apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παντα τυπεβλέπω έχεις και την πηγούλα
παντα τυπεβλέπω έχεις και την πηγούλα
η κανονικη φωτο ειναι αυτη τυπεΠλακα πλακα ρε τυπε, ποιος ειναι αυτος?
θέλω τώρα πηγές για την εξέγερση στην αίγυπτοπαντα τυπε
νομίζω ότι οι μεγαλοπαπάδες που θα διορίζονται στην κρήτηΑυτος ο ΒΛΑΚΑΣ εκει στο Μεγκα που κραταει υπερηφανος τη σημαια, ο ανιστορητος, ας του πει κανενας οτι αυτη η σημαια συμβολιζει την επικυριαρχια του Σουλτανου στην Κρητη.
Ωραια σημαια εχουν επιλεξει οι υπερμαχοι της ανεξαρτησιας της Κρητης. Μυαλο μαρουλιου. Συγχαρητηρια. Οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι.
Απο το Πατριαρχειο εννοεις? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.νομίζω ότι οι μεγαλοπαπάδες που θα διορίζονται στην κρήτη
θα πρέπει να είναι τούρκοι υπήκοοι στο μέλλον
έχεις ακούσει κάτι?
η παπια ηταν και εκει τυπεθέλω τώρα πηγές για την εξέγερση στην αίγυπτο
είναι και εκεί φασιστάκια κι εθνίκια?
ναι από το πατριαρχείοΑπο το Πατριαρχειο εννοεις? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.
Αυτο που ξερω, ειναι οτι στο Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολης, ο Πατριαρχης πρεπει να ειναι Τουρκος Υπηκοος. Και ο τελευταιος που ειχε τα προσοντα εκλογιμοτητας, ηταν ο τωρινος, ο Βαρθολομαιος.
Αν αυτος πεθανει, ΔΕΝ υπαρχει άλλος να εχει τα προσοντα εκλογιμοτητας.
Το τι θα γινει μετά, δεν το ξερω.
Οχι, δεν νομιζω. Ειναι μεν αληθεια οτι η Κρητη υπαγεται στο Πατριαρχειο και οχι στην Αρχιεπισκοπη Αθηνων και Πασης Ελλαδος, αλλά κατι τετοιο ειναι παραλογο και δεν θεωρω πιθανο να γινεται.ναι από το πατριαρχείο
νομίζω είναι καινούργιο φιρμάνι
είναι οι λεγόμενες νέες χώρεςΟχι, δεν νομιζω. Ειναι μεν αληθεια οτι η Κρητη υπαγεται στο Πατριαρχειο και οχι στην Αρχιεπισκοπη Αθηνων και Πασης Ελλαδος, αλλά κατι τετοιο ειναι παραλογο και δεν θεωρω πιθανο να γινεται.
Υ.Γ. Εξαλλου η βασικη κοντρα Χριστοδουλου-Βαρθολομαιου, που ειχε ως αποτελεσμα την επιβολη επιτιμιου ακοινωνησιας (περιπου αφορισμος δηλαδη) στον Αθηνων, ειχε να κανει με την τοποθετηση των μητροπολιτων στις νεες πατριαρχικες χωρες.
Ξερω τι ειναι οι νεες χωρες.είναι οι λεγόμενες νέες χώρες
που υπόκεινται στο οικ. πατριαρχείο
για το αν είναι παράλογο ή όχι ψάξτο
οκ we will seeΞερω τι ειναι οι νεες χωρες.
Και ναι μεν επιλεγονται οι μητροπολιτες απο το πατριαρχειο, όχι ομως αποκλειστικα απο τους τουρκους υπηκοους του Φαναριου. Εξαλλου δεν υπαρχουν πια και τοσοι, οπως ξερεις.
αδελφε το υποσυνειδητο μου θα κατεγραφε τα χρωματα της vodafone,το κοστολογιο της και κατι τετοια που θα με εκαναν να αλλαζα εταιρια κινητης τηλεφωνιας...
μηπως καποιοι σε αυτην την χωρα βλεπουμε φαντασματα???
εδώ υπάρχουν και συνειδητοί επιστήμονες του ασυνείδητουΦίλε μου, δε το καταλαβαίνεις ότι αντιφάσκεις? Όταν λέμε ότι απευθύνεται κάτι στο υποσυνείδητο, αυτό ακριβώς κάνει. Δεν υπάρχει εκεί για να το προσέξεις, ούτε επιλέγεις ή συνειδητοποιείς τι καταγράφεις και τι όχι. Και μόνο που παραδέχεσαι πως " ούτε θα το πρόσεχες" αυτό επιβεβαιώνει τον - υποτιθέμενο- σκοπό. Αυτό είναι γνωστή τεχνική και λαμβάνει χώρα σε αρκετές περιπτώσεις.
Τώρα για το συγκεκριμένο ζήτημα για την Κρήτη γενικότερα, ακούγονταν στο παρελθόν πάααρα πολλά. Ίσως το γεγονός ότι εσχάτως βρέθηκαν και τεράστια κοιτάσματα αερίου και πετραλαίου, σε γενικότερο συνδυασμό με τις όλες εξελίξεις, δόσουν άλλες διαστάσεις στο όλο θέμα...
[size=10pt]Ο ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΖΕΙ...ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ VODAFONE ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ [/size]
τι μας νοιαζει για την ανεξαρτητοποιηση της κρητης
αφου το 2012 θα καταστραφει ο κοσμος
εδώ υπάρχουν και συνειδητοί επιστήμονες του ασυνείδητου
όχι μόνο φάσκουν και αντιφάσκουν
αλλά έχουν μείνει στο 1950
όχι απαραίτητα για πιο ύπουλο τρόποΒέβαια δε παίρνω θέση για το ζήτημα , αν δηλαδή έβαλαν τη σημαία επίτηδες ή όχι. Αλλά αν ήθελαν να περάσουν μήνυμα στο υποσυνείδητο, θα το έκαναν και με ακόμη πιο "ύπουλο" τρόπο. Δηλαδή στη διαφήμιση μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που ούτε προσέξαμε καν, και ούτε πρόκειται ίσως. Από το ρυθμό εναλλαγής των εικόνων, τον ρυθμό της μουσικής που ακούγεται, κάποιος συνδυασμός χρωμάτων κλπ. Όλα αυτά δε γίνονται στην τύχη, αντίθετα βασίζονται σε πολύ εκλεπτυσμένες τεχνικές κλπ. Και δε μιλάω για κάποια χοντρή " προπαγάνδα" αλλά μέχρι και για μια απλή εμπορική διαφήμηση. Πχ συχνότητες του εγκεφάλου ( κύματα Α , Θ κλπ) και διάφορα άλλα. Δεν είναι τα μυστικά του Βατικανού αυτά, είναι γνωστά.
Επομένως όταν σου γράφει κάποιος για "μηνύματα που απευθύνονται στο υποσυνείδητο" και εσύ του απαντάς " μα δεν το πρόσεξα", ή ακόμη... χειρότερα" στο υποσυνείδητο ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ να καταγραφεί το ταδε και τάδε" ,τότε πρέπει να κάνεις μπαν αυτό που το γραψε γιατί αν τα διαβάσει κάνας... νευρολόγος ή ψυχίατρος ή που θα πάθει έγκεφαλικό, ή που θα πνιγεί από τα γέλια!