tsourekas002
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Μαγκες! Παιζει και εδω κανα invite στο discord?
Τυπε με έχει αρρωστει έχει χάσει και κιλά με το gym γιατί την είδα σε ένα λαιβ και με έχει τρελάνει.Σημερα μου έστειλε στο of πάντως ένα βίντεο 37 ευρώ μακριάΤι την θες αυτη ρε τυπε. Ειναι απατεωνισσα τάζει βιντεοκλησεις και υλικό και με το που στειλεις λεφτα δεν σ απανταει καν...Η απολυτη κατάντια.
Να ξερεις παντως πως οι περισσοτερες απο αυτες πλεον στο οφ , μυμ κλπ ειναι απατεωνισσες , βλεπουν κατι τραγικους και τους πουλαν 40 και 50 ευρω ενα βιντεοΤυπε με έχει αρρωστει έχει χάσει και κιλά με το gym γιατί την είδα σε ένα λαιβ και με έχει τρελάνει.Σημερα μου έστειλε στο of πάντως ένα βίντεο 37 ευρώ μακριά
Μήπως έχεις το τηλ της ;Εχθες ήταν σε στουνιο
Όχι τυπε απλά ξέρω πως είναι σε 3 στουντιο αυτό το καιροΜήπως έχεις το τηλ της ;
Ξέρεις σε ποιο άλλο δουλεύει ;Όχι τυπε απλά ξέρω πως είναι σε 3 στουντιο αυτό το καιρο
Μόνο για 3 ξέρω που πρέπει να πηγαίνει στα 2 από τα 3.Αν θες διευθύνσεις μου λες.Ξέρεις σε ποιο άλλο δουλεύει ;
Bro αν μπορείς πες μου σε ποια στούντιο δουλεύει.Μόνο για 3 ξέρω που πρέπει να πηγαίνει στα 2 από τα 3.Αν θες διευθύνσεις μου λες.
Αν μάθεις τίποτα πες μου ή αν έχεις τηλέφωνοξερουμε τπτ?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Στείλε και απο εδώ φίλε δεν με αφηνει να σου στειλω πμ..Πολλοι με ρωτανε που υπαρχουν ολα αυτα στο ινερτνετ η απαντηση ειναι σε Discord servers Οποιοσ ενδιαφερεται να μου στειλει πμ να τον κατευθυνω υπαρχει απειρο υλικο απο οποιαδηποτε εχει στο μυαλο του ....
Πολλοι με ρωτανε που υπαρχουν ολα αυτα στο ινερτνετ η απαντηση ειναι σε Discord servers Οποιοσ ενδιαφερεται να μου στειλει πμ να τον κατευθυνω υπαρχει απειρο υλικο απο οποιαδηποτε εχει στο μυαλο του ....
θα ηθελα να μαθω τον τροπο και εγω,παρακαλω.Λογικα και αυτο Fake ειναι
Αν μάθεις κάτι πες και σε εμέναξερουμε τπτ?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Θα σ δώσω ένα
στειλε πμ να σου στειλω τηλ εμινε
Στείλε και σε εμένα πμ το τηλ της αν μπορειςΘα σ δώσω ένα
στειλε πμ να σου στειλω τηλ εμινε
Και σε μένα αμα γίνετε!Στείλε και σε εμένα πμ το τηλ της αν μπορεις
θα ηθελα να μαθω τον τροπο και εγω,παρακαλω.
Στείλε και σε εμένα πμ το τηλ της αν μπορεις
Και σε μένα αμα γίνετε!