bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 456
και λιγο Master chef Σπυριδούλα
Ποιο είναι αυτό παλι? Που να σας γαμησω.. κωλοπαιδα!!παΡΤΕ ΠΑΡΤΕ Χδ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς
φυγε απο εδω με τις κονσερβες τυπε , εδω μιλαμε για υλικο που σπαρταραει
bitsiouΠοιο είναι αυτό παλι? Που να σας γαμησω.. κωλοπαιδα!!
Δεν σε χάλασεφυγε απο εδω με τις κονσερβες τυπε , εδω μιλαμε για υλικο που σπαρταραει
για ανέβασε λιγο υλικο απο τα "παντα" τυπε να τσεκάρουμεΜαγκεσ αν γουσταρετε τετοιια ψαχτειτε σε DIscord Servers οποια σας ερθει στο μυαλο οτι βιντεακι βγαινει κλπ υπαρχχει.. Εχω και εγω σχεδον τα παντα αυτα που δεν εχω και ψαχνω ειναι απο Σεμεδο που δεν το εχω δει και κανα 2-3 ακομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
bitsiou
τυπε τον Πικατσου ανεβασες .. ημαρτον δηλαδηΔεν σε χάλασε
τυπε τον Πικατσου ανεβασες .. ημαρτον δηλαδη
ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;; ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ , ολοι με τα καυλια εξω ειναι και εσυ ρωτας πως ανεβαζεις βίντεο ?? ποιος να σου απαντησει ;; καλυτερα στειλε πμ στον Αντισθενη να πουμεΈλα ρε που δν έχεις σεμεδο.
Πως ανεβάζουμε εδώ βίντεο?!
Μη φωνάζεις μωρεεε.. εντάξει το βρήκαΜΑΛΑΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;; ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ , ολοι με τα καυλια εξω ειναι και εσυ ρωτας πως ανεβαζεις βίντεο ?? ποιος να σου απαντησει ;; καλυτερα στειλε πμ στον Αντισθενη να πουμε
ΑΥτο ηταν το εχω δει αυτο κλαιν
Μη φωνάζεις μωρεεε.. εντάξει το βρήκα
τσαντιστηκε ο scottΑΥτο ηταν το εχω δει αυτο κλαιν
Καθόλου. Με στεναχώρησε που το είχε δει.τσαντιστηκε ο scott
ρε μαλακα τον ειχαν βγαλει ολοι εξω ετοιμοι ναπουμε για να δουν 3ωρο και να κανουν την δουλεια τους και ανέβασες μικροτερο και απο τρειλερ βουβης ταινίας
Μη φωνάζεις μωρεεε.. εντάξει το βρήκα
μόνο εσυ μπορεις να σωσεις την κατάσταση ... ο Σκοττ ειναι για βιντεο της φορμουλα ενα ναπουμε που περνανε οι φορμουλες με 300τσαντιστηκε ο scott
για δες τη ανεβασαμόνο εσυ μπορεις να σωσεις την κατάσταση ... ο Σκοττ ειναι για βιντεο της φορμουλα ενα ναπουμε που περνανε οι φορμουλες με 300