Νέα

Βιντεο απο τσαρκες στην Αθηνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdela21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Προκαταρκτικά άλλου επιπέδου σε Ο.Λ.Ο. το σώμα με έντονη σωματική και οπτική επαφή, βαθιά στα μάτια της. Η Νεφέλη είναι από τις γυναίκες τούμπανο που ξέρει πώς να διεγείρει έναν άντρα, δημιουργώντας καταρχήν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αλλά και εστιάζοντας στα κατάλληλα σημεία σεξουαλικής διέγερσης.Ο μικρός «ζιζού»,χάθηκε στην κυριολεξία στο στόμα της,βαθειά μέχρι το λαρύγγι,(ακάποτα),με πνιχτούς ήχους απο πλευράς της,και με αμείωτη ένταση,δεν σταμάταγε με τίποτα ,παρά μόνο για να ασχοληθεί με τα μπαλάκια,καραμμελωνοντάς και αυτά.Τσιμπούκι για πολλά όσκαρ....όπως ακριβώς σε τσόντα(βαθύ,υγρό, με μπόλικο σάλιο και ασταμάτητο με ένταση).
Επειτα από τεράστια προσπάθεια να κρατηθώ,και να μη χαθεί η μπάλα,της ζήτησα να περάσουμε στο πέρασμα του προφυλακτικού,για να ξεκινήσει ο αγώνας.........

:2funny: :2funny: :2funny:
ετσι να μην λενε μαλακιεσ ;) ;) ;)για ακαποτα

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε, βγάλε τα βίντεο και θα ΄σαι εντάξει.
Αλλά απέφευγε γενικά να ανεβάζεις βίντεο με πρόσωπα χωρίς μωσαϊκό ή θολούρα.

οκ.εχεις ενα δικιο.πιο καλο παιδι θα μου στειλει ενα λινκ για μωσαικο ετσι ωστε να συνεχίσω το εργο μου.αν θελετε βεβαια και σας αρεσει το τοπικ μου.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προσωπικα δε συμφωνω με το παιδι και το βιντεο,αλλα αυτες οι απειλες δε ξερεις με τι ανθρωπους τα βαζεις κλπ προσωπικα τα ακουω βερεσε.
δε θα φτασω βεβαια ποτε σε σημειο να ερθω σε αντιπαραθεση (λογω χαρακτηρα) για να μου πει καποιος αυτο,αλλα αν για καποιο λογω φτασω κανεις δε μπορει να ξερει τι ακρες μπορει να εχω ή ποιος να ειμαι.οχι μονο εγω.αλλα τουλαχιστον για εμενα ξερω

για αυτο αυτες οι απειλες και αι πι και και ειναι της πλακας.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ βεβαιως βεβαιως.
                                                                   PEACE :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οτι και να κανει δεν την γλυτωνει μπορει να ειμαστε ιεροδουλες αλλα ξερουμε και πολλα πραγματα.....ετσι και αλλιως του αξιζει η χειροτερη τιμωρια....

ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ........

για χαλαρωσε με τις απειλες μη σας παρει ο διαολος. αντε μπραβο. σιγα τα αβγα.

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
και τα πμ που μου στέλνετε οτι θα με βρουν σε κανα χαντακι κτλ.πραγματικα δεν το καταλαβαινω.εχετε βρει τιν ιπ μου.με εχετε φωτογραφίσει θα τις στειλετε εκει που πρεπει για να με βρουν κτλ.τι να πω δεν ξερω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και τα πμ που μου στέλνετε οτι θα με βρουν σε κανα χαντακι κτλ.πραγματικα δεν το καταλαβαινω.εχετε βρει τιν ιπ μου.με εχετε φωτογραφίσει θα τις στειλετε εκει που πρεπει για να με βρουν κτλ.τι να πω δεν ξερω...
μη φοβασαι ρε τυπε

εχεις τοσα γομαρια εδω μεσα, εμενα, τον λιονταρι, τον σφερδεκλο , τον γαμαικανο αν και αρειανος καλο παιδακι          

ντοντ γουρι :grin: :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αστα αυτα τα παπαριλικια τωρα και κοψε το καλαμπουρι με τα προσωπα. βαζε βιντεο χωρις να φαινονται προσωπα, δε ενδιαφερει κανεναν εξαλλου.

Επισκέπτης

Ποιοι στα στελνουν ? Βγαλτους στη σεντρα.

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ρε φίλε συνέχισε και γράψτες στα @@σου όλες του, μιλάνε κιόλας!... Είπαμε, τις εκτιμάμε όλες και δεν τις ενοχλούμε και πολλές απ΄αυτές τις πληρώνουμε πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν αλλά όχι κι έτσι αδερφάκι μου! Την "είδανε" πολύ τη φάση τα ....τανάκια!

Μη μασάς,  :rockon: keep walking! Έχεις το καλύτερο topic εδώ μέσα!  :rockon:

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξενερωσα μαγκες.την κανω.θα στειλω πμ στον αντιμν να διαγραψει το account μου.ευχαριστω ολα τα παιδια για τα καλα τους λογια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τι ασχολειστε :2funny:!Εγω οταν πηγαινω Μπουρδελακια ειμαι τοσο καβλωμενος που το μονο που με ενδιαφερει ειναι να  :knockinb:Απο την Καβλα δεν βλεπω μροστα μου :2funny:!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom