Ποιος μίλησε για dark web ??? Διάβασε πιο πάνω τι γράφω ....ασφαλώς και η ποινική δικαιοσύνη πρέπει να ελέγχει και το διαδίκτυο....το ΕΣΡ δεν είναι δικαστικο όργανο αλλά ανεξάρτητη αρχή που εξετάζει την ποιότητα των προγραμμάτων......... τέτοιου είδους έλεγχο ποιότητας δεν χρειάζεται το διαδίκτυο.....αλλά και να προσπαθήσουν να επιβάλουν τέτοιου είδους έλεγχο είναι και τεχνικά αδύνατο γιατί το ίντερνετ είναι χαώδες δεν είναι τηλεόραση και ραδιόφωνο με περιορισμένους πομπούς .....βέβαια σκουπιδοχαβιεδες σιστακια που θα ρουφιανευουν επειδή δεν τους αρέσει κατι πάντα θα υπάρχουν αλλά στο χαωτικο σε μέγεθος ίντερνετ η δράσης τους έχει μικρή σημασία ....ένα ποιοτικα κατώτερο πρόγραμμα θα ρίχνουν 100 θα ξεφυτρώνουν ....είναι σαν να προσπαθείς να αδειάσεις τη θάλασσα από το νερό με ένα φτυάρι
Κοίτα αν δεν έχει τελεσθεί κάποια παρανομία δεν θα καταδικαστούν. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε.
Λεφτά υπάρχουν, ίσως τού τα φάνε οι δικηγόροι αν τραβήξει το πράγμα.
Τα άτομα με νοητική στέρηση αποκαλούνται και " περιορισμένης ευθύνης". Γιατί; Γιατί έχουν περιορισμένη ευθύνη των πράξεών τους.
Άρα ακόμα και αν υποστηρίζει ένα παιδί από εκεί πως δεν τα καταπίεζε ο Μιχάλης, μικρή αξία θα έχει στο δικαστήριο.
Σε κάποιους δεν έκανε ακριβώς κακό αλλά μην ξεχνάμε πως η πραγματικότητα που ζούσαν αυτά τα άτομα ήταν πλασματική και τούς δημιουργούσε πλαστές προσδοκίες.
Αντί ο Σολομωνίδης ή ο ανώμαλος Red Dragon να είναι μαζεμένοι ανάλογα με τις δυνατότητές τους, νόμιζαν πως μπορούν να έχουν πέραση σε κοπέλες ή έγιναν και πιο επιθετικοί, ειδικά ο μικρός που χώνει σφαλιάρες.
Μην ξεχνάμε πως ο ανώμαλος πρεζάκιας έχει συλληφθεί κανά δυό φορές για σεξουαλική επίθεση (χούφτωμα κάτι τέτοιο) και να φωνάζει στον δρόμο "εγώ είμαι ο red dragon".
Μπορεί να ένιωθαν καλύτερα πρόσκαιρα αλλά μεσοπρόθεσμα και μακρυπρόθεσμα τούς έγινε κακό, είχαμε αλλοίωση προσωπικότητας.
Εγώ Hayate είδα αφού ήταν κάπου 7 χρόνια που είχε ξεκινήσει να παίζει LoL και είχε και τον Σολομωνίδη μαζί, για κανένα 1-2 χρόνια αραιά και που - αναλόγως.
Σταμάτησα και τον ξαναείδα με κάτι Ποτσέπη (δάκρυσα σε αυτό το stream πολύ γέλιο) και με άλλους ημι-διάσημους που καλούσε.
Μετά πήρε την κάτω βόλτα. Έφερνε κ άλλους, τού τους έφερναν.
Μετά βίζιτες από *γκουχ* γραφεία *γκουχ* ή και ανεξάρτητες για να διαφημίζονται από εκεί και να τίς κλείνουν μέσω insta.
Τούς έριχνε και κανέναν και όλα καλά.
Δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά έμπλεξε με άτομα που ΕΙΝΑΙ τού υποκόσμου, ειδικά αυτοί που τού έβρισκαν τα καθυστερημένα παιδιά.
Γνώμη μου, δεν ξέρω πολλά αλλά είμαι συνδρομητής του και πού κ πού πατούσα να δω τί γίνεται.
Το επίπεδο τρομερά χαμηλό βέβαια.
Επειδή ακριβώς τα έβλεπα πιο αραιά, ίσως μπόρεσα να αντιληφθώ πιο εύκολα διαφορές στην κατάσταση του stream και σε αλλαγές χαρακτήρων.
Ό,τι είναι θα αποδειχθεί, το θέμα είναι να μην έχει μπλέξει με τίποτα άλλα που δεν το νομίζω.
Τα έχουν γράψει κ άλλοι, μπορεί να ελεγχθούν και άτομα που έκαναν donate. Μπορεί να παίζει και πλυντήριο, δεν είναι χάπατα η αστυνομία.
Τα ξέρουν και αν θέλουν / υποπτεύονται θα τα ελέγξουν.
EDIT: Βέβαια να τα λέμε και όλα, πλην λίγων περιπτώσεων οι υπόλοιποι ήταν παρατημένοι από τις οικογένειές τους.
Ο Red Dragon μπορεί να ήταν και τέζα από τα ναρκωτικά τώρα. Και πόσοι άλλοι μπορεί να έμεναν στον δρόμο εκτεθιμένοι σε κινδύνους.
Μπορεί ο Hayate να έκανε κάποια πράγματα αλλά με τον τραμπούκο/φυλακόβιο που συνέλαβαν δεν υπάρχει σύγκριση.
Εγώ πρώτη φορά αυτόν τον είδα όταν πήγε να δείρει τον Hayate σπίτι του κ από ότι διαβάζω εδώ τού πήρε τα παιδιά για να βγάζει αυτός χρήμα εις βάρος τους βασανίζοντάς τα.