BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.816
- Πόντοι
- 27.636
Είναι όπως το λέει παραπάνω ο φίλος ....όσες βιζιταρουν δεν πάνε στον χαγιατε για το 20ευρο που δίνει στα φρικια του ....πάει να γίνει διάσημη ...από τη στιγμή που βιζιταρει και εκθέτει την φάτσα της σε στριμ υπάρχει περίπτωση να μαθευτεί.....άμα δεν αντέχει το expose ας μην βιζιταρει....η βίζιτα δεν είναι ιδιωτική πράξη...έχει δημόσιο χαρακτήρα ....στην τελική είναι ένα επάγγελμα σε μια αγορά ......επίσης η συγκεκριμένη έκρυψε μεν τη φάτσα της αλλά άφησε το χαρακτηριστικό της τατουάζ ακάλυπτο ...επιπλέον ένας φίλος σε μια κριτική γράφει πως του πε πως είναι ελληνοαιγυπτια κάτι που έγραφε και στα σοσιαλ μίντια της ......είναι παράλογο να ζητάει μυστικότητα έχοντας αφήσει αυτά τα στοιχεία ακάλυπτα ... Τέλος πάντων...όποιος θέλει πάει βλέπει αν είναι αυτή και όποιος δεν θέλει δεν πάει .....α και αν από τον θόρυβο παρατήσει το σπορ σιγά την απώλεια να ναι καλά το μοναστήρι ....
Eγώ είμαι αυτός ο φίλος!
Αυτή η δουλειά θέλει τεράστια αρχίδια από τις κοπέλες και προφανώς την κάνουν με πλήρη συνείδηση, και για αυτό πάνε μπροστά. Όσες δεν έχουν τα αρχίδια ούτε είναι συνειδητοποιημένες, συνήθως τα παρατάνε γρήγορα.
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι ήταν λάθος που πήγε στον hayate, κάτι που μου το παραδέχτηκε η ίδια, αλλά ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων του. Εδώ υπάρχουν ανεξάρτητες που πήγαν μπροστά, χωρίς να ξεφτιλιστούν σε αυτόν τον τύπο, προφανώς και είχαν μυαλό.
Μπορεί και η ίδια να λέει μαλακίες, δεν το γνωρίζω, αλλά αυτό που ξέρω καλά είναι ότι πλέον κάνει ελάχιστα ραντεβού γιατί δουλεύει σε κανονική δουλειά παράλληλα.
Τα σοσιαλ τα έκλεισε γιατί φοβήθηκε με όλο αυτόν τον θόρυβο, κρατάει όμως αρχείο με όσους της κάνουν expose και της στέλνουν χυδαία μηνύματα. Για αυτό προσοχή.
Ακόμη, η ίδια είχε ζητήσει να της κρύψουν όλα τα τατουάζ, αλλά το γραφείο δεν το έκανε, δεν την πιστεύω όμως.
Αλλά όχι και σιγά την απώλεια, γιατί, όπως είχα αναφέρει και κάποιες σελίδες πιο πίσω, είναι ένα κρυφό διαμάντι.