anal ytics
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2024
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Shinobu!
*ΕλληνοαμερικανόςΟ αλβανος πρεζακιας καταγγελει τον ανθρωπο που τον μαζεψε απο τα πεζοδρομια, τον εκανε μπανιο και του εδωσε μια γωνια να κοιμαται τη νυχτα...
Χφτου βρωμιαρη απο Δευτερα παλι στα παγκακια
Σιγα μην ειναι Νορβηγος τυπε... Τουρκαλβανος πρεζακιας ειναι*Ελληνοαμερικανός
Άντε μωρέ με το πρεζογερο.. αν δεν ήταν ο χαγιατε ουτε τσιμπούκια από Μαριλιες θα έβλεπε, ούτε ταξιδακια κ εκδρομουλες θα έκανε. Το πολύ πολύ θα είχε πεθάνει κάτω από μια γέφυρα από overdoseΚαταγγελία από τον Red Dragon: «Ήμουν μπροστά σε σεξουαλικές συνευρέσεις του ''Αρχηγού'' με ανήλικα» (vid)
Σοκάρουν οι καταγγελίες του «Red Dragon» για την υπόθεση με τον διάσημο YouTuber που κατηγορείται για βασανισμό και κακοποίηση ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση.www.gazzetta.gr
Μόλις είδα στον Ευαγγελάτο τη δικηγόρο υπεράσπισης του γιουτιουμπερ αν πάει με αυτή στη δική θα του ρίξουν ισόβια
Μαρίλια μπήκε κιόλας ...έτσι λέγανε στο στριμ ....τι να πεθάνει ρε scott όπως εσύ πίνεις καφέ αυτός πίνει μπαταρίες ...πάντως είναι φουλ αχάριστος κοπριτηςΆντε μωρέ με το πρεζογερο.. αν δεν ήταν ο χαγιατε ουτε τσιμπούκια από Μαριλιες θα έβλεπε, ούτε ταξιδακια κ εκδρομουλες θα έκανε. Το πολύ πολύ θα είχε πεθάνει κάτω από μια γέφυρα από overdose
Τύπε δεν την έβαζα για δικηγόρο μου ούτε αν ήμουν κατηγορούμενος για παράνομο παρκάρισμαΑυτη τυπε μου θυμισε στις αμερικανικες ταινιες τους δικηγορους που σου οριζει το δικαστηριο αν δεν εχεις λεφτα
Ο δεξιά ποιος είναι?
Αν το διαβασει τον σκοτωσες χαχαχΟ δεξιά ποιος είναι?
Λίγες περισότερες πληροφορίες για εμάς που αγνοούμε...Αν το διαβασει τον σκοτωσες χαχαχ
Ο μεσιας του πενταγραμμου φυσικα
για το χρημα που εκοψε και πιθανοτατα δεν απεδιδε φραγκο τι λες να παιξει???Ειπα εγω οτι εριχνε;
Αυτο ελλειπε κιολας, να τους φαπωνε σε εθνικη εμβελεια....
Αλλα η εκμεταλλευση των αμεα ηταν αναμφισβητη...
Διοτι μεταξυ των κατηγοριων του χαγιατε ηταν κι αυτο.. .
Μη ξεχνιομαστε...
Εντωμεταξυ, η κατηγορια στηριζεται στο αρθρο περι εγκληματων με ρατσιστικα χαρακτηριστικα λογω αναπηριας.... κι απ ο,τι ακουγεται κανεις απ αυτους δεν ειχε χαρτι απο κεπα που να πιστοποιει κατι τετοιο, και κατ επεκταση να παιρνουν και το επιδομα ...
Μ εναν καλο δικηγορο θα πεσει στα μαλακα, πιστευω
Για να ξέρεις να τις αποφύγεις;Ρε μάγκες εσείς που ξέρετε βάλτε λίγο κανένα μουνί να δούμε.
Ποιες είναι όλες αυτές που λένε ότι πήδηξαν;
Για να ξέρεις να τις αποφύγεις;
Αφού έτσι έχει μάθει τύπε δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο και το κακό είναι ότι θα βρεθούν μαλακες και θα του βάλουν.