Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.123
- Πόντοι
- 486
Και εκεί όχι απόλυτα θα έλεγα.Μόνο στο μαλλί είναι ίδιες.
Και εκεί όχι απόλυτα θα έλεγα.Μόνο στο μαλλί είναι ίδιες.
Εμενα αυτή γιατί με φτιάχνει τόσο? Έχει κανείς info;;
Και η κοκκινομάλλα η Εμιλυ που κάνουνε μαζι λεσβιακο ποιά είναι;
Την έσκιζα άνετα... και σε ντιβάνι, δεν έχω θέμα...ντιβάνι, κρεβάτι, πάτωμα, τραπέζι.. παντού!!Σεμνή κοπέλα, στο ντιβάνι καραβέλ τι γύρευε έτσι ντυμένη έχω απορια
Έχει πιάσει ότι υπόλοιπο είχε μείνει μια λέξη σου ταιριάζει αμετανόητοςΤην έσκιζα άνετα... και σε ντιβάνι, δεν έχω θέμα...ντιβάνι, κρεβάτι, πάτωμα, τραπέζι.. παντού!!
Α δεν φταίω εγώ... αλλού να τα πεις που δεν με προσέχουν...Έχει πιάσει ότι υπόλοιπο είχε μείνει μια λέξη σου ταιριάζει αμετανόητος
Ισχύει ....εμένα πάντως με ξενερώνει είτε άσχημη είτε όμορφη πως ο γκόμενος της την έχει κάνει μαϊμού αφήνοντας τα αμεα να την δαχτυλιαζουν για τα φράγκα ...Ισχύει αυτό που λες αλλά το ωραίο είναι υποκειμενικό.μπορείς να δεις την γυναίκα των ονείρων σου και μόλις αρχίζει να μιλάει και δεις τον χαρακτήρα της να σε απωθήσει και να την δεις κατώτερη και από την άλλη να δεις μια πιο μέτρια και να σου κάνει το κλικ.είναι η αύρα που σε ελκύει, ένα βλέμμα και ένα νάζι.όσον άφορά την μαριλια μπορεί να μην έχει φάτσα αλλά έχει ένα πετιτ κορμί και πεταχτό αχλαδε κωλαράκι και έχει και λίγο νάζι που την μια λες οκ δεν τρελαίνομαι λόγο φάτσας και μια σε έλκει με το υπόλοιπο μέρος
Μια και λέμε για μουνιά του χαγιατε πάρτε βιντεακι τον @dimitris91 να προπονείται για να δειρει τον Μανιάτη
Όταν έρθεις μια βόλτα από Καρπενήσι, στείλε μου ένα μνμ να κάνουμε ένα sparring παρέα! Θα σου δώσω το ελεύθερο μετά να το βάλεις κ στο bou με πρόσωπα κανονικά!Μια και λέμε για μουνιά του χαγιατε πάρτε βιντεακι τον @dimitris91 να προπονείται για να δειρει τον Μανιάτη
Το χαχαχα δεν είναι like απλά γελάω με τα χάλια σας!!!Η πλάκα είναι που ο dimitris91 πατάει και like σε όσες δημοσιεύσεις τον κράζουνε.... Είναι όντως τόσο χαζός;
Άσχετο, αλλά εννοείς στο πρότυπο των Αναβρύτων;Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.
Με τον Πετράν πηγαίναμε μαζί στο ίδιο σχολείο (Ανάβρυτα)..
Όταν έρθεις μια βόλτα από Καρπενήσι, στείλε μου ένα μνμ να κάνουμε ένα sparring παρέα! Θα σου δώσω το ελεύθερο μετά να το βάλεις κ στο bou με πρόσωπα κανονικά!
οτι δλδ δεν γινονται ναυτικοι τουρκαλβανοι και γινονται καρπενησιωτες? το ξερεις οτι δεν ειναι οντως νησι το καρπενησι ετσι?
να ησουνα απο καμια χιο, καμια συρο να πω οκ, να το παιζεις καπεταν αντρεας ζεππος απο τα κατσαβραχα με ξεπερναει
υ.γ. ο καπεταν δημητρης παει καρπενησι
Σεμνή κοπέλα, στο ντιβάνι καραβέλ τι γύρευε έτσι ντυμένη έχω απορια
μηπως σπασανε τα λούκια στο σπιτι και πηγε να διανυκτερευσει στο ξενοδοχειο?
Εκλαψαεσυ πως βρισκεις χρονο να διαβαζεις και εδω με τοσα θεματα που αγαπας ειναι ενα ερωτημα ειναι οπως τραγουδαγε η Αλικη "αγαπω ολα τα κοριτσια και με αγαπουν και αυτα"
Αυτο νομιζω οτι εγινε Τακαρεμηπως σπασανε τα λούκια στο σπιτι και πηγε να διανυκτερευσει στο ξενοδοχειο?