bourdela21
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν τραβούσε κάνα κρυφό βίντεο από συνεύρεση.
εχω τραβηξει φιλε μου,ενα απο φωκαιας και ενα απο μενανδρου.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν τραβούσε κάνα κρυφό βίντεο από συνεύρεση.
Brike pou na to kanei...πηγεσ στο 104 τυπε και ησουν γεματοσ κοριουσ??
οι οικογενειες σας μονο στα βιντεακια του φιλου μπορουν να σας δουν σε ολο το υπολοιπο σαιτ οχι
Οσα χαρτια και να εχεις αν κανει ελεγχο καποιος που δεν τα παιρνει σας λουκεταρει στο 10λεπτο
Το παρατραβάς.άμα με όλα αυτά τελεταί να δείξτε ποσο άνδρες είστε τότε στον κόσμο τελειωσαν η άνδρες.........κότες είστε ια γέλια
αυτα μην τ ανεβασεις ;)εχω τραβηξει φιλε μου,ενα απο φωκαιας και ενα απο μενανδρου.
Είναι όμως και λίγο δύσκολο να πέσει τυχαία σε ένα τέτοιο βίντεο από Ελλάδα.Brike pou na to kanei...
einai poli Pio diskolo kapios apo tsexia na bei sta bourdela I sto sait tou magaziou xoris na kserei Tipota ....
Kai allo na dei video sto you tube... Min trelatoume !!!
Η γνωστη κλαψα "γαμιεμαι για τα παιδια μου",κουρασε πολυ να ξερεις.Kai kala edo alla se alla sait ??? Kai emis exume ikogenies oso Kai periergo na sas fenete Kai oi perisoteres gia autes oi ikogenies imaste edo....
ναι θα γραψει στο youtube σαλοναρισμα στη φιλης, θα δει τον κωλο σου και θα πει ΑΧ η ΜαριναBrike pou na to kanei...
einai poli Pio diskolo kapios apo tsexia na bei sta bourdela I sto sait tou magaziou xoris na kserei Tipota ....
και βεβαια που η οικογένειες μας δεν γνωρίζουν για τις δουλειές μας αλλα αυτό που έκανες δεν έπρεπε να γίνει και ειδικά στο utoybe σκέψου λίγο λογικά και πες μου αν έχω δίκαιο?????το ξερω οτι ολες εχετε οικογενειες,αλλα οι οικογενειες σας απο τα μπανερ σας δεν μπορουν να σας δουν και να μαθουν τι δουλεια κανετε(εφοσον δεν το ξερουν βεβαια) απο τα δικα μου βιντεο θα το μαθουν?
τελειωσαν οι αντρες απο τοτε που εδωσαν τοση αξια σε μουνια του 50ρικου και τις εκαναν ντιβες να βριζουν και να σχολιαζουν τους παντες αλλα αυτες στο απυροβλητοάμα με όλα αυτά τελεταί να δείξτε ποσο άνδρες είστε τότε στον κόσμο τελειωσαν η άνδρες.........κότες είστε ια γέλια
Η γνωστη κλαψα "γαμιεμαι για τα παιδια μου",κουρασε πολυ να ξερεις.
Πιο πολυ για το Hondos Center γαμιεστε
.....σκεψου να εισαι στο δωματιο να γαμασ και οι πουτανεσ οι αλλεσ να γελανε
΄΄που σε ξερω εσενα?΄΄
Brike pou na to kanei...
αφου εχουν οργανωση φιλε φυσικα εχουν καμερεσ στα δωματια. αντε να μπουκαρει ο δακγλησ μεσα και να βγαλει την μαχαιραΕτσι ντε ....
Γιατί δεν γίνεται νομίζεις ?
άμα πληρώνεις δεν σημαίνει ότι boris να κανεις ότι τες με την κοπέλα συν ότι δεν έχετε δικαίωμα να την βρίζετε καμια δεν σας παίρνει τα λεφτά με το ζόριτελειωσαν οι αντρες απο τοτε που εδωσαν τοση αξια σε μουνια του 50ρικου και τις εκαναν ντιβες να βριζουν και να σχολιαζουν τους παντες αλλα αυτες στο απυροβλητο
μου αρεσει που απολογεισαι κιολαςκαι στο γιουτιουμπ τι θα γραψει στο search?φανταζομαι οτι δεν σε λενε μαρινα στην τσεχια.
τι μπορει να γραψει η τσεχικη οικογενια σου? στα ελληνικα?τσαρκα στο 104? μπουρδελα που δουλευει η κορη μου?ασε που το τιτλος ειναι στα ελληνικα.ψαχνω να βρω την δουλεια την κορης μου.πες μου δλδ τι θα μπορουσε να γραψει στο search h οικοφενεια σου και πεσει πανω στο βιντεο σου.και δεν σε ειρονευομαι τωρα,σοβαρα σε ρωταω
Μπορει να πεσει εντελως τυχαια βλεποντας αλλα βιντεακια.και στο γιουτιουμπ τι θα γραψει στο search?φανταζομαι οτι δεν σε λενε μαρινα στην τσεχια.
τι μπορει να γραψει η τσεχικη οικογενια σου? στα ελληνικα?τσαρκα στο 104? μπουρδελα που δουλευει η κορη μου?ασε που το τιτλος ειναι στα ελληνικα.ψαχνω να βρω την δουλεια την κορης μου.πες μου δλδ τι θα μπορουσε να γραψει στο search h οικοφενεια σου και πεσει πανω στο βιντεο σου.και δεν σε ειρονευομαι τωρα,σοβαρα σε ρωταω