Νέα

Βιντεο απο τσαρκες στην Αθηνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdela21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
γιατι εσεισ στα δωματια δεν εχετε καμερα μεσα??? :2funny: :2funny: :2funny:
δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάμερες στο δωμάτιο γιατί απογορεύεται αυτά που βλέπετε στο δωμάτιο κάτι άσπρα είναι συναγερμός :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω το εκανα οχι με σκοπο να προσβαλω τις κοπελες.ισα ισα ειμαι πελατης των οικων απο το 1995.εδω στα μπανερ σας εχετε ολες τις φατσες σας.τα βιντεο μου σας πειραξαν?τεσπα.θα πω στον admin να το σβησει.σεβομαι απολυτα τις κοπελες και ηθελα να κανω ενα τοπικ που πιστευω θα ηταν καλη φαση.μετα απο αυτο θα διαγραψω και το account μου.να ειστε καλα συναγονιστες για τα καλα σας λογια.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μαζι μου παντα

Συνημμένα

• 1459_1.jpg
    1459_1.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 67

Επισκέπτης
παιδια εγω το εκανα οχι με σκοπο να προσβαλω τις κοπελες.ισα ισα ειμαι πελατης των οικων απο το 1995.εδω στα μπανερ σας εχετε ολες τις φατσες σας.τα βιντεο μου σας πειραξαν?τεσπα.θα πω στον admin να το σβησει.σεβομαι απολυτα τις κοπελες και ηθελα να κανω ενα τοπικ που πιστευω θα ηταν καλη φαση.μετα απο αυτο θα διαγραψω και το account μου.να ειστε καλα συναγονιστες για τα καλα σας λογια.
μην μασας ρε ποιοι νομοι και ποιες κοπελες και χαρη τους εκανες απλα στη λενε για να κρατησουν ψηλα το πρεστιζ τους

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
τα έπρεπε να πας στην σειρήνα να δουλεύεις "τουλαιστον" να πληρώνεσαι όχι να είσαι πάντα άχρηστος     :bigdick: :bigdick: :bigdick:

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Φιλε bourdela μην ψαρωνεις για μηνυσεις και μλκιες...Πρωτον αυτες οι καριολες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,ειναι παρανομες και για να κινησουν διαδικασιες χρειαζεται πολυς χρονος(για να γινει αρση του απορητου και να σε βρουν).

Αιντε τσουτσεκια μιλατε κιολας.
εμείς είμαστε καριόλες εσύ τι εσύ ,,,,για το άλλο αν είμαστε παράνομες έλα να στο δείξουμε και μετά μιλάμε

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μην μασας ρε ποιοι νομοι και ποιες κοπελες και χαρη τους εκανες απλα στη λενε για να κρατησουν ψηλα το πρεστιζ τους

φιλε ηδη μου στελνουν απιλιτικα πμ κατι ασχετα νικ.εγω απλα ενημερωση με βιντεο απο την πιατσα ηθελα να κανω και τπτ αλλο.

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

To exume pei idi .... Min kaneis to kolpo arketa ekanes...!!!!

Nominees imaste Gia Eleni Kai Emena mporo Kai milao .... Den exei dikioma kanenas na trabai video Kai na to anebazei ..... Ektos an den trabiksei ton eayto tou....

Kai kala edo alla se alla sait ??? Kai emis exume ikogenies oso Kai periergo na sas fenete Kai oi perisoteres gia autes oi ikogenies imaste edo....

Opios thelei opote thelei mporei na erthei Kai na zitisi xartia....

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
φιλε ηδη μου στελνουν απιλιτικα πμ κατι ασχετα νικ.εγω απλα ενημερωση με βιντεο απο την πιατσα ηθελα να κανω και τπτ αλλο.

φιλε αν θες στειλε μου αυτες που σε απειλουν,να δουμε ποσα απιδια βαστα ο σακος  ;)

Επισκέπτης
καψουροκλωνοι τυπε και παλι μη μασας, απλα τωρα που ειδες οτι ενοχλει σταματα το μη φας κανα ξυλο τζαμπα κατα τα αλλα στ @@ σου

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Φίλε η άλλη παραπάνω αν δεν το πήρες είδηση σε έβρισε  χυδαία ....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν τραβούσε κάνα κρυφό βίντεο από συνεύρεση.

Επισκέπτης

Nominees imaste Gia Eleni Kai Emena mporo Kai milao .... Den exei dikioma kanenas na trabai video Kai na to anebazei ..... Ektos an den trabiksei ton eayto tou....

Kai kala edo alla se alla sait ??? Kai emis exume ikogenies oso Kai periergo na sas fenete Kai oi perisoteres gia autes oi ikogenies imaste edo....

οι οικογενειες σας μονο στα βιντεακια του φιλου μπορουν να σας δουν σε ολο το υπολοιπο σαιτ οχι :think: :think:

Οσα χαρτια και να εχεις αν κανει ελεγχο καποιος που δεν τα παιρνει σας λουκεταρει στο 10λεπτο :sunglasses:

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

το ξερω οτι ολες εχετε οικογενειες,αλλα οι οικογενειες σας απο τα μπανερ σας δεν μπορουν να σας δουν και να μαθουν τι δουλεια κανετε(εφοσον δεν το ξερουν βεβαια) απο τα δικα μου βιντεο θα το μαθουν?

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
άμα με όλα αυτά τελεταί να δείξτε ποσο άνδρες είστε τότε στον κόσμο τελειωσαν η άνδρες.........κότες είστε ια γέλια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom