Δεν ξέρω εάν όλες που αναφέρονται γενικώς κάνουν βίζιτες, ξέρω όμως σίγουρα ένα πράγμα και είναι καθαρά από αυτά που έχω δει εγώ,έχω πάρει εγώ κ μ έχουν πει άτομα έμπιστα που γνωρίζω ότι ασχολούνται με το σπορ. Λοιπόν οι γκόμενες όλες που το παίζουν κοσμικές που έχουν το ινστα ευαγγέλιο social bitches δηλαδή, αυτές που πάνε στα εγκαίνια εκείνου του μαγαζιού κ του παραδίπλα , αυτές που βλέπεις συχνά σε μέρη όμως το μπανανα κ αλλά στο Κολωνάκι καθώς κ μπουζούκια φουλ, όχι πάντα με παρέα αντρών αλλά κ μόνες τους, οι 9/10 βιζιταρουν, προφανώς δε θα στείλεις ινστα πάμε για φαγητό κ ποτάκι είμαι γενναιόδωρος και θα σ απαντήσουν. Η ζωή τους είναι αυτό το ψεύτικο σοσιαλ γκειμ θέλουν να συζητιούνται σ αυτούς τους κύκλους , εδώ η μια βγάζει βρωμα για την άλλη ότι βιζιταρει κ είναι φίλες έτσι βγαίνουν μαζί. Προσωπική εμπειρία πρωιν παίκτρια ριάλιτι μου γνωστοποίησε ότι παίζει κ η αδερφή της στο σπορ άμα θέλω ν δοκιμάσω. Γενικά στο χώρο του έξω του γλεντιού γίνεται της πουτανας, προφανώς όμως δε τις γεμίζει να της στείλεις έλα στο χώρο μου ζωγράφου πχ σήμερα 150€. Εάν κάποιος πηγαίνει σ τέτοια μέρη γνωρίζει, φτιάχνουν το μύθο τους αυτή είναι η ζωή τους με τη νοοτροπία θα κονομησω θα κάνω κ κανένα κονε θα ανέβω θα φανώ αυτό τους έχουν περάσει.