Νέα

Βιντεο απο τσαρκες στην Αθηνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdela21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Με τι ασχολειστε :2funny:!Εγω οταν πηγαινω Μπουρδελακια ειμαι τοσο καβλωμενος που το μονο που με ενδιαφερει ειναι να  :knockinb:Απο την Καβλα δεν βλεπω μροστα μου :2funny:!
γι αυτο τραβα κανα βιντεο να το δεις μετα να ξερεις και τι :knockinb:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ξενερωσα μαγκες.την κανω.θα στειλω πμ στον αντιμν να διαγραψει το account μου.ευχαριστω ολα τα παιδια για τα καλα τους λογια
na μην σβησεισ τιποτα αλλα πεσ ποια ειναι τα νικ που σου στελνουν απειλεσ

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τα εσβησα μαγκες.αλλα τα εχω το pc μου.θα βρω ενα προγραμμα με μωσαικο και μετα θα δειτε τι βιντεο εχουν να ανεβούν  :rockon:

υγ. η πιατσα ειναι το σπιτι μου και τα βιντεο η τροφη μου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα εσβησα μαγκες.αλλα τα εχω το pc μου.θα βρω ενα προγραμμα με μωσαικο και μετα θα δειτε τι βιντεο εχουν να ανεβούν  :rockon:

τι αλλαγη ειναι αυτη ρε τυπε σπανακοπιτα εφαγες?

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6

μπραβο ρε μαγκα μην μασας πουθενα.και αυτη που το παιζουν μαγκες και απειλουν μονο απο εδω κανουν τα κοκορακια.

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι αλλαγη ειναι αυτη ρε τυπε σπανακοπιτα εφαγες?

οχι αλλα στράβωσα με τις πιπες του 104.πχ εμεις δεν καναμε ποτε ακαποτα τσιμπουκια και τετοια.απειλες απο τους υπαλληλάκους τους κτλ
βαρανε μύγες και τους εχει τσούξει.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
οχι αλλα στράβωσα με τις πιπες του 104.πχ εμεις δεν καναμε ποτε ακαποτα τσιμπουκια και τετοια.απειλες απο τους υπαλληλάκους τους κτλ
φιλε μου εκτος απο κανα 2 ολες οι αλλες τον σαλιωνουνε ακαποτα καργα

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Auta Eki Opou pigenis Esy ... Oxi se mas!!!!!

Akouses Esy sto programa tis iperisias eleytero stomatiko.... tora pou exei Kai video ?????

ασε ρε μαρινα που δεν κανατε ακαποτες πιπες.μην με κανεις τωρα και σου βαλω τις κριτικες που γραφανε για το 104.η ακαποτη πιπα πηγαινε σύννεφο .αλλα τωρα χεστηκατε και κανετε κολοτουμπες

Επισκέπτης
σταματα το φιλε τα βαζεις με τη ναυαρχιδα του σαιτ ;)
το επιασαν το νοημα και τελος ετσι κ αλλιως εισαι ψιλο φαουλ

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
καλα θα ειναι να βαρανε μυγεσ..αυτεσ χτυπιουντε μεταξυ τουσ τυπε ανωμαλεσ κοπελεσ  θεοσ να φυλαει :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και βεβαια που η οικογένειες μας δεν γνωρίζουν για τις δουλειές μας αλλα αυτό που έκανες δεν έπρεπε να γίνει και ειδικά στο utoybe σκέψου λίγο λογικά και πες μου αν έχω δίκαιο????? :think:

συγνώμη που επεμβαίνω

σίγουρα σέβομαι τα προσωπικά δεδομένα
αλλά υπάρχουν 1001 τρόποι εκτός απο το youtube ,να μάθουν οι "οικογένειές" σας ότι πηδιέστε στην ελλάδα
και στην τελική αν σας νοιάζει τόσο πολύ η κοινωνική σας υπόληψη , γιατί διαλέξατε να πηδιέστε για μερικά ευρώ ?

και ξαναλέω ότι , σέβομαι την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά με εκνευρίζει η υποκρισία σας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γι αυτο τραβα κανα βιντεο να το δεις μετα να ξερεις και τι :knockinb:
Δεν εχω κανει βιντεακι Τσοντα.Γιατι θελω αν ειναι να γινει καλη δουλεια.Μακαρι να βρω καποιον να γυρισει το εργο ''Η Ζωη του Πορνομεταναστη'' εχω και ενα αλλο εργο σε σεναριο Ιωσηφ Μπλασκου ''Πορνομεταναστης ενατιον Προδωμενου'' Σε αυτο το εργο Καμακωνω τυζαια  την κορη της Μερκουλενκο και την  :knockinb: Ο Προδωμενος τσαντιζετε.Μετα  :knockinb: και τη Μερκουλενκο.Ο Προδωμενος το μαθαινει και κανει φασαρια ερχετε ο Σεριφης και τον πηγαιναι Φυλακη οπου τον  :knockinb: Φυλακες Τραβεστι και Αραπαδες κρατουμενοι  :2funny: :2funny: :2funny:.Ιδεες υπαρχουν πολλες αλλα πρεπει να βρω καποιον να τα γυρισει τα εργα  :think:

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
:birdman:bourdela21 συνέχισε δυνατά την πορνοενημέρωση.

