Διαγραμμένο μέλος 168254
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
Μεγαλε την ειπες την πιπα σου !! Ο συγκεκριμενος πραγματι εχει παει αρκετες δωματιακη αλλα ας μιλησουμε σοβαρα τον εχεις ικανο να βιντεοσκοπει κρυφα κοπελες ? Εγω δεν το πιστευω !! Επισης το ντισκορτ το εχει κανει πλεον σε στυλ ο moderator βαζει μια ενημερωση για το live και τελος . Ο λογος που εκανε αυτη την αλλαγη ηταν γτ στο ντισκ μονο τσακωνοντουσαν και ναι υπηρχε μια φημη οτι στελαν γενικα γυμνες οχι συγκεριμενων κοριτσιων . Αν ειμαι καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος.Πάντως να ξέρετε γιατί είπατε ότι τις παρενοχλούν πολλές εάν όχι όλες τις έχει πάρει ο αρχηγός στο δωμάτιο με κρυφές κάμερες , άλλες μετά τις έβαζε να τος πηδάνε τα ΑΜΕΑ με το ζόρι, υπήρχε discord του αρχηγού που πουλούσε βίντεο κ φωτό από τις κοπέλες χωρίς αυτές να το ξέρουν, γιαυτο πολλές παλιές έχουν εξαφανιστεί!
μια χαρά ξέρω τι λέω, όταν βγήκε ο Booya κ τα είπε αυτά κ ανέβασε κ θαμπές φώτο από το discord αυτό ο αρχηγός σταμάτησε να ξαφνικά να ασχολείται μαζί τουΕπίσης να ξέρουμε τι λέμε.
"Με το ζόρι" , σημαίνει βιασμός και είναι κακούργημα.
μια χαρά ικανός κ πανέξυπνος είναι, αυτό έχει ακουστεί παντού κ το ξέρουν όλοι, εσύ πως το ακούς πρώτη φορά δεν ξέρω, το discord εκείνο έχει διαγραφεί κ δεν ήταν ποτέ ανοιχτό για όλουςΜεγαλε την ειπες την πιπα σου !! Ο συγκεκριμενος πραγματι εχει παει αρκετες δωματιακη αλλα ας μιλησουμε σοβαρα τον εχεις ικανο να βιντεοσκοπει κρυφα κοπελες ? Εγω δεν το πιστευω !! Επισης το ντισκορτ το εχει κανει πλεον σε στυλ ο moderator βαζει μια ενημερωση για το live και τελος . Ο λογος που εκανε αυτη την αλλαγη ηταν γτ στο ντισκ μονο τσακωνοντουσαν και ναι υπηρχε μια φημη οτι στελαν γενικα γυμνες οχι συγκεριμενων κοριτσιων . Αν ειμαι καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος.
όταν τις έχεις πάρει κ τις δυοΡε μάγκες ξέρει κανείς αν βίζιταρει αυτό το μελαχρινό;;; Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων
φιλε υπαρχει ακομα ο σερβερ απλα δεν λειτουργει οπως ξεραμε και προφανως επρεπε να εισαι member για να βλεπεις τι παιζειμια χαρά ικανός κ πανέξυπνος είναι, αυτό έχει ακουστεί παντού κ το ξέρουν όλοι, εσύ πως το ακούς πρώτη φορά δεν ξέρω, το discord εκείνο έχει διαγραφεί κ δεν ήταν ποτέ ανοιχτό για όλους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όταν τις έχεις πάρει κ τις δυο
φίλε ο σερβερ αυτός δεν ήταν του καναλιού κ έχει διαγραφεί πάνω από ένα χρόνοφιλε υπαρχει ακομα ο σερβερ απλα δεν λειτουργει οπως ξεραμε και προφανως επρεπε να εισαι member για να βλεπεις τι παιζει
