Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.622
- Πόντοι
- 29.667
Ένας νταβατζης,μια πόρνη, και η γριά με τά πλαστικά βυζιά γκόμενα του streamαρουν σε βάρος τον ΑΜΕΑ.Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, αλλά εδώ πρέπει να επέμβει εισαγγελέας !!
sofroniΠοίες είναι αυτές;;;
Μαλακες, δεν παμε καθολου καλα ...Η shinobu πρεπει να εφτιαξε και τη μυτη...Απο οτι ειδα σε στορι,θα φανει και στα live στο τροβο αμα κανει αυτες τις μερες.Και πριν τη μυτη δλδ και μετα ειναι ΚΑΥΛΑ απλα τωρα αναβαθμιστηκε,θελω να τη σκισω,πως θα τη προσεγγισουμε τσακαλια?σκεφτομαι να παω σε αυτες τις πιπες το gameathlon για παρθενους gamers,στο πφ νομιζω γινεται,μονο και μονο για να της κανω προταση στα ισια ποσα θελει και ας φαω ακυρο.Η μαλακια ειναι οτι ειναι παρανοικη και απροβλεπτη η ξεκωλιαρα και μπορει να κανει υστεριες και να με κανει ρεζιλι.Ειχε βρει τον χορηγο προσφατα τη οηγε σαντορινη καινσυνδυαζε διακοπαρες σε δωματια με ιδιωτικες πισινες τζακουζι και θεα καλντερα με βιζιτες.Την εκραζε και με το δικιο του αλβανανοε προγουλατε.3ημερα σαντορινη και κανα 2κ δεν εχω,ενα 200αρι,αντε μεχρι 300αρι για ενα 2ωρο φουλ εξτρα το διαθετω για τη πουτανα νςα ξεκαυλωσω να μου φυγει το απωθημενο.Την εχω πολυ αναγκη
ωραιο πατο εχει το σοφρονακι
ok τραγικο το βιντεο..αλλα μια απορία.Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, αλλά εδώ πρέπει να επέμβει εισαγγελέας !!
Σε ποιο βίντεο είναι να κάνουμε αναφοράΔεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, αλλά εδώ πρέπει να επέμβει εισαγγελέας !!
Γιατι το λες αυτο τυπε?κουμαντο στο καυλι του αλλουνου θα κανεις?Μαλακες, δεν παμε καθολου καλα ...
Αυτην την ειχε πηδηξει ο Red dragon αν θυμαμαι καλαΗ shinobu πρεπει να εφτιαξε και τη μυτη...Απο οτι ειδα σε στορι,θα φανει και στα live στο τροβο αμα κανει αυτες τις μερες.Και πριν τη μυτη δλδ και μετα ειναι ΚΑΥΛΑ απλα τωρα αναβαθμιστηκε,θελω να τη σκισω,πως θα τη προσεγγισουμε τσακαλια?σκεφτομαι να παω σε αυτες τις πιπες το gameathlon για παρθενους gamers,στο πφ νομιζω γινεται,μο
Δεν ξέρω εγώ το βρήκα στο τικ τοκΣε ποιο βίντεο είναι να κάνουμε αναφορά
το έκανε μονο για μέλη μετά το κράξιμο που έφαγε και χέστηκε μην του κάνουν καμία μήνυσηΔεν ξέρω εγώ το βρήκα στο τικ τοκ
Παντος η δικαιοσυνη στην Ελλαδα ειναι γουρλοματα ,επιλεκτικη και βραδυκινητηΔεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, αλλά εδώ πρέπει να επέμβει εισαγγελέας !!
Αποκαλεί την κοπέλα " παρανοϊκή" και " απρόβλεπτη" σε ποστ που δηλώνει την πρόθεση του να την προσεγγίσει χωρίς να την γνωρίζει καθόλου και να την ρωτήσει αν εκδίδεται και πόσα ζητάει ..........αυτά μην τα κάνετε στον πραγματικό κόσμο γιατί στην καλύτερη θα φάτε μηνύσεις στη χειρότερη θα φάτε κλωτσιές από τις κοπέλεςΓιατι το λες αυτο τυπε?κουμαντο στο καυλι του αλλουνου θα κανεις?
Πόσο μαλακας. Μακάρι να τα βρουν μπροστά τους όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται έτσι άτομα. Κ αυτό πάει κ στν χαγιατε. Αυτά τα στριμ πρέπει να κλείσουνΔεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, αλλά εδώ πρέπει να επέμβει εισαγγελέας !!