ετσι να μην λενε μαλακιεσ ;) ;) ;)για ακαποταΠροκαταρκτικά άλλου επιπέδου σε Ο.Λ.Ο. το σώμα με έντονη σωματική και οπτική επαφή, βαθιά στα μάτια της. Η Νεφέλη είναι από τις γυναίκες τούμπανο που ξέρει πώς να διεγείρει έναν άντρα, δημιουργώντας καταρχήν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αλλά και εστιάζοντας στα κατάλληλα σημεία σεξουαλικής διέγερσης.Ο μικρός «ζιζού»,χάθηκε στην κυριολεξία στο στόμα της,βαθειά μέχρι το λαρύγγι,(ακάποτα),με πνιχτούς ήχους απο πλευράς της,και με αμείωτη ένταση,δεν σταμάταγε με τίποτα ,παρά μόνο για να ασχοληθεί με τα μπαλάκια,καραμμελωνοντάς και αυτά.Τσιμπούκι για πολλά όσκαρ....όπως ακριβώς σε τσόντα(βαθύ,υγρό, με μπόλικο σάλιο και ασταμάτητο με ένταση).
Επειτα από τεράστια προσπάθεια να κρατηθώ,και να μη χαθεί η μπάλα,της ζήτησα να περάσουμε στο πέρασμα του προφυλακτικού,για να ξεκινήσει ο αγώνας.........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βιντεο απο τσαρκες στην Αθηνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdela21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 189
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εχυσα ρε ανωμαλοι βαθυ τσιμπουκι με σαλιο κανουν τετοια??? αρε γλεντια
bourdela21
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τύπε, βγάλε τα βίντεο και θα ΄σαι εντάξει.
Αλλά απέφευγε γενικά να ανεβάζεις βίντεο με πρόσωπα χωρίς μωσαϊκό ή θολούρα.
οκ.εχεις ενα δικιο.πιο καλο παιδι θα μου στειλει ενα λινκ για μωσαικο ετσι ωστε να συνεχίσω το εργο μου.αν θελετε βεβαια και σας αρεσει το τοπικ μου.
Επισκέπτης
βασικα να μην λενε μαλακιες για νομιμα και μηετσι να μην λενε μαλακιεσ ;) ;) ;)για ακαποτα
προσωπικα δε συμφωνω με το παιδι και το βιντεο,αλλα αυτες οι απειλες δε ξερεις με τι ανθρωπους τα βαζεις κλπ προσωπικα τα ακουω βερεσε.
δε θα φτασω βεβαια ποτε σε σημειο να ερθω σε αντιπαραθεση (λογω χαρακτηρα) για να μου πει καποιος αυτο,αλλα αν για καποιο λογω φτασω κανεις δε μπορει να ξερει τι ακρες μπορει να εχω ή ποιος να ειμαι.οχι μονο εγω.αλλα τουλαχιστον για εμενα ξερω
για αυτο αυτες οι απειλες και αι πι και και ειναι της πλακας.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ βεβαιως βεβαιως.
PEACE
δε θα φτασω βεβαια ποτε σε σημειο να ερθω σε αντιπαραθεση (λογω χαρακτηρα) για να μου πει καποιος αυτο,αλλα αν για καποιο λογω φτασω κανεις δε μπορει να ξερει τι ακρες μπορει να εχω ή ποιος να ειμαι.οχι μονο εγω.αλλα τουλαχιστον για εμενα ξερω
για αυτο αυτες οι απειλες και αι πι και και ειναι της πλακας.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ βεβαιως βεβαιως.
PEACE
με καβλωσαν οι ανωμαλεσ ακου τσιμπουκι βαθυ με σαλιο....αυτα μονο σε τσοντεσ τα εβλεπα αλλα ελα που γινονται και στα καλυτερα στουντια....
και αυτο+1000 αλλα και τησ μαλακιεσ που λενε δεν κανουμε ακαποτο τσιμπουκι.αντε οι παραμυθεσβασικα να μην λενε μαλακιες για νομιμα και μη
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οτι και να κανει δεν την γλυτωνει μπορει να ειμαστε ιεροδουλες αλλα ξερουμε και πολλα πραγματα.....ετσι και αλλιως του αξιζει η χειροτερη τιμωρια....
ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ........
για χαλαρωσε με τις απειλες μη σας παρει ο διαολος. αντε μπραβο. σιγα τα αβγα.
Επισκέπτης
εκει γεννηθηκε φιλε μου, ασε τι λενε ;)και αυτο+1000 αλλα και τησ μαλακιεσ που λενε δεν κανουμε ακαποτο τσιμπουκι.αντε οι παραμυθεσ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εσυ θα της στηλειςγια χαλαρωσε με τις απειλες μη σας παρει ο διαολος. αντε μπραβο. σιγα τα αβγα.
bourdela21
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και τα πμ που μου στέλνετε οτι θα με βρουν σε κανα χαντακι κτλ.πραγματικα δεν το καταλαβαινω.εχετε βρει τιν ιπ μου.με εχετε φωτογραφίσει θα τις στειλετε εκει που πρεπει για να με βρουν κτλ.τι να πω δεν ξερω...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
βασικα να μην λενε μαλακιες για νομιμα και μη
μην ασχολεισαι. τα βιντεο ειναι παντα ενοχλητικα γιατι δε φωτοσοπαρονται οπως οι φωτο με τις...καλλιγραμες.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μη φοβασαι ρε τυπεκαι τα πμ που μου στέλνετε οτι θα με βρουν σε κανα χαντακι κτλ.πραγματικα δεν το καταλαβαινω.εχετε βρει τιν ιπ μου.με εχετε φωτογραφίσει θα τις στειλετε εκει που πρεπει για να με βρουν κτλ.τι να πω δεν ξερω...
εχεις τοσα γομαρια εδω μεσα, εμενα, τον λιονταρι, τον σφερδεκλο , τον γαμαικανο αν και αρειανος καλο παιδακι
ντοντ γουρι
Επισκέπτης
μην ασχολεισαι. τα βιντεο ειναι παντα ενοχλητικα γιατι δε φωτοσοπαρονται οπως οι φωτο με τις...καλλιγραμες.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
και τα πμ που μου στέλνετε οτι θα με βρουν σε κανα χαντακι κτλ.πραγματικα δεν το καταλαβαινω.εχετε βρει τιν ιπ μου.με εχετε φωτογραφίσει θα τις στειλετε εκει που πρεπει για να με βρουν κτλ.τι να πω δεν ξερω...
αστα αυτα τα παπαριλικια τωρα και κοψε το καλαμπουρι με τα προσωπα. βαζε βιντεο χωρις να φαινονται προσωπα, δε ενδιαφερει κανεναν εξαλλου.
Επισκέπτης
Ποιοι στα στελνουν ? Βγαλτους στη σεντρα.
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Ρε φίλε συνέχισε και γράψτες στα @@σου όλες του, μιλάνε κιόλας!... Είπαμε, τις εκτιμάμε όλες και δεν τις ενοχλούμε και πολλές απ΄αυτές τις πληρώνουμε πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν αλλά όχι κι έτσι αδερφάκι μου! Την "είδανε" πολύ τη φάση τα ....τανάκια!
Μη μασάς, keep walking! Έχεις το καλύτερο topic εδώ μέσα!
Μη μασάς, keep walking! Έχεις το καλύτερο topic εδώ μέσα!
bourdela21
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξενερωσα μαγκες.την κανω.θα στειλω πμ στον αντιμν να διαγραψει το account μου.ευχαριστω ολα τα παιδια για τα καλα τους λογια
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Ποιοι στα στελνουν ? Βγαλτους στη σεντρα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Με τι ασχολειστε !Εγω οταν πηγαινω Μπουρδελακια ειμαι τοσο καβλωμενος που το μονο που με ενδιαφερει ειναι να Απο την Καβλα δεν βλεπω μροστα μου !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K