Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.539
- Πόντοι
- 1.056
Έχεις μπερδευτεί φίλε ....το νομικό χαρακτηρισμό μιας πράξης που ερευνάται ως έγκλημα τον κάνει ο εισαγγελέας....ο χαγιατε όπως και ο Λευτέρης δεν κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι από τους δημοσιογράφους αλλά από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή ( μάλιστα και στους δύο υπήρχε πλήρη συμφωνία)....ο Λευτέρης σε ένα στριμ άνοιξε το κεφάλι του βάρδου πετώντας του με δύναμη ένα κουτάκι κόκα κόλλα , σε ένα άλλο έβαλε την νίκη να παίζει μποξ με τον Γιωργάκη και στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα και ουρλιάζε και ο τύπος της έκλεινε το στόμα για να μην ακούγεται.....ο χαγιατε έριχνε οβερ 4 κανονικές σφαλιαρες στον Ρεντ σε κάθε λάιβ ειδικά όταν ο γέρος έβαζε κασέτα και έλεγε τα ίδια και τα ίδια μην αφήνοντας τους άλλους να μιλάνε τις έτρωγε non stop ....αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αλλά τα είδα να γίνονται μπροστά στην κάμερα ....τώρα αν τα κατέβασε το YouTube δεν ξέρωΑδερφέ δεν έχω δει ολόκληρες εκπομές και δεν μπορώ να βρω. Μόνο αποσπάσματα έχω δει αλλά μάλλον τα μάτια μου κάνουν πουλάκια γιατί τη βία που περιγράφουν δεν την έχω δει. Τους έχω δει απλά να παίζουν και καλά λίγο ξύλο. Που είναι αυτή η τρελή βία που περιγράφουν;
Αυτό δηλαδή είναι βία;
Αυτό;
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ορίζουν ως βία οι δημοσιογράφοι;