Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.785
- Πόντοι
- 6.186
εγώ να δεις , δεν είναι τοπ άλλα κάτι βγάζειΗ Σισυ.. δν ξερω αν ειναι του χωρου ή αν κανει σε κλειστο κύκλο. Της τα εδινα παντως ετσι πανω στο γυαλί
εγώ να δεις , δεν είναι τοπ άλλα κάτι βγάζειΗ Σισυ.. δν ξερω αν ειναι του χωρου ή αν κανει σε κλειστο κύκλο. Της τα εδινα παντως ετσι πανω στο γυαλί
Ποια αννα μαρια η πορνοστάρ???Παιδιά καλησπέρα η Αννα Μαρία βιζιταρει έχω το τηλέφωνο της αλλα δεν ξέρω μηπως δεν είναι του αθλήματος και στραβωσει
Παιδιά καλησπέρα η Αννα Μαρία βιζιταρει έχω το τηλέφωνο της αλλα δεν ξέρω μηπως δεν είναι του αθλήματος και στραβωσει
κανε την προσπάθεια κ πες μας μετά, εστω κ σε πμ, πρόσεχε να έχεις αληθινό τηλ μην στείλεις σε άσχετουςμου φαίνεται πως πρέπει να τα σκάσουμε 1-2 φόρες σε κάποια από τις φίλες τους που είναι σίγουρα στο επάγγελμα για να μας κάνουν κονε, όταν θα έρθω αθηνα θα το προσπαθήσω
ΝαιΠοια αννα μαρια η πορνοστάρ???
Η ταρίφα της θα είναι 500+ και θα ειναι σε αλλο κυκλο σε πολυ συγκεκριμένο... πολυ δύσκολο
Χαχαχα σιγα .. ξέρεις κάτι;;Η ταρίφα της θα είναι 500+ και θα ειναι σε αλλο κυκλο σε πολυ συγκεκριμένο... πολυ δύσκολο
Οταν αποκτας δημοσιότητα ανεβαίνει η ταρίφα οταν κανεις 3 4 τσόντες ανεβαίνει και αλλο η ταρίφα οταν έρχονται τα γερα πορτοφόλια ανεβαίνει η ταρίφα .... τετοιες κοπελες δύσκολα τις προσεγγίζεις και με αυτους που κάνει παρέα η συγκεκριμένη δεν είναι μελοι στο μπου ..... αυτες θελουν εμφανισημους κοιλιακούς αλητες η γερα πορτοφόλια.. κανε εσυ τη προσπάθεια αν εχεις το τηλ τηςΧαχαχα σιγα .. ξέρεις κάτι;;
Οταν αποκτας δημοσιότητα ανεβαίνει η ταρίφα οταν κανεις 3 4 τσόντες ανεβαίνει και αλλο η ταρίφα οταν έρχονται τα γερα πορτοφόλια ανεβαίνει η ταρίφα .... τετοιες κοπελες δύσκολα τις προσεγγίζεις και με αυτους που κάνει παρέα η συγκεκριμένη δεν είναι μελοι στο μπου ..... αυτες θελουν εμφανισημους κοιλιακούς αλητες η γερα πορτοφόλια.. κανε εσυ τη προσπάθεια αν εχεις το τηλ της
μπαινει ο καθενας και μας απαξιωνει ρεα τυπε...ο τακης ειναι εμφανισιμος κοιλιακος αλητης και γερο πορτοφολι...επιβεβαιωνω
Μεγάλε γάμησα το βράδυ και ξανακοιμήθηκα.μπαινει ο καθενας και μας απαξιωνει ρεα τυπε...
που στις 9:30 το πρωι κυριακης εχουμε ηδη γαμησει μια φορα ναπουμε....
τυπικο κλασικο μελος του μπουΜεγάλε γάμησα το βράδυ και ξανακοιμήθηκα.
Και τώρα κοιμάμαι.
Αμα ξυπνήσω θα γαμήσω, πριν τον καφέ.
Αρκει να μην έχει φύγει.
Μπορείς να το στείλεις σε πμ επειδή ψάχνουμε μ'εναν φίλο μου να τη βρούμε σε όλο το internet;Παιδιά καλησπέρα η Αννα Μαρία βιζιταρει έχω το τηλέφωνο της αλλα δεν ξέρω μηπως δεν είναι του αθλήματος και στραβωσει
Αστο ζηταει πολλάΜπορείς να το στείλεις σε πμ επειδή ψάχνουμε μ'εναν φίλο μου να τη βρούμε σε όλο το internet;
Στειλτο σε μηνυμα να την ρωτησω και να κανονισω αμα ειναιΑστο ζηταει πολλά
Έχει δίκιο το παιδί από πάνω. Στείλ'το εσύ και το πολύ πολύ κάπως θα την παζαρέψουμε.Αστο ζηταει πολλά