Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.585
- Πόντοι
- 29.667
Παλιά το ξέρω ότι έκανε ραντεβού, τώρα τι γίνεται ρωτάω!!!Παλιά έπαιζε εδώ τώρα δεν ξέρω!
Παλιά το ξέρω ότι έκανε ραντεβού, τώρα τι γίνεται ρωτάω!!!Παλιά έπαιζε εδώ τώρα δεν ξέρω!
Έκανε, πριν από αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα. Εγώ την είχα γαμήσει το 2012, με 170€ και είχα ανεβάσει και κριτική. Τότε δεν είχε παιχτεί ακόμα η τσόντα, ούτε είχε κάνει τις πλαστικές.Η Αλεξάνδρου κάνει ραντεβού;;;
Εεε μην αποπαιρνεις τον θείοΒίντεο με την μαριλια να " τρομπαρει " βάρδο , βίντεο με red dragon να κάνει mouthfucking σε μαριλια , αλλά ναι είμαστε συκοφάντες της μαριλιας ......δεν πιστεύεις βρε κακομοίρη γιατί δεν μπορεί να δεχτεί το μυαλό σου πως υπάρχουν τύποι σαν τον καμένο τον πέτραν που πηδάνε γκόμενες σαν την μαριλια και την σοφρωνη ενώ εσύ που δεν είσαι κοκακιας και περιθωριακός σαν τον πέτραν αλλά " φυσιολογικός " πρέπει να πληρώσεις για να τις γαμησεις ( ή ακόμα χειρότερα να σου στείλει κάνα nudes από το mym η σοφρωνη ) ....είσαι σε άρνηση ...δεν δέχεσαι πως κάποιοι άλλοι τις κοροϊδεύουν και τις εκμεταλλευονται ενώ εσύ πρέπει να τις πληρώσεις ....τραβά πλήρωσε και κάνε συνδρομή στο mym της σοφρωνη να δεις τα βυζιά που πιπιλαγε ο πέτραν να βαρεσεις καμιά παχιά ....ναυάγιο ......
Κοίτα με τι υλικό βγάζουν λεφτά απο μερικούς κακομοιρηδεςπάρτε κ λίγοΤιτι Μπαζακι!
Και το χα απορία αν ανεβάζει τίποτα της προκοπής αυτή.πάρτε κ λίγοΤιτι Μπαζακι!
Όχι, τα έχει με έναν γύφτο και πλέον δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο.Η Αλεξάνδρου κάνει ραντεβού;;;
Καλύτερα να κάνω donate να πηδήξει ο δράκος ή ο Γιωργάκης την μαριλια παρά να δώσω έστω και 1 ευρώ για υλικό .....όποιος δίνει λεφτά για να τον παίξει = ναυάγιοΚοίτα με τι υλικό βγάζουν λεφτά απο μερικούς κακομοιρηδες
Όποιος δίνει λεφτά για να τον παίξει , λιγοστεύει τις εν δυνάμει βίζιτες που θα μπορούσαμε να πηδήξουμε οι υπόλοιποιΚαλύτερα να κάνω donate να πηδήξει ο δράκος ή ο Γιωργάκης την μαριλια παρά να δώσω έστω και 1 ευρώ για υλικό .....όποιος δίνει λεφτά για να τον παίξει = ναυάγιο
Πανθηρα ποιες ειναι αυτες ;;;
titi titaki το γένος Μπαζολακη!Πανθηρα ποιες ειναι αυτες ;;;
Κοίτα με τι υλικό βγάζουν λεφτά απο μερικούς κακομοιρηδες
Βρες μας στο OF ή mym.Αδερφέ δεν μας ανεβάζεις καθόλου υλικό από την γκομενα του nick σου να καυλώσουμε????? ;)
Αδιάβαστος.Ποια είναι αυτή που παίρνει πίπα από Ρεντ Ντραγκον;
Πες μου ρε μπρο χαχαχαΑδιάβαστος.
Μαρίλια από ΧαγιατόσπιτοΠες μου ρε μπρο χαχαχα
Πριν λίγο καιρό είχε ανοίξει καφέ κρεπερι ....αλλά δεν πρέπει να πήγε καλά γιατί δεν το διαφημίζει άλλοtiti titaki το γένος Μπαζολακη!
Φαλίρισε, τύπε.Πριν λίγο καιρό είχε ανοίξει καφέ κρεπερι ....αλλά δεν πρέπει να πήγε καλά γιατί δεν το διαφημίζει άλλο
λέει ότι γινετε 31 σήμερα! Σοκ! εγώ την έχω να κοντεύει τα 40 πάντωςΠριν λίγο καιρό είχε ανοίξει καφέ κρεπερι ....αλλά δεν πρέπει να πήγε καλά γιατί δεν το διαφημίζει άλλο