ψυχωτικος γερος ο dragon τυπεΌταν βγαίνει σε κανάλι στο youtube με 4-5 χιλιάδες viewers και κουνάει τον κωλο της μπροστά από ψυχωτικους γέρους αυτιστικά παιδάκια και άλλες πατσαβουριτσες δεν προσπαθεί και πολύ να κρατήσει στο σκοτάδι την " ασχολία" της
Τελος παντων, γινοντουσαν μαλακιες εκει μεσαφίλε ο σερβερ αυτός δεν ήταν του καναλιού κ έχει διαγραφεί πάνω από ένα χρόνο
καλα πανεξυπνος δεν ειναι.....αν ειχε λιγο μυαλο θα εβγαζε οσα βγαζει και η helenalive η ξεφτυλα του αντρικου φυλλου ειναι οπως και τον gamerμια χαρά ικανός κ πανέξυπνος είναι, αυτό έχει ακουστεί παντού κ το ξέρουν όλοι, εσύ πως το ακούς πρώτη φορά δεν ξέρω, το discord εκείνο έχει διαγραφεί κ δεν ήταν ποτέ ανοιχτό για όλους
Προσωπικά εγώ δεν εχω πάρει καμία από αυτές τις δύομια χαρά ικανός κ πανέξυπνος είναι, αυτό έχει ακουστεί παντού κ το ξέρουν όλοι, εσύ πως το ακούς πρώτη φορά δεν ξέρω, το discord εκείνο έχει διαγραφεί κ δεν ήταν ποτέ ανοιχτό για όλους
βγάζει η helenalive 300Κ το χρόνο χωρίς τους χορηγούς?καλα πανεξυπνος δεν ειναι.....αν ειχε λιγο μυαλο θα εβγαζε οσα βγαζει και η helenalive η ξεφτυλα του αντρικου φυλλου ειναι οπως και τον gamer
προσωπικά τις έχω πάρει κ τις δυο, μια φορά την μελαχρινή κ 6 φορές την ξανθιά ειδικά η ξανθιά τα αξίζει τα λεφτά τηςΠροσωπικά εγώ δεν εχω πάρει καμία από αυτές τις δύο
Σε pm γίνεται να μ στείλεις τηλ ξανθιάς κ μελαχρινής ; Θα με ενδιέφερε
Αν θες γράψε το ινστα μην σε ζαλιζουμεπροσωπικά τις έχω πάρει κ τις δυο, μια φορά την μελαχρινή κ 6 φορές την ξανθιά ειδικά η ξανθιά τα αξίζει τα λεφτά της
αυτή έφυγε για αμερικη νομίζω κάποια στιγμή κ είπε σταματάω, τώρα γύρισε ελλαδα πάλι οπότε εάν δεν έχει βρει χορηγό θα ξανά αρχίσει, μην κάνετε καμιά μλκια κ της στείλετε ινστα γιατί έχω δει να κάνει expose κάποιους που της έχουν στείλειΑπό ότι έψαξα το μελαχρινό λένε είναι η Πεγκυ από your angels αλλά παίζει ακόμα;; Ξέρει κανένας;;
Αυτή είναι ...έχει περάσει από magic και yourangels....μέχρι πριν κάποιους μήνες είχε και αγγελία της στο ***** ως ανεξάρτητη....τώρα τελευταία έχει χαθείΑπό ότι έψαξα το μελαχρινό λένε είναι η Πεγκυ από your angels αλλά παίζει ακόμα;; Ξέρει κανένας;;
Και αυτή το παίζει " συγγνώμη κύριε ποιος είστε ?"??? .....σε αγγελίες είχε φωτό κανονικά με τα τατουάζ της αλλά άμα την ρωτήσεις στο ινστα κάνει expose ????αυτή έφυγε για αμερικη νομίζω κάποια στιγμή κ είπε σταματάω, τώρα γύρισε ελλαδα πάλι οπότε εάν δεν έχει βρει χορηγό θα ξανά αρχίσει, μην κάνετε καμιά μλκια κ της στείλετε ινστα γιατί έχω δει να κάνει expose κάποιους που της έχουν στείλει
Για την ξανθιά έχει γραφτεί πως σου κάνει γλειφωκολι υποχρεωτικά ... ισχύει????σου γυαλισε την βαλβίδα ???)προσωπικά τις έχω πάρει κ τις δυο, μια φορά την μελαχρινή κ 6 φορές την ξανθιά ειδικά η ξανθιά τα αξίζει τα λεφτά της