Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.964
- Πόντοι
- 3.246
εγώ θέλω info γι αυτές
από εδώ!
από εδώ!
αριστερα το ξανθο στο 0:12 ειναι αρρωστο οποιος το ξερειεγώ θέλω info γι αυτές
από εδώ!
Η 1η αριστεραα..ειναι στ σικινγκ..τν εχω "παρει"..καλο κοριτσι!Τα κορίτσια στο video clip με φαίνονται πολύ γνωστές.
Ρίξεις μια ματιά αν είναι πείτε τι γίνεται
Εκδίδεται η κοπέλα ;;αριστερα το ξανθο στο 0:12 ειναι αρρωστο οποιος το ξερει
ονομα στο seeking?Η 1η αριστεραα..ειναι στ σικινγκ..τν εχω "παρει"..καλο κοριτσι!
όλες άγνωστες αλβανιάρες της διπλανής πόρτας είναι
Αυτό είναι το ξανθο..με ρίζες από γειτονική χώρα...αριστερα το ξανθο στο 0:12 ειναι αρρωστο οποιος το ξερει
Foxybelleονομα στο seeking?
Για αυτήν λέω και εγώ. Αλλά πρέπει να έχει περάσει κάνα χρόνο και δεν έχω κρατήσει ούτε τηλέφωνο ούτε insta. Θυμάμαι ότι είχα περάσει πολύ καλά. Μήπως έχεις ακόμα επικοινωνία μαζί της;Η 1η αριστεραα..ειναι στ σικινγκ..τν εχω "παρει"..καλο κοριτσι!
του είχα στείλει για Μαριλια χωρίς να ξέρω οτι είχαν χωρίσει κ ζητούσε 100ε για να μου στείλει το τηλ της κ περίμενε να τα πάρει!Ο πουστραν δεν είναι μόνο καμένος αλλά και ένα κωλοπαιδαρακι χωρίς εμπιστοσύνη που μπορεί να στην φέρει με το προσωπείο του πεινασμένου που δεν έχει να φάει και δεν έχει λεφτά.Έχω προσωπική εμπειρία και ξέρω.Αν εξαιρέσεις τα ΑΜΕΑ και τα άτομα χαμηλής αυτοεκτίμησης και νοημοσύνης, όλοι οι υπόλοιποι που πέρασαν εκεί μέσα είναι άτομα αχάριστα, δίχως σεβασμό, πονηρά, έχουν ένα κομμάτι κακίας και φθόνου, άτομα που την πουστιά την έχουν στο αίμα τους, και πουλάνε και την ψυχή της μάνας τους.Ο προγούλιας ο χαγιατε κάποια από αυτά που έλεγε δεν ήταν εκτός πραγματικότητας, άσχετα αν και η δικιά του η μούρη είναι λερωμένη με σκατά.
Γιατι σου φαίνεται περίεργο ??? Υπάρχουν ηλίθιοι που τα δίνουν ....εδώ δώσανε για το υλικό της .....πλήρωναν τα κορόιδα να βαρεσουν μαλακια βλέποντας την Μαρίλια να αρμεγει την ψωλή του και με τα λεφτά αυτά έπαιρναν ζαχαρη άχνη ....που το εξωφρενικό ????του είχα στείλει για Μαριλια χωρίς να ξέρω οτι είχαν χωρίσει κ ζητούσε 100ε για να μου στείλει το τηλ της κ περίμενε να τα πάρει!
ακολουθάει και mariel babyy εντάξει καταλάβαμε όλοιΑυτό είναι το ξανθο..με ρίζες από γειτονική χώρα...
Σε μαγο και ονειρικα κοριτσια.και ανεξαρτητη.Πολύ γνωστό το ξανθό ναι.. Υπέροχος αλβανικός κώλος..
Έχει πλούσιο βιογραφικό στον πληρωμένο έρωτα.. Αρκετά χιλιόμετρα..
Δεν είναι ενεργή αυτή την στιγμή..
Αλλά και να ήταν παίζει στα 200ε την ώρα χωρίς τα έξτρα..
Εσύ τύπε γράφεις σε άλλο νήμα ότι έχεις πρόβλημα με τη ντούντα που μυρίζει, ρωτάς τα κορίτσια περί οπήςΠαιδια θα εκτιμουσα αν καποιος μου εστελνε σε προσωπικο μηνυμα ολες εκεινες του hayate που βιζιταρουν υποσχομαι να του κανω και donate δωρακι για τον κοπο του. Ευχαριστω!!!
το οτι εχω προβλημα με το πεος μου δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναγαμησω στην ζωη μου και θα γινει μοναχος και αν δεν σου αρεσει σε γραφω στα @@@ μουΕσύ τύπε γράφεις σε άλλο νήμα ότι έχεις πρόβλημα με τη ντούντα που μυρίζει, ρωτάς τα κορίτσια περί οπήςπεριωπήςαν σου κάτσουν;
Από την άλλη για πρόσεχε με τις δωρεές, δεν πήρες Πρέφα εκείνον τον καλό μάγειρα των αστέγων/απόρων και διακονιαρέων τι λαβράκι είναι;
Αυτά μυρίζουν γιατί δεν το διευκρίνισεςστα @@@ μου
Ειναι ακόμα ενεργή ή εχει αποσυρθεί?Σε μαγο και ονειρικα κοριτσια.και ανεξαρτητη.
Δε νομιζω να ναι σε γραφειο ουτε σαν ανεξαρτητη.Ειναι ακόμα ενεργή ή εχει αποσυρθεί?