javajis_javajis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
έκανα sub για 4 ευρώ που είχα για πέταμα. δεν έχει γυμνες-γυμνες. αλλα θεωρω πως για μια μαλακια αξιζε. θα ανεβασω μεσα στις επομενες μερες.Η σισσυ
έκανα sub για 4 ευρώ που είχα για πέταμα. δεν έχει γυμνες-γυμνες. αλλα θεωρω πως για μια μαλακια αξιζε. θα ανεβασω μεσα στις επομενες μερες.Η σισσυ
το προβλημα με σισσυ ειναι οτι αν δεις φωτο της στο only , ειναι τραγικη απο αποψη οτι εχει τριχα πολυ στα ποδια εσωτερικα απο τα μπουτια, κατω απο νινι της μεταξυ πισω τριπας πολυ τριχα, στο νινι ειναι αξυριστο αλλο αυτο δεν με ενοχλει .νυχια ποδιου σε κακη κατασταση, δε με ενοχλει που μπορει σε καποιες φωτο ειναι αβαφτα, με ενοχλει που ειναι κιτρινα και σκασμεναέκανα sub για 4 ευρώ που είχα για πέταμα. δεν έχει γυμνες-γυμνες. αλλα θεωρω πως για μια μαλακια αξιζε. θα ανεβασω μεσα στις επομενες μερες.
δειχνει τπτ αλλο στο of?Sofholic
ρε μλκ εισαι καθυστερημενος; πετατε ενα οποιοδηποτε προφιλ κοπελας απλα επειδη εχετε καυλες μαζι της; ΕΛΕΟΣLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Για αυτή τι ξέρουμε; Κάνει τίποτα;
Πρέπει να είναι πολύ παρθένο ΑΜΕΑ ο άλλος για να πληρώσει για την Ελενα.
Μλκ είσαι και μάλιστα με περικεφαλαία. Δε σε έβρισα. Αν δε σου αρέσει το ποστ μου να τα κρύψεις. Μαζεύτηκαν όλοι οι άντρες και βρίζουν εδώ μέσαρε μλκ εισαι καθυστερημενος; πετατε ενα οποιοδηποτε προφιλ κοπελας απλα επειδη εχετε καυλες μαζι της; ΕΛΕΟΣ
Γυναίκα γαρίδα.Sorry αν ειναι offtopic (αν και κατι μου λεει η φατσα) , τωρα τελευταια εχει γινει ντορος με αυτην, (μου την πεταξε το τικτοκ και ετρωγε πολυ κραξιμο στα σχολια) , στο insta δε εχει link απο telegram με υλικκο , αν και δεν ειναι του γουστου μου και η φατσα ειναι για να βαλεις χαρτοσακουλα.
Επισης ποσοι μλκς της στηλανε φραγκα για υλικο ειναι απιστευτο τι μπετοβλακες υπαρχουν παιδια..
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Σπαω το κεφαλι μου.. μηπως δουλευε σε στουντιο;
Μοιάζει αρκετά αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτή.Κοιτα καλως η κακως για να παρεις καλο υλικο τωρα και τα ελαχιστα που εχουν απομεινει και δεν εχουν ολοι προσαση πρεπει να πληρωσεις ... βεβαια δεν ειναι καριβος σε σχεση με το τι περιεχει μεσα ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
giousef as poume ante bres to auto sto internet kai exei kai alla h giousef ....
Καλησπέρα φίλε μου! Μπορείς να μου στείλεις υλικό ;λογικα εχεις δικιο δεν υπαρχει υλικο απο gioused