Επισκέπτης
όλες οι πουτάνες βγηκαν και μας πουλάνε τσαμπουκά.αλλα δεν φταίνε αυτές γιατί οι περισσότερες εκτός απο πουτάνες στο επάγγελμα και αυτές τονίζω τις ΣΕΒΟΜΑΙ είναι και πουτάνες στη ψυχή..σε ορισμενους  καλά σας κάνουν ειδικά τους αγαπουληδες που τις ειχατε κάνει να νιώθουν θεές και τωρα έφτασαν στο σημείο να μας απειλούν η καθε ξεκωλιάρα που ήρθε εδώ και με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά έχει γίνει τσάμπα μάγκας. :jerking:

Επισκέπτης
συγνώμη που επεμβαίνω

σίγουρα σέβομαι τα προσωπικά δεδομένα
αλλά υπάρχουν 1001 τρόποι εκτός απο το youtube ,να μάθουν οι "οικογένειές" σας ότι πηδιέστε στην ελλάδα
και στην τελική αν σας νοιάζει τόσο πολύ η κοινωνική σας υπόληψη , γιατί διαλέξατε να πηδιέστε για μερικά ευρώ ?

και ξαναλέω ότι , σέβομαι την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά με εκνευρίζει η υποκρισία σας
έλα ρε που θέλουν και ευγένεια αυτές που απειλούν.... αλλα δεν φταίει κανένας οι μαλάκες οι αγαπουληδες που τις είχαν κάνει να νιώθουν οτι μπορούν να γαμάνε και να δέρνουν με τα δικά μας λεφτά :uglystupid:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
όλες οι πουτάνες βγηκαν και μας πουλάνε τσαμπουκά.αλλα δεν φταίνε αυτές γιατί οι περισσότερες εκτός απο πουτάνες στο επάγγελμα και αυτές τονίζω τις ΣΕΒΟΜΑΙ είναι και πουτάνες στη ψυχή..σε ορισμενους   καλά σας κάνουν ειδικά τους αγαπουληδες που τις ειχατε κάνει να νιώθουν θεές και τωρα έφτασαν στο σημείο να μας απειλούν η καθε ξεκωλιάρα που ήρθε εδώ και με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά έχει γίνει τσάμπα μάγκας. :jerking:
έλα ρε που θέλουν και ευγένεια αυτές που απειλούν.... αλλα δεν φταίει κανένας οι μαλάκες οι αγαπουληδες που τις είχαν κάνει να νιώθουν οτι μπορούν να γαμάνε και να δέρνουν με τα δικά μας λεφτά :uglystupid:
συμφωνώ απολύτως

επ'ευκαιρία θέλω να θίξω ένα θέμα:

υπάρχει λοιπόν, και ένα είδος "αγαπούλη-βλαχοκυριλέ" που πιστεύει ότι ανεβαίνει κοινωνικά όταν γαμάει πιο ακριβές πουτάνες , θαυμάζει και λατρεύει δλδ, πχ τις πουτάνες - ct , ώς κάτι ανώτερο απ΄τις πουτάνες πχ της φυλής , πιθανόν να είναι δυσχερής και η στύση αν δεν υπάρχει
το κυριλέ περιβάλλον και η ευχάριστη συμπεριφορά ένός ακριβοπληρωμένου σπερματοδέκτη, τον οποίο θαυμάζει και ερωτεύεται...

Πιστεύω ότι το φαινόμενο του αγαπούλη είναι μια αντιληπτική-γνωσιακή διαταραχή , στην οποία βασίζεται ένα μεγάλο μέρος του τζίρου της πορνείας

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ωραιο θρεντ!
:2funny:
Η [Απίστευτη Τσάτσα] όλο αυτό το παραμυθει, για να παρη, 3 ευρώ! Α! ρε τη τραβάνε, και η Τσατσάδες! Και που να ήξερε ότι την τραβούσαν Βίντεο!
Μπραβο,ρε Μαγγες!!! :ak:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:knuppel:Ρε Φιλάρα, εάν γουστάρεις να βλέπεις τον εαυτό σου να Γ…ας τραβα, με την Γκόμενα σου{ Εάν έχεις βεβαια.}Ειναι ΜΑΓΚΙΑ! Να τραβάς, την κάθε Κοπέλα και Τσατσα? Ρε! είσαι ΞΕΥΤΙΛΑΣ! Ξέρεις? :hammer: τη μπορεί να σου κάνει μια Κοπέλλα, εάν έχει κανονικά Χαρτιά? Σε Γα…ει κανονικά και με τον Νόμο! :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom