Νέα

Βίντεο απο Φυλής 86

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HAROKAVLOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Φιλε επειδη  αν κατεβει το βιντεακι σου απο τα υπολοιπα μελη του site προβλεπω να γινεται ενας χαμος τις επομενες ωρες,θα ηθελα εξαρχης να σε ρωτησω αν ειναι αληθινο η fake γιατι απο το  τροπο που τη πηδας μου φαινεται οτι ειναι πολυ μουφα η ολη υποθεση. Αν παλι ειναι αληθεια

Το δωμάτιο με τον καθρέφτη μου είναι πολύ γνώριμο είναι όντως Φυλής86 τι fake του λέτε του ανθρώπου

dimis82

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
8
Πόντοι
0
πες τα ρε poppop γιατι θα σπασω καθε ρεκορ μαλακιας...!!!

Επισκέπτης
To βίντεο αυτό είναι 700ΜΒ και έχει την Κατερίνα και μία άλλη ψωλίτσα, την Χριστίνα, που τον παίρνουν ασύστολα. Μόνο σε torrents θα το βρείτε.

Harokavle, συγχαρητήρια για το βίντεο στην Φυλής! Με τι το τράβηξες? Κινητό ή κάμερα?

Ωραίος ο μάγκας ;)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
φιλε μπραβο αξιος........ωραια μουνιτσα αυτη.....εσυ και ο salieri ολεεεεε

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Παιδια,πηγα να το κατεβασω,αλλα μου ζηταει να το αποθηκευσω στο δισκο...να το κανω?

Επισκέπτης
ρε φιλε πηγαινε στην πρωτη σελιδα του threat και θα βρεις το url

OP
OP
H

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλοι μου!

Ευχαριστω όσους έγραψαν καλά λόγια, αλλά και για τους υπόλοιπους.
Το βίντεο είναι απο κινητό καταρχάς. Είμαι αρκετά Σουμάχερ, διότι πριν παω στο συγκεκριμένο μπουρδέλο δεν έπαιξα  :jerking: είχα και κάβλες κι έτσι....ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε......
Η κοπέλα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, έκανα το κέφι μου έστω και 1,5 λεπτό. Αφήστε που είχα το άγχος να στήσω το κινητό στην καρέκλα όσο πιο γρήγορα γινόταν.....
Δύσκολα θα προσπαθήσω φίλοι μου να το ξανακάνω.
Και πάλι καλημέρα απο έναν φτωχό πλην τίμιο....μπουρδελιάρη.....

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Προσεξατε οτι το γαμησι κρατησε λιγοτερο απο 2.15  ?
Αν βαλεις 2 λεπτα επι 30 που ειναι η ωρα επι 20ευρω το ποιο φτηνο μπουρδελο , η Φυλης κοστιζει 600 ευρο την ωρα διπλη τιμη απο  citytour.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Μήπως αδικείσαι?Εσύ έπρεπε να είσαι οικονομικός διευθυντής στο υπουργείο οικονομικών !

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλοι μου!

Ευχαριστω όσους έγραψαν καλά λόγια, αλλά και για τους υπόλοιπους.
Το βίντεο είναι απο κινητό καταρχάς. Είμαι αρκετά Σουμάχερ, διότι πριν παω στο συγκεκριμένο μπουρδέλο δεν έπαιξα  :jerking: είχα και κάβλες κι έτσι....ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε......
Η κοπέλα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, έκανα το κέφι μου έστω και 1,5 λεπτό. Αφήστε που είχα το άγχος να στήσω το κινητό στην καρέκλα όσο πιο γρήγορα γινόταν.....
Δύσκολα θα προσπαθήσω φίλοι μου να το ξανακάνω.
Και πάλι καλημέρα απο έναν φτωχό πλην τίμιο....μπουρδελιάρη.....

AΡΙΣΤΗ προσπάθεια, αν σκεφτούμε τις συνθήκες που επικρατούσαν στον χώρο κατά την λήψη... και πάλι ΜΠΡΑΒΟ και σ' ανώτερα... ;)

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Harokavle,φανταζεσαι να σε τσακωσουν,και το επομενο video που θα δουμε,να ειναι εσενα να σε πηγαινουν πιπα-κωλο η ασφαλεια του μαγαζιου? ; ;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ποιος να το "ποσταρει"ομως...............

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..αφου συγχαρω κι εγω το παληκαρι, να τον ενημερωσω πως αν εχει βλεψεις για καριερα στο χωρο της δημοσιογραφιας, η ενημερωση του μακη τριανταφυλοπουλου, θα του εξασφαλιζε μια θεση στα ρεπορταζ των χωρων των νοσοκομειων, εφοριων κλπ....  :grin: :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπράβο σου και απο εμένα. Ελπίζω την επόμενη φορά να κάτσει περισσότερο και να το απολάυσεις καλύτερα!

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μπραβο φιλε αλλα ηθελε λιγο τον φωτισμο να φτιαξεις επισης καλο θα ηταν  να εχεις και μια 2η καμερα απο αλλη γωνια!!!

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
Αψογος συντροφε.Ουτε το προσωπο σου φαινεται ουτε καμμια λεπτομερεια.
Πολυ καλη δουλεια,εισαι αρχηγος.Βαλε κι αλλα!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Μπραβο φιλε αλλα ηθελε λιγο τον φωτισμο να φτιαξεις επισης καλο θα ηταν  να εχεις και μια 2η καμερα απο αλλη γωνια!!!
& εναν τεχνικο ηχου, εναν floor manager,1 μακιγιεζ. Καλυτερα νομιζω!!!  :uglystupid:  :2funny: :2funny:

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παντως το βιντεο ειναι μια χαρα,εννοω δεν ειναι fake(μουφα).αλλα πως το καταφερες αυτο ρε παλικαρι?που ειχες αφησει το κινητο σου????μη μου πεις οτι ειχες καμερα μαζι σου,γιατι αν ειχες λεω να κανεις τα χαρτια σου και να πιασεις δουλεια σε κανεναν ευαγγελατο ή τριανταφυλλοπουλο!!παντως πολυ γρηγορος εισαι!!!ή σε πεθανε η γκομενα στην πιπα,ή ειχες καιρο να...,ή γενικα ειχες καυλωσει τοσο πολυ για αυτη την γκομενα και τελειωσες προωρα!παντως η γκομενα μου φαινεται οτι βαριοτανε...ή μηπως βαριοσουνα εσυ??τι περιμενεις πουτανες ειναι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom