marmarmarxd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 185
- Πόντοι
- 280
Ξέρουμε μήπως η Σύλβια που ανέβηκε στο yourangels είναι από χαγιατόσπιτο;;
δηλ πεταξες 150 ευρω χωρις να χυσεις για να δειξεις οτι εισαι κ υπερανω δεν ζητησες κ τα λεφτα σου πισω κ αφησες την χοντρη αλληθωρη να φυγει με φουσκωμενη τσεπη?διαβαζουμε καλα ή εχουμε χαζεψει?βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο στο κεντρο,μπηκε στο δωματιο ,εκανε ντουζακι και βγηκε μετα απο 20 λεπτα,στοματικο 2 λεπτα ,αποτομη στην συμπεριφορα,ανεβηκε και με ρωταει 'γενικα αργεις γιατι ξερεις βιαζομαι κιολας'....χαμογελασα ,την κατεβασα ,της ειπα ενα μεγαλο ευχαριστω για την υπηρεσιας της και μπηκα για ντουζ,ντυθηκε και μου ειπε 'φιλια baby"απαντησα 'ciao ciao καβλα' και the end!!
τα πεταξα......και πριν την συναντηση σκεφτομουν να παιξω πρωταθλητη ελλαδος στο ποδοσφαιρο την λαμια!!!!επρεπε να τα ειχα πονταρει,1000 αποδοση εδινεδηλ πεταξες 150 ευρω χωρις να χυσεις για να δειξεις οτι εισαι κ υπερανω δεν ζητησες κ τα λεφτα σου πισω κ αφησες την χοντρη αλληθωρη να φυγει με φουσκωμενη τσεπη?διαβαζουμε καλα ή εχουμε χαζεψει?
το γελιο παει για την λαμια...τι να πω ρε φιλε για τα αλλα...τα πεταξα......και πριν την συναντηση σκεφτομουν να παιξω πρωταθλητη ελλαδος στο ποδοσφαιρο την λαμια!!!!επρεπε να τα ειχα πονταρει,1000 αποδοση εδινε
Στο βιάζομαι κιόλας επρεπε να της απαντήσεις " γιατί σε περιμένει ο βάρδος και ο ντραγκον;;"βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο στο κεντρο,μπηκε στο δωματιο ,εκανε ντουζακι και βγηκε μετα απο 20 λεπτα,στοματικο 2 λεπτα ,αποτομη στην συμπεριφορα,ανεβηκε και με ρωταει 'γενικα αργεις γιατι ξερεις βιαζομαι κιολας'....χαμογελασα ,την κατεβασα ,της ειπα ενα μεγαλο ευχαριστω για την υπηρεσιας της και μπηκα για ντουζ,ντυθηκε και μου ειπε 'φιλια baby"απαντησα 'ciao ciao καβλα' και the end!!
αυτη παιζει να την γαμουσε τζαμπα ο λευτερης...Στο βιάζομαι κιόλας επρεπε να της απαντήσεις " γιατί σε περιμένει ο βάρδος και ο ντραγκον;;"
Δεν το γνωρίζω...πάντως και στο στριμ είχε ένα στυλακι ντίβας ... μάλιστα ο προφυλακισμένος έλεγε πως εκεί ήταν για να ομορφαίνει το στριμ .......ηηηημαρτονννν που έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Γεωργίουαυτη παιζει να την γαμουσε τζαμπα ο λευτερης...
Δεν το γνωρίζω...πάντως και στο στριμ είχε ένα στυλακι ντίβας ... μάλιστα ο προφυλακισμένος έλεγε πως εκεί ήταν για να ομορφαίνει το στριμ .......ηηηημαρτονννν που έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Γεωργίου
εγω πιστευω οτι θα την ειχε ξεφτιλισει στην πουτσα ο χοντρος...με ανταλαγμα την προβολη στο διασημο καναλι του.Δεν το γνωρίζω...πάντως και στο στριμ είχε ένα στυλακι ντίβας ... μάλιστα ο προφυλακισμένος έλεγε πως εκεί ήταν για να ομορφαίνει το στριμ .......ηηηημαρτονννν που έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Γεωργίου
Μαύρο λοιπόν μέχρι να το δίνει για ένα πιάτο φακή (!δύσκολα καθόσον πολλά τα θύματα που ακόμα και μετά τις αρνητικές κριτικές θα σκάνε 150ρια)εγω πιστευω οτι θα την ειχε ξεφτιλισει στην πουτσα ο χοντρος...με ανταλαγμα την προβολη στο διασημο καναλι του.
????????????
ποια ειναι αυτη φιλε?
σε ευχαριστω φιλε μπορεις να δεις οποτε μπορεις τα μυνημα σου εχω στειλει κατι σε ευχαρισρω εκ των προτερωνpanagiota
Έχουμε τίποτα από αυτήν;
εσύ πρέπει να έχεις στείλει μνμ ακόμα κ στα πεθαμένα μέλη του μπουσε ευχαριστω φιλε μπορεις να δεις οποτε μπορεις τα μυνημα σου εχω στειλει κατι σε ευχαρισρω εκ των προτερων
Για στείλε λινκ για το of της ρε μάγκα μουπαρε συνδρομη στο ονλυ και ρωτα την.... εκτος αν περιμενεις στην αναμονη στο ινστα
παιζει να το ανεβασεις ξανα αδερφουλη???Oλο το υλικο απο την λιζα
babygreek | Bunkr
bunkrr.su
παιζει να το ανεβασεις ξανα αδερφουλη???