Επισκέπτης
ξανα προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω.
Αντε πες ρε τραμου..
Αντε πες ρε τραμου..
τραγουδα θα σου περασει ......ναι κατι λαμπει απο πισω σου
Μην επικαλεισαι ξενες δαφνες ρε ξεφτιλισμενε.κάποιοι θα καταλάβουν το γιατί...
αμαν αδελφε ολο παρεξηγησεις δημιουργεις !!!!!!!!!!!!Μην είσαι άδικος !!!!!!
Η αντίσταση , ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ,
δεν περιοριζόταν ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, επεκτεινόταν και ... ΕΚΤΟΣ !!!!!!!!
Ειδικά :
1)Στη Σουηδία. Εφαρμοζόταν η λεγόμενη
[size=13pt]ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ ΕΞΩΓΑΜΩΝ ΤΕΚΝΩΝ.[/size]
2)Στο Παρίσι. Η λεγόμενη αντίσταση
[size=12pt]ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ/ΚΑΜΠΑΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΓΑΜΗΤΗ.[/size]
3)Στο Μόναχο , η αντίσταση
[size=12pt]ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΖΩ !!!!!!!![/size]
[size=12pt]ΠΑΚ[/size] ρε , [size=15pt]ΠΑΚ !!!!!![/size]
στους γελοιους ασχετους οπως εσυ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ μαλακα....
μπας και καταλαβεις αλλα που .....
Μην επικαλεισαι ξενες δαφνες ρε ξεφτιλισμενε.
Και ετσι να ειναι τα στερνα τιμουν τα πρωτα τενεκε ξεγανωτε...Αιντε τωρα να μας πεις για τα νυχτα και ομιχλη και τα ρεστα.ρουφιανάκο εγώ δεν έχω ανάγκη να επικαλούμαι ξένες δάφνες... ότι κανω το κάνω μόνος μου και για δικό μου γούστο...
αει σύρε και γαμίσου και μην πετάγεσαι σαν τσουτσού παρόλο που δεν διαθέτεις...
www.imagebam.com/image/4d0aa5219759479] [/URL]
Tι να πει...τα γνωστα,πιστεψε αλλα μετα ηρθε η φαυλοκρατια του ΠΑΣΟΚ,περασε απογοητευσεις,και ειδε το φως το αληθινο στον Πασχο και τον Τζημερο...Kαι γιατί κατάντησες όπως κατάντησες??
Tι να πει...τα γνωστα,πιστεψε αλλα μετα ηρθε η φαυλοκρατια του ΠΑΣΟΚ,περασε απογοητευσεις,και ειδε το φως το αληθινο στον Πασχο και τον Τζημερο...
Αιντε με τα ψυχολογικα του καθε τσουτσεκιου να πουμε...
Oυτε και εγω θα ειχα ασχοληθει σημερα με την παρτη σου αλλα μου ειπαν οτι απο τον ταφο του Παναγουλη ακουγονται θορυβοι...ρε ΟΥΣΣΤΤΤΤ!!!!γιαυτό και έχω πάψει να ασχολούμαι μαζί σου...
Oυτε και εγω θα ειχα ασχοληθει σημερα με την παρτη σου αλλα μου ειπαν οτι απο τον ταφο του Παναγουλη ακουγονται θορυβοι...ρε ΟΥΣΣΤΤΤΤ!!!!
Προκειται για απλη συνωνυμια...δλδ τ' ονοματάκι του τραβατρόμπα είχε σχέση με κεινες τις συλλήψεις?????
Προκειται για απλη συνωνυμια...
Προκειται για απλη συνωνυμια...
Συμφωνω:ισχυει και μεταφορικα το περι συνωνυμιας...Από την άλλη βέβαια, αν δεν πρόκειται για απλή συνωνυμία, η φάση είναι ακόμα χειρότερη..
Από την άλλη βέβαια, αν δεν πρόκειται για απλή συνωνυμία, η φάση είναι ακόμα χειρότερη..