Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32.613
- Πόντοι
- 6.186
εικόνα είναι@Black Panther91 αυτό το βιντεάκι το χεις ?
εικόνα είναι@Black Panther91 αυτό το βιντεάκι το χεις ?
Ούτε στον χειρότερο εχθρό δεν δίνεις τέτοια ευχή/κατάρα…
Ούτε στον χειρότερο εχθρό δεν δίνεις τέτοια ευχή/κατάρα…
Ναυάγια της ζωής μεγαλύτερα από Τιτανικό όσοι δίνουν λεφτά για υλικό ....Ούτε στον χειρότερο εχθρό δεν δίνεις τέτοια ευχή/κατάρα…
Εσυ ρε μάγκα έχεις κάποιο πρόβλημα; Με το τι κάνει ο καθένας; Μπαίνεις εδώ και βλέπεις τα βιντεάκια τσάμπα και τον παίζεις και λες και κουβέντες;Ναυάγια της ζωής μεγαλύτερα από Τιτανικό όσοι δίνουν λεφτά για υλικό ....
Όπου γουστάρεις δίνεις τα λεφτά σου τυπε ....αλλά άμα δίνεις 50-100 ευρώ να αγοράζεις υλικό να τον παίζεις κάτω από την κουβέρτα είσαι μεγάλο κορόιδο .......οκ γκόμενα προφανώς δεν μπορείς να βρεις αλλά με τα ίδια λεφτά πας με ένα call girl ή έστω σε ένα στούντιο.........αν μου πεις πως προτιμάς να τον παίζεις κρατώντας ένα κινητό αντί να χαϊδεύεις ζεστή σάρκα τότε επιβεβαιώνεις πως είσαι ναυάγιοΕσυ ρε μάγκα έχεις κάποιο πρόβλημα; Με το τι κάνει ο καθένας; Μπαίνεις εδώ και βλέπεις τα βιντεάκια τσάμπα και τον παίζεις και λες και κουβέντες;
Όπου γουστάρεις δίνεις τα λεφτά σου τυπε ....αλλά άμα δίνεις 50-100 ευρώ να αγοράζεις υλικό να τον παίζεις κάτω από την κουβέρτα είσαι μεγάλο κορόιδο .......οκ γκόμενα προφανώς δεν μπορείς να βρεις αλλά με τα ίδια λεφτά πας με ένα call girl ή έστω σε ένα στούντιο.........αν μου πεις πως προτιμάς να τον παίζεις κρατώντας ένα κινητό αντί να χαϊδεύεις ζεστή σάρκα τότε επιβεβαιώνεις πως είσαι ναυάγιο
Καλησπερα εχει καποιος το τηλεφωνο της αννας μαριας;;;;
στα αρχίδια μας τι έχεις! Η βαλτα για όλους όπως κάνουμε εμείς η πάρε πουλο!έχω βιντεάκια από mastermind να γδύνεται και να τραβάει μαλακία (με φάτσα), emily pap να γδύνεται, να πιπώνει, να γαμιλεται και να squirtarei (μερικά με φάτσα, μερικά χωρίς), μαρίλια να τραβάει μαλακία σε χρηστάρα, γιωργάρα, πίκατσου και να τη χύνει ο πετράν στη μάπα.
όποιος έχει αντίστοιχα δυνατά ακυκλοφόρητα από μουνάκια του network ας στείλει για ανταλλαγή.
Δηλαδη για να καταλαβω.μπαινεις σε ενα νημα που ολοι εχουν δωσειβαπλοχερα φωτο /βιντεο που εχουν και εσυ διαχωριζεις την φαση σου και λες εχω διαφορα αλλα τα δειχνω μονο με ανταλλαγη....έχω βιντεάκια από mastermind να γδύνεται και να τραβάει μαλακία (με φάτσα), emily pap να γδύνεται, να πιπώνει, να γαμιλεται και να squirtarei (μερικά με φάτσα, μερικά χωρίς), μαρίλια να τραβάει μαλακία σε χρηστάρα, γιωργάρα, πίκατσου και να τη χύνει ο πετράν στη μάπα.
όποιος έχει αντίστοιχα δυνατά ακυκλοφόρητα από μουνάκια του network ας στείλει για ανταλλαγή.
Σε οσους δήθεν έχουν υλικό για ανταλλαγή μακάρι να τους πάρουν πρέφα οι κοπέλες και να τους τρέξουν ( " προσωπικά δεδομένα " , διαφυγοντα κέρδη , αποζημιώσεις και τα ρέστα )Όχι εμφύλιος στο thread - είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα ...
Ενωθείτε όλοι να πείσετε τον @grasdas να ανεβάσει κάτι εδώ και για μας
Οι κοπέλες καλά κάνουν .....αυτό το αλισβερίσι είναι από τις περιπτώσεις που φταίει το θεωρητικά " θύμα " το " κορόιδο " .......δεν κάνουν κάτι παράνομο ή βλαπτικό οι κοπέλεςΜην το κουράζουμε το θέμα ο καθένας διαχειρίζεται τα λεφτά του όπως θέλει..στην τσέπη του καθενός κάνεις δεν κάνει κουμάντο...
Όσο αναφορά τις κοπελιές, είναι ανειδίκευτες από σερβιτόρες και 700 ευρό προτιμούν το εύκολο χρήμα.
Μερικές έχουν σπόνσορες άλλες έχουν part time δουλειές η απλά δεν δουλεύουν και εχουν onlyfuns και δείχνουν μόνο σώμα.
Το εύκολο χρήμα κοιτάνε όλες.
Εντωμεταξύ οι περισσότερες ειναι γέννημα θέμα του Army