Είχε κάποια οικονομικής φύσεως σφιξίματα τότε. Τώρα που βγήκε και στο διαδύκτιο μπορεί και να ανεβασε το κασέ. Πάντως η αλήθεια είναι πως η κοπέλα την (καρα)γουστάρει την πουτσα
Είχε κάποια οικονομικής φύσεως σφιξίματα τότε. Τώρα που βγήκε και στο διαδύκτιο μπορεί και να ανεβασε το κασέ. Πάντως η αλήθεια είναι πως η κοπέλα την (καρα)γουστάρει την πουτσα
supply and demand φιλε μου οταν βγαινει η αλλη στο διαδυκτιο και αυξανετε κατακορυφα η ζητηση, θα ανεβουν και οι τιμες....οσο πιο πολυ αναβαίνει η ζήτηση αλλο τοσο και οι τιμες!
Δεν θα μου φανεί παράξενο αν ζητήσει 250-300 για μια ωρα.
supply and demand φιλε μου οταν βγαινει η αλλη στο διαδυκτιο και αυξανετε κατακορυφα η ζητηση, θα ανεβουν και οι τιμες....οσο πιο πολυ αναβαίνει η ζήτηση αλλο τοσο και οι τιμες!
Δεν θα μου φανεί παράξενο αν ζητήσει 250-300 για μια ωρα.
Τα κορίτσια είναι σαν τα ταλέντα στην μπάλα. Τα βγάζεις από τις ακαδημίες, τα εκμεταλλεύεσαι όσο είμαι ακόμη μικρά, και μόλις κάνουν όνομα τα μοσχοπουλας
Αυτό είναι καλό, γιατί όσο αυξάνεται η προσφορά, χωρίς να αυξάνεται ταυτόχρονα η ζήτηση, συμπιέζονται οι τιμές προς τα κάτω και λειτουργεί προς όφελος του καταναλωτή.
απο ολη την λιστα που δεν ειναι confirmed οτι ειναι σε καποιο γραφειο ειναι η μονη που θα ηθελα να βρεθω. Αν εχει κανεις κονε το θελω παντως (αλλα δεν εχει κανεις lol)
Αυτό είναι καλό, γιατί όσο αυξάνεται η προσφορά, χωρίς να αυξάνεται ταυτόχρονα η ζήτηση, συμπιέζονται οι τιμές προς τα κάτω και λειτουργεί προς όφελος του καταναλωτή.
Είσαι σίγουρος?? Όλες ξεκινάνε με 150 κ βλέπουμε..
Κ συ να ξεκινουσες τώρα, 150 θα ζητουσες
Οσο υπάρχουν τύποι π νομίζουν ότι κάνουν κάτι που τα δίνουν απλόχερα, αυτό π λες δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη
Είσαι σίγουρος?? Όλες ξεκινάνε με 150 κ βλέπουμε..
Κ συ να ξεκινουσες τώρα, 150 θα ζητουσες
Οσο υπάρχουν τύποι π νομίζουν ότι κάνουν κάτι που τα δίνουν απλόχερα, αυτό π λες δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη
Μην συγκρίνεις δεδομένα Θεσσαλονίκης με αυτά της Αθήνας (χωρίς καμία απολύτως διάθεση υποτίμησης των φίλων της Θεσσαλονίκης, για να μην παρεξηγηθώ).
Στην Αθηνα ο ανταγωνισμός έχει, σε γενικές γραμμές, λειτουργήσει.
Μην συγκρίνεις δεδομένα Θεσσαλονίκης με αυτά της Αθήνας (χωρίς καμία απολύτως διάθεση υποτίμησης των φίλων της Θεσσαλονίκης, για να μην παρεξηγηθώ).
Για το πρώτο ερώτημα:
Συνέκρινα Αθηνα με Θεσσαλονικη (και λογικά το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη περιφέρεια), καθόσον οι τιμές εκεί είναι είτε αυξημένες σε σχέση με την Αθηνα, είτε κινούνται στα ίδια επίπεδα αλλά με μικρότερο εύρος παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιπλέον, λόγω του ότι η αγορά εκεί είναι μικρή, ευκολότερα αναπτύσσονται μονοπωλιακές ή ολιγοπωλιακές πρακτικές.
Για το δεύτερο ερώτημα:
Το κασέ της, τα τελευταία χρόνια, καμία κοπέλα δεν το κατέβασε. Μια μείωση είχε γίνει την περίοδο 2013-2015 (όχι κάτι το ιδιαίτερο), και σε γενικές γραμμές κρατήθηκαν στα ίδια επίπεδα μέχρι το 2020 περίπου. Από το τέλος του 2ου lockdown (Μάιος 2021), υπήρξε μια μεσοσταθμική αύξηση της τάξης των 20€ περίπου στα γραφεία, και σε κάποια call girls, με την μορφή της επιπλέον χρέωσης του αναλ (μιλάω για ανεξάρτητες).
Δεν μπορώ να μιλήσω για city tours γιατί εδώ και αρκετά χρόνια τις αποφεύγω, συνειδητά.