Νέα

Βιντεο απο τσαρκες στην Αθηνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdela21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μάλλον λύγισε ο φίλος ... ανέλαβαν δράση οι καψούρηδες  και οι αγαπητικοί    :jerking:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
πηγεσ στο 104 τυπε και ησουν  γεματοσ κοριουσ??
Brike pou na to kanei...

οι οικογενειες σας μονο στα βιντεακια του φιλου μπορουν να σας δουν σε ολο το υπολοιπο σαιτ οχι :think: :think:

Οσα χαρτια και να εχεις αν κανει ελεγχο καποιος που δεν τα παιρνει σας λουκεταρει στο 10λεπτο :sunglasses:

einai poli Pio diskolo kapios apo tsexia na bei sta bourdela I sto sait tou magaziou xoris na kserei Tipota ....
Kai allo na dei video sto you tube... Min trelatoume !!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Brike pou na to kanei...

einai poli Pio diskolo kapios apo tsexia na bei sta bourdela I sto sait tou magaziou xoris na kserei Tipota ....
Είναι όμως και λίγο δύσκολο να πέσει τυχαία σε ένα τέτοιο βίντεο από Ελλάδα.

Επισκέπτης
Brike pou na to kanei...

ναι θα γραψει στο youtube σαλοναρισμα στη φιλης, θα δει τον κωλο σου και θα πει ΑΧ η Μαρινα
:jerking: :jerking: :jerking:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
το ξερω οτι ολες εχετε οικογενειες,αλλα οι οικογενειες σας απο τα μπανερ σας δεν μπορουν να σας δουν και να μαθουν τι δουλεια κανετε(εφοσον δεν το ξερουν βεβαια) απο τα δικα μου βιντεο θα το μαθουν?
και βεβαια που η οικογένειες μας δεν γνωρίζουν για τις δουλειές μας αλλα αυτό που έκανες δεν έπρεπε να γίνει και ειδικά στο utoybe σκέψου λίγο λογικά και πες μου αν έχω δίκαιο????? :think:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
.....σκεψου να εισαι στο δωματιο  να γαμασ και οι πουτανεσ οι αλλεσ να γελανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
άμα με όλα αυτά τελεταί να δείξτε ποσο άνδρες είστε τότε στον κόσμο τελειωσαν η άνδρες.........κότες είστε ια γέλια
τελειωσαν οι αντρες απο τοτε που εδωσαν τοση αξια σε μουνια του 50ρικου και τις εκαναν ντιβες να βριζουν και να σχολιαζουν τους παντες αλλα αυτες στο απυροβλητο

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η γνωστη κλαψα "γαμιεμαι για τα παιδια μου",κουρασε πολυ να ξερεις.
Πιο πολυ για το Hondos Center γαμιεστε

Ετσι  ντε ....

.....σκεψου να εισαι στο δωματιο  να γαμασ και οι πουτανεσ οι αλλεσ να γελανε   

Γιατί δεν γίνεται νομίζεις ?

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Brike pou na to kanei...

και στο γιουτιουμπ τι θα γραψει στο search?φανταζομαι οτι δεν σε λενε μαρινα στην τσεχια.
τι μπορει να γραψει η τσεχικη οικογενια σου? στα ελληνικα?τσαρκα στο 104? μπουρδελα που δουλευει η κορη μου?ασε που το τιτλος ειναι στα ελληνικα.ψαχνω να βρω την δουλεια την κορης μου.πες μου δλδ τι θα μπορουσε να γραψει στο search h οικοφενεια σου και πεσει πανω στο βιντεο σου.και δεν σε ειρονευομαι τωρα,σοβαρα σε ρωταω

Επισκέπτης
Τυπε bourdela21 στο προφιλ σου εχει δυνατοτητα φραγης pm,το κανεις και ξενοιαζεις.
Προχωρα δυναμικα.

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
τελειωσαν οι αντρες απο τοτε που εδωσαν τοση αξια σε μουνια του 50ρικου και τις εκαναν ντιβες να βριζουν και να σχολιαζουν τους παντες αλλα αυτες στο απυροβλητο
άμα πληρώνεις δεν σημαίνει ότι boris να κανεις ότι τες με την κοπέλα συν ότι δεν έχετε δικαίωμα να την βρίζετε καμια δεν σας παίρνει τα λεφτά με το ζόρι

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Den ksanografo tipota edo epedi mallon oi perisoteri zite sto kosmo sas.... Kai den eimai se fasi na xalao neyra Kai edo... mas pernate Gia poli xazes Kai axristes alla ektos apo na gamiomaste mporoume na kanoume Kai alla .
Panda seboume tous prelates mou arki na me exoun sebasti

Pantos ip ... Foto  apo tin kamera sto isodo iparxoun  Kai tha ta xriesmopiso Opos prepi

Επισκέπτης
και στο γιουτιουμπ τι θα γραψει στο search?φανταζομαι οτι δεν σε λενε μαρινα στην τσεχια.
τι μπορει να γραψει η τσεχικη οικογενια σου? στα ελληνικα?τσαρκα στο 104? μπουρδελα που δουλευει η κορη μου?ασε που το τιτλος ειναι στα ελληνικα.ψαχνω να βρω την δουλεια την κορης μου.πες μου δλδ τι θα μπορουσε να γραψει στο search h οικοφενεια σου και πεσει πανω στο βιντεο σου.και δεν σε ειρονευομαι τωρα,σοβαρα σε ρωταω
μου αρεσει που απολογεισαι κιολας :2funny: :2funny: :2funny:
Ειπες δεν το θελες και τελος τωρα οποιος εχει ζορια ξυδι

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μπορει να πεσει εντελως τυχαια βλεποντας αλλα βιντεακια.
Εγω δεν συμφωνω. Δεν ηταν σωστο.
Το λεω με το σκεπτικο οτι και οι πελατες δεν θα γουσταραν να δουν τη φατσα τους σε ενα μεσο κοιν. δικτυωσης απο την στιγμη που γινεται share.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom