ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.904
- Πόντοι
- 24.596
ΛιζαΌπα?? Ποια?
ΛιζαΌπα?? Ποια?
Τον Μάξιμο?? Ανέβηκε onlyfans??. Πάει αυτη, καηκε τελειως
αναμενομενη καταληξη τυπε,dragon ακουγεται την πηρε στο δωματιακι,και μαλλον στραποναρε και το τραβελι τον ΠετρανΤον Μάξιμο?? Ανέβηκε onlyfans??. Πάει αυτη, καηκε τελειως
Αναμένουμε βιντεο μετα τον ιό του hpv που δεν είναι κ κατι, αντίστοιχο βιντεο κ για τη σύφιλη, που ενταξει δν είναι κάτι, όλοι έχουναναμενομενη καταληξη τυπε,dragon ακουγεται την πηρε στο δωματιακι,και μαλλον στραποναρε και το τραβελι τον Πετραν
Σε αυτή την χώρα,μαλακες ενα σωρο..Μετά από αυτό έτσι και βρει πελάτη αυτή αλίμονο μας.
Ελπίζω να μην βρεθεί κανένας μαλάκας να της στάξει έστω και 1€.
Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, γιατί ρε μάγκες όταν πάτε όσοι πάτε στα ρδελα δε πάνε πακιδες η ένα σωρό λεχριτες απλητοι πριν από εσάς κ μετά κάνετε γλείφω μουνια . Άσε τα ρδελα ας πάμε στα εσκορτ πιστεύεται δηλαδή ότι δεν υπάρχουν εκατοντάδες χειρότεροι από ρεντ ντραγκον π έχουν γαμησει τις ίδιες βίζιτες μ σας ;;;; Κοιμάστε όρθιοι και πληρώνεται ξενοδοχείο
Ναι για το ότι έχεις τη σιχαμένη εικόνα στο μυαλό σου έχεις δίκιο, το οικονομικό όμως δεν έχει καμία σχέση παράδειγμα υπάρχουν πανάκριβα εσκορτ των 300-500 π κάτι τυρογαλαδες μα πουτσοτυρο 60ριδες πληρώνουν αδρά κ κάνουν κοπρολαγνείες και το γνωρίζουμε σχεδόν όλοι . Επίσης ναι δεχτο ότι θα πέσουν οι μετοχές της εάν κάνει βίντεο με ρεντ αλλά φίλε το target group που θα αποθαρρυνθεί είναι τύποι που της λένε ‘’ παίζει καλύτερη τιμουλα γιατί ξέρεις είναι και το ξενοδοχείο κ τα τσιγάρα ‘’ γυφταριό δηλαδή άρα στο μουνι της . Τέλος φίλε μου δε μπορώ να δεχτώ πήγε με ρεντ η με μπλου η με μπλακ αρα δε πάω όταν μιλάμε για βίζιτα που οποίος πληρώσει μπαίνειΔεν το ξέρεις τύπε και εθελοτυφλείς για να κάνεις τη δουλειά σου.
Επίσης δεν παίζουν στο κεφάλι σου οι απαίσιες εικόνες που όλοι είδαμε την ώρα που κάνεις το ραντεβού.
Τέλος στο μπουρδέλο πληρώνεις 10-20Ε και όχι 150.
Με έφτιαξες φίλε,προσπαθώ καιρό να την θυμηθώ την σελίδα για να διαβάσω για τις καμηλες να γελάσω λιγακιΚάτι ψιλοασχετο αλλά μιας και διάβασα για βίτσια κτλ σε εσκορτ και κάτι ανθυποδιασημες.Υπερχε μια σελίδα παλιά με ένα τύπο που το έπαιζε και καλά μέλος της βασιλικής οικογένειας κάπου στα Εμιράτα και ψάρευε τέτοιες καριολες και μετά τα ανέβαζε στη σελίδα για να δείξει ποιες μας το παίζουν κυρίες.Σχεδον όλες συμφωνούσαν για κορπολαγνειες και άλλες ανωμαλίες του στέλνανε φωτογραφιες τους με διαβατήρια κανονικά γιατί τρώγανε τον πρόλογο ότι ο τυπάς θα τις πετούσε με το ιδιωτικό του τζετ.Αν βρω την σελίδα θα την βάλω.Μιλαμε τρελό γέλιο.
Edit
Tagthesponsor
Ωραίος, τρελό γέλιο σε 3-4 που μπήκα τυχαία.Κάτι ψιλοασχετο αλλά μιας και διάβασα για βίτσια κτλ σε εσκορτ και κάτι ανθυποδιασημες.Υπερχε μια σελίδα παλιά με ένα τύπο που το έπαιζε και καλά μέλος της βασιλικής οικογένειας κάπου στα Εμιράτα και ψάρευε τέτοιες καριολες και μετά τα ανέβαζε στη σελίδα για να δείξει ποιες μας το παίζουν κυρίες.Σχεδον όλες συμφωνούσαν για κορπολαγνειες και άλλες ανωμαλίες του στέλνανε φωτογραφιες τους με διαβατήρια κανονικά γιατί τρώγανε τον πρόλογο ότι ο τυπάς θα τις πετούσε με το ιδιωτικό του τζετ.Αν βρω την σελίδα θα την βάλω.Μιλαμε τρελό γέλιο.
Edit
Tagthesponsor
Ναι για το ότι έχεις τη σιχαμένη εικόνα στο μυαλό σου έχεις δίκιο, το οικονομικό όμως δεν έχει καμία σχέση παράδειγμα υπάρχουν πανάκριβα εσκορτ των 300-500 π κάτι τυρογαλαδες μα πουτσοτυρο 60ριδες πληρώνουν αδρά κ κάνουν κοπρολαγνείες και το γνωρίζουμε σχεδόν όλοι . Επίσης ναι δεχτο ότι θα πέσουν οι μετοχές της εάν κάνει βίντεο με ρεντ αλλά φίλε το target group που θα αποθαρρυνθεί είναι τύποι που της λένε ‘’ παίζει καλύτερη τιμουλα γιατί ξέρεις είναι και το ξενοδοχείο κ τα τσιγάρα ‘’ γυφταριό δηλαδή άρα στο μουνι της . Τέλος φίλε μου δε μπορώ να δεχτώ πήγε με ρεντ η με μπλου η με μπλακ αρα δε πάω όταν μιλάμε για βίζιτα που οποίος πληρώσει μπαίνει
τι ηθελες; να μου τα πετας μεσα, να τρεχω για χαπια της επομενης ημερας, να με χυνεις στο στομα να ρουφαω τα ΣΜΝ του καθενος και να δινω και κωλο μονο για 150; το μεταξουργειο εδω ειναι δεν σε αναγκασε κανεις!
Αυτά γι στοπ άνω των 40 δε τα γνωρίζω , βασικά δε γνωρίζω αυτή τη κοπέλα δε παρακολουθώ χαγιατε τώρα την έμαθα από το σούσουρο , εγώ σε γενικές γραμμές αναφέρομαι για τις βίζιτες το πως είναι οι πελάτες κτλπ . Τέλος εάν σε καλύπτει γενικά αυτή τη κοπέλα προσωπικά τη θεωρώ βρωμιαρα όσο την έχω τσεκάρει άσχετα με ρεντ και τα υπόλοιπα ΑΜΕΑΌχι φίλε μου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Βλέπεις ότι η συγκεκριμένη βάζει ένα στοπ σε ηλικίες άνω των 40 αλλά προτιμάει να πηγαίνει με το άρμυ.
Τώρα, αυτό που λες για τους γέρους που γαμάνε πανάκριβες έσκορτς δεν θα διαφωνήσω. Όμως βλέπεις τι πρόγραμμα προσφέρει η κοπέλα και αν γράφει για βίτσια, κατούρημα και άλλα τέτοια απλά δεν ασχολείσαι.
Αυτό που εγώ σαν πελάτης δεν δέχομαι είναι να μου προβάλει η άλλη τσόντα με ΑΜΕΑ, το οποίο παίζει να είναι και παράνομο, λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να τον εκμεταλλεύτηκε μιας και ο συγκεκριμένος έχει χαμηλό IQ όπως έχει αποδείξει και ο ίδιος πολλάκις.
Τέλος ξαναλέω, θα μπορούσε να το κάνει και να μην ξέραμε τίποτα. Από την στιγμή που το δημοσιοποιεί και βλέπω αυτές τις εικόνες απλά δεν αγοράζω, όχι όμως να δεχτώ και το ότι προσπαθεί να το περάσει όλο αυτό ως φυσιολογικό, εκεί φυσικά θα αντιδράσω, ειδικά όταν μου βάζει όριο τα 40.
Α! Για να προλάβω μερικούς που μπορεί να που ότι θίχτηκα επειδή με πετάει εκτός, να πω ότι είμαι κάτω από 40.
Ετσι όλα μεσαααααΠΡΩΚΤΙΚΟΣ ΚΡΕΜΠΙΕΣ
Πολύ σωστά! Οπότε με προφυλακτικό από μουνί και ΑΚΑΠΟΤΟ ΚΡΕΜΠΙΕ
μόνο από κώλο, όπως γουστάρεις να σου ρίχνουν βαθιά στο κωλάντερο.
Κάτι που αποδεικνύεται στο βίντεό σου!
γαμησε και ο Σολωμονιδης τελικα...
δεν εχει πατο το βαρελι
Φίλε μου, καλό είναι, να μην πιστεύουμε πάντα αυτά που μας λένε, γιατί ακούγονται πολλά και είναι ανακρίβειες τα περισσότερα, αλλά έχω την αίσθηση ότι για να λες κάτι τέτοιο εσύ, κάτι θα ξέρεις!!! Εσύ έστειλες μήνυμα Σάββατο βράδυ. Ο Σολομωνίδης δεν εμφανίστηκε στο stream του Hayate Network της Παρασκευής που ήταν και η Λίζα! Με τον Red Dragon κανόνισαν να γυρίσουν τσόντα, σήμερα Κυριακή! Το Σάββατο το βράδυ όμως το Hayate Network δεν έκανε live stream στο Youtube! Live stream τη συγκεκριμένη ώρα στην οποία αναφέρομαι στο Trovo έκανε ο Αεράκης με κάποιους άλλους και έλειπαν αν δεν κάνω λάθος ο Hayate, o Red Dragon, ο Σολομωνίδης και ο Πετράν!!! Πρωτοφανές!!! Οπότε αυτό μου φαίνεται ύποπτο!!! Επειδή έχω γενικά, μεγάλη περιέργεια σαν άνθρωπος θα ήθελα σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο να μου απαντήσεις: 1ον) Τι ακριβως έμαθες (για Σολομωνιδη, Red Dragon και Πετράν ότι έκαναν με τη Λίζα)? 2ον) Από που ή από ποιόν τα έμαθες? Και 3ον) Πότε και που έγιναν αυτά που έμαθες? Ευχαριστώ πολύ!!!αναμενομενη καταληξη τυπε,dragon ακουγεται την πηρε στο δωματιακι,και μαλλον στραποναρε και το τραβελι τον Πετραν