Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Δλδ πέρασε τον Ατλαντικό για να ρθει να εγκατασταθεί Καλαμάτα ???? Μου θυμίζει έναν γνωστό μου που μετανάστευσε στην Αλάσκα ....μολις ειδα οτι ειναι βραζιλιανα που μενει καλαματα η carine_laste
Τι σου κάνει εντύπωση? Οι παραλίες της Καλαμάτας... Βραζιλία ένα πράμα...και 250 χλμ. μόνο από Αθήνα...Δλδ πέρασε τον Ατλαντικό για να ρθει να εγκατασταθεί Καλαμάτα ???? Μου θυμίζει έναν γνωστό μου που μετανάστευσε στην Αλάσκα ....
Θα μας επιβεβαιώσει ο ανταποκριτής μας στην Καλαμάτα @NerochitisΔλδ πέρασε τον Ατλαντικό για να ρθει να εγκατασταθεί Καλαμάτα ???? Μου θυμίζει έναν γνωστό μου που μετανάστευσε στην Αλάσκα ....
Λονδίνο μένω μπροΓιαννης οικονομοπουλος
Ζουγκεμπεργκ
Τωρα Μπελβεντερε
Και πόσοι άλλοι ανοιχτοχεριδες περάσανε και ξαφνικά εξαφανίστηκαν..
Ισως και να ειναι το ιδιο πρόσωπο και με τις χοντρές δωρεές να πληρώνει κάποιες "υπηρεσίες" που προσφέρει ο χαγιατε
Κατι τρεχει απο πισω σίγουρα, κατι πουλάει εκτός απο το κοντεντ
Βρε πουστόνεο πότε απέκτησες περιουσία?Λονδίνο μένω μπρο
Καμία σχεση
Ουτε υπηρεσίες ουτε τιποτα
Εδώ παίρνω τα τοπ μουνια σιγά μην καθόμουνα να ασχοληθώ με τα πατσαβούρια του νετγουορκ
Απλά οταν βαριέμαι τους τρολλαρω και τους κανω τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ μου
Δεν την έχω γαμησει.. δεν έχω άποψηΘα μας επιβεβαιώσει ο ανταποκριτής μας στην Καλαμάτα @Nerochitis
αυτη ειναι η Ελενα SPΚάπου μπερδεύτηκες φίλε αυτή δεν είναι η αδερφή του πιθηκα αλλά η elenasp
είσαι ωραίος και μετράς!!!
Μόνο εγώ σας φτιάχνω μια σοβαρή πληροφορία από εσάς δεν έχω πάρει!!!είσαι ωραίος και μετράς!!!
γαμαει η καλαματα. οι καλαματιανοι ειναι λιγο για το πουτσο αλλα η περιοχη ειναι κουκλα. Απ'τις καλυτερες παραλιες της μη νησιωτικης ελλαδας και πολυ πιο ησυχο μερος απο τους γειτονικους νομούς. Μεχρι κι ο κριστιανο ροναλντο παει διακοπες στη μεσσηνια μπουρτζοβλαχοι
Δλδ πέρασε τον Ατλαντικό για να ρθει να εγκατασταθεί Καλαμάτα ???? Μου θυμίζει έναν γνωστό μου που μετανάστευσε στην Αλάσκα ....
Πριν κάποια χρόνια παρέα πλουσίων γόνων είχε σε κάθε έξοδο της και τον " ξευτιλακια" της ...τύπο που τον εξευτέλιζαν επί πληρωμή ....τι τουρτες του πέταγαν τι τον " έπνιγαν " στο ποτό με χονι...ακόμα και κλωτσες στον κωλο του έδινα στο τσακιρ κέφιΠουτσα μπαλα και τραμπαλα
Και τι δεν διάβασα ρε πουτανες
Ξεπλύματα ιστορίες
Το γεγονός απλά κάποιος να έχει τρελο κασερι να να δίνει το 0.01% της συνολικής του περιουσίας για να καυλαντισει δεν πέρασε από κανενός το μυαλό ;
Μαλακοπιτουρας Καλαματιανός ναυτικός βγήκε στο Σαο Παολο να γαμησει, είδε το το βιζιτακι κ αφού του έδωσε κωλαρακι την ερωτεύτηκε την έφερε Ελλάδα κ την ταΐζει, βέβαια όταν αυτός είναι στο καράβι αυτή γαμιεται με χαγιατε κ άλλους προμοτορες μπας κ γίνει διάσημη στην Ελλάδα!ασε ρε παπαροτριφτουλα που θα πεις για τους καλαματιανους.και η καλαματα γαμαει και οι καλαματιανοι γαμανε
βρηκε γκομενο καλαματιανο και ασε τον παπαροτριγουλα να λεει
Carine Laste: Από μοντέλο στη Βραζιλία streamer στην Καλαμάτα (Φωτογραφίες)
Γοητεία από τη µακρινή Λατινική Αµερική «εκπέµπει» το τελευταίο διάστηµα στην Καλαµάτα η Carine Laste, µέσα από το προσωπικό της...eleftheriaonline.gr
Δεν μου φαινετε απιθανο να φτασει σε σημειο ο γκομενος της πουστραν να την πασαρει σε κλειστο κυκλο αν του προσφερουν καμια μυτια χαχααχαΑδέρφια αλήτες πουλιά τίμιοι συναγωνιστές. Εδώ και πόσες μέρες ψάχνω να βρω άκρη να συναντήσω τη Μαρίλια. Όποιος συνάνθρωπος έχει κάποια πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλώνω σχεδον ερωτευμενος.