Νέα

Βιντεο απο τσαρκες στην Αθηνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdela21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
και στο γιουτιουμπ τι θα γραψει στο search?φανταζομαι οτι δεν σε λενε μαρινα στην τσεχια.
τι μπορει να γραψει η τσεχικη οικογενια σου? στα ελληνικα?τσαρκα στο 104? μπουρδελα που δουλευει η κορη μου?ασε που το τιτλος ειναι στα ελληνικα.ψαχνω να βρω την δουλεια την κορης μου.πες μου δλδ τι θα μπορουσε να γραψει στο search h οικοφενεια σου και πεσει πανω στο βιντεο σου.και δεν σε ειρονευομαι τωρα,σοβαρα σε ρωταω

να σου πω κατι εσενα υπενευσαι και ολας που ανεβαζεσες τα βιντεο...???

γιατι δεν εβαλες και την φατσα σου στο βιντεο και εβαλες μονο τις κοπελες??

επειδη ειμαστε ιεροδουλες δεν παει να πει οτι δεν εχουμε οικογενεια και αυτο που εχεις κανει ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ το εχεις παρει ειδηση?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
τελειωσαν οι αντρες απο τοτε που εδωσαν τοση αξια σε μουνια του 50ρικου και τις εκαναν ντιβες να βριζουν και να σχολιαζουν τους παντες αλλα αυτες στο απυροβλητο

Esy to les alla Kai Esy me auta ta mounia asxoliese kai iparxoun atoma pou distixos mono me emas mporoun na to kanoun

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
και καλα θα κανει αλλα το νου του. και αν στραβωσει κατι μαζι του

οτι και να κανει δεν την γλυτωνει μπορει να ειμαστε ιεροδουλες αλλα ξερουμε και πολλα πραγματα.....ετσι και αλλιως του αξιζει η χειροτερη τιμωρια....

ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ........

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε εδω γινεται το κυπριακο λεμε  :grin: :grin: :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
:pipa3:

Pio einai paranomo kamera sti exo pleura tis portas???? Gia tsekareto ... Ego to ekana
Η κάμερα για λόγους ασφαλείας δεν απαγορεύεται.
Αλλά αν την χρησιμοποιείς για να «φακελώνεις» πελάτες τότε είναι.
Δεν μπορείς να τραβάς/φωτογραφίζει τον οποιοδήποτε.

Επισκέπτης
να σου πω κατι εσενα υπενευσαι και ολας που ανεβαζεσες τα βιντεο...???

γιατι δεν εβαλες και την φατσα σου στο βιντεο και εβαλες μονο τις κοπελες??

επειδη ειμαστε ιεροδουλες δεν παει να πει οτι δεν εχουμε οικογενεια και αυτο που εχεις κανει ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ το εχεις παρει ειδηση?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τι θα ελεγες να ποσταριστει στην ασφαλεια κανα βιντεακι που λεει ...ελευθερο στοματικο 90€ κλπ κλπ κλπ  :think:
Esy to les alla Kai Esy me auta ta mounia asxoliese kai iparxoun atoma pou distixos mono me emas mporoun na to kanoun
κοπελια δεν εχω τιποτα με τη δουλια σου, ουτε με τις κοπελες που την κανουν αλλα κατεβειτε και λιγο απο το βαθρο δεν κανει κακο

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
οτι και να κανει δεν την γλυτωνει μπορει να ειμαστε ιεροδουλες αλλα ξερουμε και πολλα πραγματα.....ετσι και αλλιως του αξιζει η χειροτερη τιμωρια....

και εγω δεν γουσταρω καμερεσ... αλλα ελα που χρειαζονται οι γαμημενεσ τι να κανουμε τωρα  να βγουνε απο παντου λεσ????

Επισκέπτης

αυτο να το παρει σαν απειλη :think:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Η κάμερα για λόγους ασφαλείας δεν απαγορεύεται.
Αλλά αν την χρησιμοποιείς για να «φακελώνεις» πελάτες τότε είναι.
Δεν μπορείς να τραβάς τον οποιοδήποτε.

Kate enas Opios mpenei sto magazi diladi Kai enas pou den fenotan .... Logo asfalias einai Kai auto min nomizeis...

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
τι θα ελεγες να ποσταριστει στην ασφαλεια κανα βιντεακι που λεει ...ελευθερο στοματικο 90€ κλπ κλπ κλπ  :think:κοπελια δεν εχω τιποτα με τη δουλια σου, ουτε με τις κοπελες που την κανουν αλλα κατεβειτε και λιγο απο το βαθρο δεν κανει κακο

ΔΕΝ υπαρχει τετοια περιπτωση δεν κανουμε ελευθερο εμεις και τι θα ελεγες εσυ στην ασφαλεια οτι πηγα γαμησα μια στο 104?????και μετα????για πες μας γιατι εσεις θα μας τρελανετε......

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σε ενα στουντιο ειχαν καμερα στο δωματιο μεσα  :2funny: :2funny:το ειπα στην τανα μου εδωσε τα χρηματα πισω και εφυγα αλλα εφαγαν μαυρο

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
αυτο να το παρει σαν απειλη :think:

εμεις δεν απειλουμε εμεις λεμε το σωστο με ποιο δικαιωμα ερχεται εδω και τραβαει βιντεο τα κοριτσια ε μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο????

σε λιγο θα πειτε οτι ειναι και νομιμο...... :headbang: :headbang: :headbang:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom