Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 36.620
- Πόντοι
- 6.186
πως να κάνουμε κονε με τον ρεβη ρε πούστη μουΝαι ο ρεβης την εχει
πως να κάνουμε κονε με τον ρεβη ρε πούστη μουΝαι ο ρεβης την εχει
Δυνατο μουνι, αλλα με καμμένη φλάντζα
Υπάρχει κάνα αρχείο να δούμε γιατί μάλλον το κατέβασαν;Φωτος από το patreon της Ελενας υπάρχουν εδώ : HelenaLive96 / happylilcamgirl / helenalive Nude Leaks OnlyFans/Patreon - Fapello
Είχε κλείσει για ένα διάστημα, οπότε αν θες καμιά φωτογραφία κράτα αρχείο.
Το αλατάκι στο τραπέζι πάντως Ελληνικό.αυτη σιγουρα ειναι helena
Έχουμε πληροφορίες??Αν θελεις να παρεις κατι καλο παρε την κιοσσε
Υπάρχει κάνα αρχείο να δούμε γιατί μάλλον το κατέβασαν;
Φωτος από το πατρεον της HelenaLive
Ωραιο μουνι η Έλενα αλλά η τύπισσα δεν έχει ίχνος αυτοσεβασμού .....ο Φλόριαν την ξεφτιλιζε την έκανε να κλαίει στο live και αυτή εκεί στην καψούρα .....Αρχείο δεν έχω, μόνο αυτές που έχω βάλει εδώ :
Και μπόνους κάποιες που βρήκα στο reddit :
Υπήρχαν πολλές φωτο στο fapello, αλλά το έχει μάθει η καριόλα η Έλενα και τις κατεβάζει με κάποιο τρόπο.
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι εξαιτίας του χαγιατε η Έλενα έκανε 'καριέρα'(streamer,pateon) και το ξέρει και η ίδια, γι'αυτό συνεχίζει να πηγαίνει στα stream του όποτε θέλει να πάρει hype και να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί της. Άμα ήθελε θα είχε κόψει κάθε επαφή μαζί του και δεν θα ξανα ασχολιόταν αλλά τον χρειάζεται, γι'αυτό και εκείνος την κάνει και της λέει ότι θέλει. Αν είναι ακόμα καψούρα μαζί του δεν ξέρω, πάντως κάθε φορά που πάει στο stream του τρώει και μια αρχηγική πούτσα να της φύγει η κάψα.Ωραιο μουνι η Έλενα αλλά η τύπισσα δεν έχει ίχνος αυτοσεβασμού .....ο Φλόριαν την ξεφτιλιζε την έκανε να κλαίει στο live και αυτή εκεί στην καψούρα .....
Δεν είναι αμεα φίλε όπως οι άλλοι που πάνε εκεί να πάρουν 20 ευρώ και να γελοιοποιηθουν.....τεσπά άμα ήταν στη βίζιτα άξιζε μια δοκιμήΚοίτα, η αλήθεια είναι ότι εξαιτίας του χαγιατε η Έλενα έκανε 'καριέρα'(streamer,pateon) και το ξέρει και η ίδια, γι'αυτό συνεχίζει να πηγαίνει στα stream του όποτε θέλει να πάρει hype και να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί της. Άμα ήθελε θα είχε κόψει κάθε επαφή μαζί του και δεν θα ξανα ασχολιόταν αλλά τον χρειάζεται, γι'αυτό και εκείνος την κάνει και της λέει ότι θέλει. Αν είναι ακόμα καψούρα μαζί του δεν ξέρω, πάντως κάθε φορά που πάει στο stream του τρώει και μια αρχηγική πούτσα να της φύγει η κάψα.
Σε κάποια θέματα η Έλενα είναι πιο αμεα και από τα αμεα αλλά τέλος πάντων, το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομα της θα συνδέεται πάντα με του χαγιάτε.Δεν είναι αμεα φίλε όπως οι άλλοι που πάνε εκεί να πάρουν 20 ευρώ και να γελοιοποιηθουν.....τεσπά άμα ήταν στη βίζιτα άξιζε μια δοκιμή
Πώς βρίσκουμε κονέ με την Κιοσσέ φίλε.... Μπορείς πληροφορίες σε pmΑυτό ήθελε , να γαμαω βίζιτα δωρεάν και αυτόν ομως ταυτόχρονα! Δεν είναι στα γούστα μου αυτά
ΝαιΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγινε παρουσιαστρια η γιουσεφ?
ΖαχαρομωράΜια δαφνη κατι που βγηκε προσφατα ενα μελαχροινο. βιζιτονι ειναι να φανταστω? ηταν με μια βανεσσα.
Με ενα 150αρι την πηδαγαμε πριν 3-4 χρόνια και χωρίς να κοιταει το ρολοι, οταν δεν ακομα ειχε καβαλησει το καλαμι...η κιοσσε δεν ειναι για τις τσεπες σας μαγκες τρωει μισθους.
Αραχτε λιγα χρονακια να σιτεψει και θα φατε ολοι
Σαν ανεξαρτητη?ηταν σε καποιο γραφειο μηπως?Με ενα 150αρι την πηδαγαμε πριν 3-4 χρόνια και χωρίς να κοιταει το ρολοι, οταν δεν ακομα ειχε καβαλησει το καλαμι...