Επισκέπτης
γι αυτο τραβα κανα βιντεο να το δεις μετα να ξερεις και τιΜε τι ασχολειστε !Εγω οταν πηγαινω Μπουρδελακια ειμαι τοσο καβλωμενος που το μονο που με ενδιαφερει ειναι να Απο την Καβλα δεν βλεπω μροστα μου !
γι αυτο τραβα κανα βιντεο να το δεις μετα να ξερεις και τιΜε τι ασχολειστε !Εγω οταν πηγαινω Μπουρδελακια ειμαι τοσο καβλωμενος που το μονο που με ενδιαφερει ειναι να Απο την Καβλα δεν βλεπω μροστα μου !
na μην σβησεισ τιποτα αλλα πεσ ποια ειναι τα νικ που σου στελνουν απειλεσξενερωσα μαγκες.την κανω.θα στειλω πμ στον αντιμν να διαγραψει το account μου.ευχαριστω ολα τα παιδια για τα καλα τους λογια
Ποτέ δεν σβήνεις πμ με απειλές, τύπε.ξενερωσα μαγκες.την κανω.θα στειλω πμ στον αντιμν να διαγραψει το account μου.ευχαριστω ολα τα παιδια για τα καλα τους λογια
τα εσβησα μαγκες.αλλα τα εχω το pc μου.θα βρω ενα προγραμμα με μωσαικο και μετα θα δειτε τι βιντεο εχουν να ανεβούν
υγ. η πιατσα ειναι το σπιτι μου και τα βιντεο η τροφη μου
μπραβο ρε μαγκα μην μασας πουθενα.και αυτη που το παιζουν μαγκες και απειλουν μονο απο εδω κανουν τα κοκορακια.τα εσβησα μαγκες.αλλα τα εχω το pc μου.θα βρω ενα προγραμμα με μωσαικο και μετα θα δειτε τι βιντεο εχουν να ανεβούν
υγ. η πιατσα ειναι το σπιτι μου και τα βιντεο η τροφη μου
στο στουντιο σας καμια δεν κανει ελευθερο στοματικο μαρινακι?αυτο θες να μας πεις?Auta Eki Opou pigenis Esy ... Oxi se mas!!!!!
Akouses Esy sto programa tis iperisias eleytero stomatiko.... tora pou exei Kai video ?????
τι αλλαγη ειναι αυτη ρε τυπε σπανακοπιτα εφαγες?
φιλε μου εκτος απο κανα 2 ολες οι αλλες τον σαλιωνουνε ακαποτα καργαοχι αλλα στράβωσα με τις πιπες του 104.πχ εμεις δεν καναμε ποτε ακαποτα τσιμπουκια και τετοια.απειλες απο τους υπαλληλάκους τους κτλ
βαρανε μύγες και τους εχει τσούξει.
Auta Eki Opou pigenis Esy ... Oxi se mas!!!!!
Akouses Esy sto programa tis iperisias eleytero stomatiko.... tora pou exei Kai video ?????
σταματα το φιλε τα βαζεις με τη ναυαρχιδα του σαιτ ;)οχι αλλα στράβωσα με τις πιπες του 104.πχ εμεις δεν καναμε ποτε ακαποτα τσιμπουκια και τετοια.απειλες απο τους υπαλληλάκους τους κτλ
καλα θα ειναι να βαρανε μυγεσ..αυτεσ χτυπιουντε μεταξυ τουσ τυπε ανωμαλεσ κοπελεσ θεοσ να φυλαειοχι αλλα στράβωσα με τις πιπες του 104.πχ εμεις δεν καναμε ποτε ακαποτα τσιμπουκια και τετοια.απειλες απο τους υπαλληλάκους τους κτλ
και βεβαια που η οικογένειες μας δεν γνωρίζουν για τις δουλειές μας αλλα αυτό που έκανες δεν έπρεπε να γίνει και ειδικά στο utoybe σκέψου λίγο λογικά και πες μου αν έχω δίκαιο?????
Δεν εχω κανει βιντεακι Τσοντα.Γιατι θελω αν ειναι να γινει καλη δουλεια.Μακαρι να βρω καποιον να γυρισει το εργο ''Η Ζωη του Πορνομεταναστη'' εχω και ενα αλλο εργο σε σεναριο Ιωσηφ Μπλασκου ''Πορνομεταναστης ενατιον Προδωμενου'' Σε αυτο το εργο Καμακωνω τυζαια την κορη της Μερκουλενκο και την Ο Προδωμενος τσαντιζετε.Μετα και τη Μερκουλενκο.Ο Προδωμενος το μαθαινει και κανει φασαρια ερχετε ο Σεριφης και τον πηγαιναι Φυλακη οπου τον Φυλακες Τραβεστι και Αραπαδες κρατουμενοι .Ιδεες υπαρχουν πολλες αλλα πρεπει να βρω καποιον να τα γυρισει τα εργαγι αυτο τραβα κανα βιντεο να το δεις μετα να ξερεις και τι
έλα ρε που θέλουν και ευγένεια αυτές που απειλούν.... αλλα δεν φταίει κανένας οι μαλάκες οι αγαπουληδες που τις είχαν κάνει να νιώθουν οτι μπορούν να γαμάνε και να δέρνουν με τα δικά μας λεφτάσυγνώμη που επεμβαίνω
σίγουρα σέβομαι τα προσωπικά δεδομένα
αλλά υπάρχουν 1001 τρόποι εκτός απο το youtube ,να μάθουν οι "οικογένειές" σας ότι πηδιέστε στην ελλάδα
και στην τελική αν σας νοιάζει τόσο πολύ η κοινωνική σας υπόληψη , γιατί διαλέξατε να πηδιέστε για μερικά ευρώ ?
και ξαναλέω ότι , σέβομαι την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά με εκνευρίζει η υποκρισία σας
όλες οι πουτάνες βγηκαν και μας πουλάνε τσαμπουκά.αλλα δεν φταίνε αυτές γιατί οι περισσότερες εκτός απο πουτάνες στο επάγγελμα και αυτές τονίζω τις ΣΕΒΟΜΑΙ είναι και πουτάνες στη ψυχή..σε ορισμενους καλά σας κάνουν ειδικά τους αγαπουληδες που τις ειχατε κάνει να νιώθουν θεές και τωρα έφτασαν στο σημείο να μας απειλούν η καθε ξεκωλιάρα που ήρθε εδώ και με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά έχει γίνει τσάμπα μάγκας.
συμφωνώ απολύτωςέλα ρε που θέλουν και ευγένεια αυτές που απειλούν.... αλλα δεν φταίει κανένας οι μαλάκες οι αγαπουληδες που τις είχαν κάνει να νιώθουν οτι μπορούν να γαμάνε και να δέρνουν με τα δικά μας λεφτά
Μπραβο,ρε Μαγγες!!!Ωραιο θρεντ!
Η [Απίστευτη Τσάτσα] όλο αυτό το παραμυθει, για να παρη, 3 ευρώ! Α! ρε τη τραβάνε, και η Τσατσάδες! Και που να ήξερε ότι την τραβούσαν Βίντεο!