PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.416
- Πόντοι
- 446
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει το ταλαιπωρημένο παιδί, ευχές από καρδιάς στην οικογένεια του που τον έχασαν τόσο νέο...
Σαφέστατα ποιοτικότεραΑισθάνομαι τυχερός που στα νιάτα μου έβλεπα Big Brother και Bar κι όχι αυτές τις οικτρές αρχιδιές.
Το έκλεισε για να πηγαίνει πιο συχνά στις ολονυχτίες, της εκκλησίας στην ενορία της.παιδες η γεωργαντα εχει ινστα ή το εχει σβησει?
Το λες σαν να το ζούσες εκ των έσω. Προσωπικά δεν με πολυπείθεις, πως είσαι καν γυναίκα για αρχή.Ισχυει οταν ερχοντουσαν στο stream room ξενερωνα
Το λες σαν να το ζούσες εκ των έσω. Προσωπικά δεν με πολυπείθεις, πως είσαι καν γυναίκα για αρχή.
Κάνε όμως το κομμάτι σου. Δεν με αφορά ιδιαιτέρως
Κόψε κώλους Ευτυχία
εφτυχια, πότε θα πάμε Αλκατράζ να κάνουμε τα τρελιαρικα μας εκεί πίσω στα σκοτεινά σκοτάδια ????
Soonεφτυχια, πότε θα πάμε Αλκατράζ να κάνουμε τα τρελιαρικα μας εκεί πίσω στα σκοτεινά σκοτάδια ????
κάνε με αδ ΙΜΕ πλοκ
Και αν επιτρεπεται τι εχεις να κερδισεις με το να εισαι μελος σε ενα σαιτ που αφορα τον αγοραιο ερωτα και την πορνεια?
Παρακολουθω τις γενικες συζητησεις και αυτο το φορουμΚαι αν επιτρεπεται τι εχεις να κερδισεις με το να εισαι μελος σε ενα σαιτ που αφορα τον αγοραιο ερωτα και την πορνεια?
Την έχω στο ινστα απο τις αρχές που έβγαινε στον Χαγιάτε, φαίνεται να μένει με Ελβενό και θα τον τρώει λιγάκι δεν μπορεί αλλά για ''Αμόρε'' ούτε κάν περισσότερο για συγκατοίκηση, τσαπού και τίποτα άλλο. Τέσπα και να ξαναγυρίσει (που δεν το πιστεύω μιας και πάει Αγγλία αν έχω καταλάβει καλά), δύσκολο να ξαναρχίσει βίζιτες μιας και ήταν ο λόγος που έφυγε νομίζω, όσοι προλάβανε προλάβανε.Δύσκολο να επιστρέψει τώρα, έχει και αμόρε πλεον
Εκ των έσω σημαίνει να τα βλέπεις από κοντά. Όχι απλά να παρακολουθείς τακτικά τα στριμ. Συνεχίζω να πιστεύω πως δεν είσαι κοπέλα και απλά έβαλες κάποια γνωστή σου να μιλήσει σε βίντεο χωρίς εικόνα. Εκτιμώ πως μπήκες σε τόσο κόπο για να με πείσεις, σημαίνει πως θες κάτι ν' αποδείξεις. Στεναχώρια μου μεγάλη αν με θεωρείς μισογύνη. Δεν με ξέρεις καν. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η γνώμη σου για εμένα. Επίσης...
Άσχετο επί του θέματος, πλάκα πλάκα για ηχητικό μηνυμα, ωραία χροία ρε σεις.
Γιατί ρε τύπε η πρώτη είναι ή η τελευταία?Και αν επιτρεπεται τι εχεις να κερδισεις με το να εισαι μελος σε ενα σαιτ που αφορα τον αγοραιο ερωτα και την πορνεια?
Το έκλεισε για να πηγαίνει πιο συχνά στις ολονυχτίες, της εκκλησίας στην ενορία της.
Μαζί με τον νέο της γκόμενο.
Την έχω στο ινστα απο τις αρχές που έβγαινε στον Χαγιάτε, φαίνεται να μένει με Ελβενό και θα τον τρώει λιγάκι δεν μπορεί αλλά για ''Αμόρε'' ούτε κάν περισσότερο για συγκατοίκηση, τσαπού και τίποτα άλλο. Τέσπα και να ξαναγυρίσει (που δεν το πιστεύω μιας και πάει Αγγλία αν έχω καταλάβει καλά), δύσκολο να ξαναρχίσει βίζιτες μιας και ήταν ο λόγος που έφυγε νομίζω, όσοι προλάβανε προλάβανε.