πρώτον 50.000 views δεν εκανε σε κανενα βιντεο του ,ουτε στα ονειρα του.20χιλ με 25 χιλ ειναι ο μεσος ορος των views αν κανεις την σουμα ολων των βιντεος.Δεν μιλαω για τωρα που η φημη του εγινε πανελληνια χα.Δευτερον και report εκανα στα βιντεος και στο καναλι και 2 φορες πριν 1,5 μηνα εστειλα απο το προσωπικο μου email μυνημα στην αστυνομια γιαυτα που εβλεπα να γινονται στο στριμ.Τι αλλο επρεπε να κανω?να παρω τα οπλα και να παω εξω απο το σπιτι του.Συνεχιζεις να με δικαιωνεις απο οσα σου ειπα στο πρωτο μηνυμα.Η δειλια,η σιωπη και η απάθεια απο ανθρωπους σαν εσενα εχουν κανει την κοινωνια ζουγκλα.Εσυ εισαι ικανός και ατυχημα να δεις μπροστα σου να μην πας να καταθεσεις ή ακομα χειροτερα να προσπερασεις για να μην μπλεξεις οπως λες.Παμε παρακάτω.Λες οτι δεν προβλεπονται καλύτερες μερες για τα ΑΜΕΑ.Στο κολαστηριο προβλεπονταν καλες μέρες?Τουλάχιστον λες μπας και με τον ντορο γινει κατι και κανουν μια αρχη.Οπουδηποτε αλλου εξαλλου πλην κολαστηριου καλύτερα θα ειναι.Και τελος μου λες να τους παρω σπιτι μου.Ακου εδω λογικη.Μιλαμε λογικη Βαρδου εχεις εντελως.Το θεμα ειναι να φτιαχτει μια κοινωνια,συνθηκεςδομες,κρατικος μηχανισμος ωστε αυτα τα ατομα να βοηθιουνται.Τοσο χαζος εισαι να το καταλαβεις αυτο?