ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάμερες στο δωμάτιο γιατί απογορεύεται αυτά που βλέπετε στο δωμάτιο κάτι άσπρα είναι συναγερμόςγιατι εσεισ στα δωματια δεν εχετε καμερα μεσα???
δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάμερες στο δωμάτιο γιατί απογορεύεται αυτά που βλέπετε στο δωμάτιο κάτι άσπρα είναι συναγερμόςγιατι εσεισ στα δωματια δεν εχετε καμερα μεσα???
ελα τωρα και στα δωματια εχει καμερεσ...και μασ βλεπουν χωρισ να λεμε εμεισ το οκ.ΤΕΣΠΑ
μην μασας ρε ποιοι νομοι και ποιες κοπελες και χαρη τους εκανες απλα στη λενε για να κρατησουν ψηλα το πρεστιζ τουςπαιδια εγω το εκανα οχι με σκοπο να προσβαλω τις κοπελες.ισα ισα ειμαι πελατης των οικων απο το 1995.εδω στα μπανερ σας εχετε ολες τις φατσες σας.τα βιντεο μου σας πειραξαν?τεσπα.θα πω στον admin να το σβησει.σεβομαι απολυτα τις κοπελες και ηθελα να κανω ενα τοπικ που πιστευω θα ηταν καλη φαση.μετα απο αυτο θα διαγραψω και το account μου.να ειστε καλα συναγονιστες για τα καλα σας λογια.
γιατι στραβωνεισ ετσι ειπα κατι για το στουντιο που εισαι???Re Esy pou den exis erthei pote sou edo ti milas ... Se Pio domatio exei kamera????
Na to trabiksei ena Kai allo na to anebazei edo Kai sto you tube
εμείς είμαστε καριόλες εσύ τι εσύ ,,,,για το άλλο αν είμαστε παράνομες έλα να στο δείξουμε και μετά μιλάμεΦιλε bourdela μην ψαρωνεις για μηνυσεις και μλκιες...Πρωτον αυτες οι καριολες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,ειναι παρανομες και για να κινησουν διαδικασιες χρειαζεται πολυς χρονος(για να γινει αρση του απορητου και να σε βρουν).
Αιντε τσουτσεκια μιλατε κιολας.
μην μασας ρε ποιοι νομοι και ποιες κοπελες και χαρη τους εκανες απλα στη λενε για να κρατησουν ψηλα το πρεστιζ τους
παιδια εγω το εκανα οχι με σκοπο να προσβαλω τις κοπελες.ισα ισα ειμαι πελατης των οικων απο το 1995.εδω στα μπανερ σας εχετε ολες τις φατσες σας.τα βιντεο μου σας πειραξαν?τεσπα.θα πω στον admin να το σβησει.σεβομαι απολυτα τις κοπελες και ηθελα να κανω ενα τοπικ που πιστευω θα ηταν καλη φαση.μετα απο αυτο θα διαγραψω και το account μου.να ειστε καλα συναγονιστες για τα καλα σας λογια.
φιλε ηδη μου στελνουν απιλιτικα πμ κατι ασχετα νικ.εγω απλα ενημερωση με βιντεο απο την πιατσα ηθελα να κανω και τπτ αλλο.
καψουροκλωνοι τυπε και παλι μη μασας, απλα τωρα που ειδες οτι ενοχλει σταματα το μη φας κανα ξυλο τζαμπα κατα τα αλλα στ @@ σουφιλε ηδη μου στελνουν απιλιτικα πμ κατι ασχετα νικ.εγω απλα ενημερωση με βιντεο απο την πιατσα ηθελα να κανω και τπτ αλλο.
φιλε ηδη μου στελνουν απιλιτικα πμ κατι ασχετα νικ.εγω απλα ενημερωση με βιντεο απο την πιατσα ηθελα να κανω και τπτ αλλο.
πηγεσ στο 104 τυπε και ησουν γεματοσ κοριουσ??φιλε ηδη μου στελνουν απιλιτικα πμ κατι ασχετα νικ.εγω απλα ενημερωση με βιντεο απο την πιατσα ηθελα να κανω και τπτ αλλο.
οι οικογενειες σας μονο στα βιντεακια του φιλου μπορουν να σας δουν σε ολο το υπολοιπο σαιτ οχιTo exume pei idi .... Min kaneis to kolpo arketa ekanes...!!!!
Nominees imaste Gia Eleni Kai Emena mporo Kai milao .... Den exei dikioma kanenas na trabai video Kai na to anebazei ..... Ektos an den trabiksei ton eayto tou....
Kai kala edo alla se alla sait ??? Kai emis exume ikogenies oso Kai periergo na sas fenete Kai oi perisoteres gia autes oi ikogenies imaste edo....
Opios thelei opote thelei mporei na erthei Kai na zitisi xartia....
καλυτερα να σκεφτει οτι τον εχουν και αυτον βιντεο στα σπιτιαΔεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν τραβούσε κάνα κρυφό βίντεο από συνεύρεση.
To exume pei idi .... Min kaneis to kolpo arketa ekanes...!!!!
Nominees imaste Gia Eleni Kai Emena mporo Kai milao .... Den exei dikioma kanenas na trabai video Kai na to anebazei ..... Ektos an den trabiksei ton eayto tou....
Kai kala edo alla se alla sait ??? Kai emis exume ikogenies oso Kai periergo na sas fenete Kai oi perisoteres gia autes oi ikogenies imaste edo....
Opios thelei opote thelei mporei na erthei Kai na zitisi xartia....
οκ. δεν ξαναπαει για κανα 2μηνο και θα του κλασουν δυο μαντρεςκαλυτερα να σκεφτει οτι τον εχουν και αυτον βιντεο στα σπιτια