You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Villa Erotica - Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 558
- Εμφανίσεις 115K
-
- Ετικέτες
- λάρισα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
βγαινεις παλια εθνικη ,στριβεις δεξια για συκουριο πας ευθεια αρκετα μετα την αερογεφυρα και κανα χιλιομετρο παρακατω και βαλε στριβεις αριστερα.....εχει πινακιδα κιολας....ε μετα σε βγαζει ο δρομος....ο οικος Σουλα τι λεει???δεν παει κανενας??
πως παμε εκει???
αλλιως αν ερχεσαι απο θεσσαλονικη πχ στην τριτη εξοδο για λαρισα στριβεις και βγαινεις αν θυμαμαι καλα.....
Strange Cargo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανενας αν δουλευει η γαλλιδα η milf πουθενα?
yianniskyr
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την αντζελε την γνωρίζει κανείς ;αυτήν δουλεύει βραδι αλλα επειδή δεν είχα φράγκα την έκανα για άλλη φορά . ωραίο μολύβι πάντως
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Κορίνα απο Ρουμανια δουλευε αποψε στο ενα απο τα τρια σπιτακια.....
-εμφανιση κοπελας :κοντουλα στο αναστημα,μαυρο μακρυ σγουρο καπως μαλλι ,πολυ ωραιο γυμνασμενο σωματακι,βυζι φυσικο δυαρακι στητο εφηβικο ,πολυ ομορφο προσωπο καυλερο και πικαντικο
-γυμνο τσιμπουκι κανει απο προγραμματα και 69 και μασαζακι
-τιμες 30 απλο,50 ευρω το 69,70 το τεταρτακι,100 γυμνο και 69 μαζι εικοσαλεπτο και 150 μιση ωρα με δυο εκτονωσεις
-ο χωρος καλος,καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,τα σεντονια καθαρα ,χαμηλος φωτισμος,ντουζ δεν υπαρχει,δεν ετριζαν τα κρεβατια,είχε ζεστα το δωματιο,λιγο θορυβωδες το κλιματιστικο μονο
-πληρωσα 100 ευρω για εικοσαλεπτο με γυμνο και 69 και μασαζακι
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 20 λεπτα και βαλε....επαρκεστατος και χωρις καμια πιεση και αγχος για μενα
- η ιδια η κοπελα εξηγησε επαρκως και ευγενικα τα προγραμματα ενω γενικα πρεπει να σημειωσω οτι ηταν πολυ κεφατη και φιλικη στην εισοδο πραγμα που με προδιεθεσε θετικα στο να περασω αλλα και μεσα συνεχιστηκε το ιδιο ευχαριστο μπριο που συνδυαστηκε με καυλιαρικη διαθεση για παιχνιδια εκ μερους της
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε καλο βαθμο
-οχι απλα πολυ καλα αλλα τελεια και ακρως καυλωτικα προκαταρκτικα με χαδια,τριψιμο πανω της,φιλακια στον λαιμο μου,γλειψιμο στις ρωγες μου,κυλισμα στο κρεβατι,γλωσσοφιλα εκανε αν και γενικα τα αποφευγει ,πιπα πολυ καλη χωρις καραμελωμα στις μπαλες,αρκετα βαθια και μετα περασμα καποτας με την γλωσσα για το κυριως
-επουδενι δεν ειναι ξεπετα και εχει δυνατη και καλη συμμετοχη,ειναι απο τα γαμησια που θυμασαι για μερες μετα....η ολη συμπεριφορα της με προστυχολογα ,την καυλερη διαθεση για σεξ και τον τροπο που δεχτηκε το γλειψιμο στο μουνακι της ηταν περα για περα ανεβαστικα
-γλωσσοφιλα κανει και δεν κανει οπως ηδη ανεφερα,πιθανως αναλογα στον πελάτη και τι θα της βγει....με μενα εκανε παντως
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη και μοσχομυριζε αρωμα
- πιπα καλη,με βαθος και δεν βαζει δοντι αλλα δεν γλειφει μπαλακια
-ανεβαινει απο πανω και μαλιστα κουνιεται πολυ καλα σε διαφορα τεμπο,καναμε σεξ και στα τεσσερα οπου εφαγε και δυνατο σφυροκοπημα μεχρι που την εχυσα δυνατα σε ιεραποστολικο για να βλεπω και το ομορφο προσωπο της να κανει μορφασμους ηδονης καθως την καρφωνα
-δεν δεχεται χυσιμο καπου εκτος καποτας πχ βυζια ,κωλο,στομα κλπ
- στο γλειψιμο ανταποκρινεται πολυ καλα,αφηνει παιχνιδι και με τα δαχτυλα εξωτερικα στην κλειτοριδα της και μιας και ημουν πρωτος πελατης μετα την αλλαγη βαρδιας των 7 καταφερε και να χυσει δυνατα κανοντας με ιδιαιτερα ευχαριστημενο να την βλεπω να σπαρταραει απο ηδονη
-γενικη εντυπωση αψογη η κοπελα και εχει πολυ μελλον
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα ναι και μαλιστα συντομα.....προσωπικα ξετρελαθηκα,ειχα καιρο να κανω τετοιο δυνατο γαμησι με αρκετα gfe στοιχεια βαζοντας μεσα τις προκαταρκτικες αγκαλιτσες,τα φιλακια και το ερωτικο μασαζ
στα αλλα δυο σπιτακια ηταν η κατερινα και η ψηλη ξανθια αδυνατη λαουρα....
-εμφανιση κοπελας :κοντουλα στο αναστημα,μαυρο μακρυ σγουρο καπως μαλλι ,πολυ ωραιο γυμνασμενο σωματακι,βυζι φυσικο δυαρακι στητο εφηβικο ,πολυ ομορφο προσωπο καυλερο και πικαντικο
-γυμνο τσιμπουκι κανει απο προγραμματα και 69 και μασαζακι
-τιμες 30 απλο,50 ευρω το 69,70 το τεταρτακι,100 γυμνο και 69 μαζι εικοσαλεπτο και 150 μιση ωρα με δυο εκτονωσεις
-ο χωρος καλος,καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,τα σεντονια καθαρα ,χαμηλος φωτισμος,ντουζ δεν υπαρχει,δεν ετριζαν τα κρεβατια,είχε ζεστα το δωματιο,λιγο θορυβωδες το κλιματιστικο μονο
-πληρωσα 100 ευρω για εικοσαλεπτο με γυμνο και 69 και μασαζακι
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 20 λεπτα και βαλε....επαρκεστατος και χωρις καμια πιεση και αγχος για μενα
- η ιδια η κοπελα εξηγησε επαρκως και ευγενικα τα προγραμματα ενω γενικα πρεπει να σημειωσω οτι ηταν πολυ κεφατη και φιλικη στην εισοδο πραγμα που με προδιεθεσε θετικα στο να περασω αλλα και μεσα συνεχιστηκε το ιδιο ευχαριστο μπριο που συνδυαστηκε με καυλιαρικη διαθεση για παιχνιδια εκ μερους της
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε καλο βαθμο
-οχι απλα πολυ καλα αλλα τελεια και ακρως καυλωτικα προκαταρκτικα με χαδια,τριψιμο πανω της,φιλακια στον λαιμο μου,γλειψιμο στις ρωγες μου,κυλισμα στο κρεβατι,γλωσσοφιλα εκανε αν και γενικα τα αποφευγει ,πιπα πολυ καλη χωρις καραμελωμα στις μπαλες,αρκετα βαθια και μετα περασμα καποτας με την γλωσσα για το κυριως
-επουδενι δεν ειναι ξεπετα και εχει δυνατη και καλη συμμετοχη,ειναι απο τα γαμησια που θυμασαι για μερες μετα....η ολη συμπεριφορα της με προστυχολογα ,την καυλερη διαθεση για σεξ και τον τροπο που δεχτηκε το γλειψιμο στο μουνακι της ηταν περα για περα ανεβαστικα
-γλωσσοφιλα κανει και δεν κανει οπως ηδη ανεφερα,πιθανως αναλογα στον πελάτη και τι θα της βγει....με μενα εκανε παντως
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη και μοσχομυριζε αρωμα
- πιπα καλη,με βαθος και δεν βαζει δοντι αλλα δεν γλειφει μπαλακια
-ανεβαινει απο πανω και μαλιστα κουνιεται πολυ καλα σε διαφορα τεμπο,καναμε σεξ και στα τεσσερα οπου εφαγε και δυνατο σφυροκοπημα μεχρι που την εχυσα δυνατα σε ιεραποστολικο για να βλεπω και το ομορφο προσωπο της να κανει μορφασμους ηδονης καθως την καρφωνα
-δεν δεχεται χυσιμο καπου εκτος καποτας πχ βυζια ,κωλο,στομα κλπ
- στο γλειψιμο ανταποκρινεται πολυ καλα,αφηνει παιχνιδι και με τα δαχτυλα εξωτερικα στην κλειτοριδα της και μιας και ημουν πρωτος πελατης μετα την αλλαγη βαρδιας των 7 καταφερε και να χυσει δυνατα κανοντας με ιδιαιτερα ευχαριστημενο να την βλεπω να σπαρταραει απο ηδονη
-γενικη εντυπωση αψογη η κοπελα και εχει πολυ μελλον
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα ναι και μαλιστα συντομα.....προσωπικα ξετρελαθηκα,ειχα καιρο να κανω τετοιο δυνατο γαμησι με αρκετα gfe στοιχεια βαζοντας μεσα τις προκαταρκτικες αγκαλιτσες,τα φιλακια και το ερωτικο μασαζ
στα αλλα δυο σπιτακια ηταν η κατερινα και η ψηλη ξανθια αδυνατη λαουρα....
kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συγνωμη να ρωτησω μηπως ξερεις το λεπτο ποσο παει? συγνωμη και παλι αλλα ειναι πολυ πιεστικο να σου λεει τεταρτο στα 70 και 30 το απλο δηλαδη μεσο ορο στο απλο ειναι 6,5 λεπτα,δεν θα το τιμουσα με τιποτα,η καθαριοτητα κατα την γνωμη μου δεν εχει να κανει με τα λεφτα αλλα ειναι θεμα ανθρωπιας πρπει ετσι κι αλλιως να ειναι καθαρα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το 70 εχει και αλλα ετσι κι αλλιως,περα απο τον χρονο.....τα εγραψασυγνωμη να ρωτησω μηπως ξερεις το λεπτο ποσο παει? συγνωμη και παλι αλλα ειναι πολυ πιεστικο να σου λεει τεταρτο στα 70 και 30 το απλο δηλαδη μεσο ορο στο απλο ειναι 6,5 λεπτα,δεν θα το τιμουσα με τιποτα,η καθαριοτητα κατα την γνωμη μου δεν εχει να κανει με τα λεφτα αλλα ειναι θεμα ανθρωπιας πρπει ετσι κι αλλιως να ειναι καθαρα
kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
70 γφραφεις τεταρτακι τιποτε αλλοτο 70 εχει και αλλα ετσι κι αλλιως,περα απο τον χρονο.....τα εγραψα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με 69 εννοειται ....στα 100 ειναι απλα και το γυμνο τσιμπουκι.....με λαθος διατυπωση το εγραψα μαλλον τωρα που το βλεπω70 γφραφεις τεταρτακι τιποτε αλλο
kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με 69 εννοειται ....στα 100 ειναι απλα και το γυμνο τσιμπουκι.....με λαθος διατυπωση το εγραψα μαλλον τωρα που το βλεπω
tzimisxxvolos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
gia thn katerina les?παιδιά μια ξανθιά με κοντά μαλακια που ήταν παλιά στο villa που παίζει τώρα ?
δεν θυμάμαι όνομα...
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Επίσκεψη και στη Βιλλα μετα την τσαρκα περιξ του συκουριου.Καθώς παρκάριζα ήταν οι τάνες έξω και κάνανε κους κους
καθώς τις φύσαγε ο λίβας στα υψίπεδα του μπαισλαρίου όνομα δώρο της Τερψιθέας μετά την τούρκικη εισβολή,
έτσι για να μην λέμε μόνο για πόρνες σε τούτο το νήμα.
Δυο σπιτάκια δουλεύανε και τα κορίτσια μυρίστικαν ευρώ,πιάνοντας αμέσσως το πόστο τους.Η μια μάλιστα μου ριξε τέτοιο βλέμμα
(και όχι φλέμμα) που απορώ πως κρατήθηκα και δεν πέρασα.Τα κορίτσια όμως κακώς μυριστήκανε γιατί δεν εναπόθεσα το τελευταίο
μου χαρτί,στην κυριολεξία όμως.
α)την πρώτη πάλι δεν τη θυμάμαι(μπας και έχω αλτσχάιμερ γιατρέ;) αλλά τσάτσος και αυτή μου υπόσχοταν αξεπέραστη εμπειρία και η
κοπέλα με είχε κάτσει στο σκαμνί,κάνοντάς με να νοιώθω σαν τον μικρό που έκλεψα τα σοκολατάκια.
β)το μεγάλο ΑΣΤΕΡΙ που δύσκολα θα ξεχάσω,η ΜΙΚΑΕΛΑ η ιταλίδα,αυτή με τη ματιά ντε,η οποία ήταν ότι ωραιότερο έχω δει
ποτέ σε πόρνη.Μιλάμε πολλά κυβικά γκόμενα.Καστανόξανθο μαλί,σώμα που δεν εξείχε ούτε χιλιοστό λίπους από το στριγκάκι της,ποδάρες
ατελείωτες και γενικότερα όποιος φτιάχνεται και μόνο με την εμφάνιση προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Δεν πέρασα γιατί μ αυτή ήμουν σίγουρος οτι τα 30 θα ταν δώρο άδωρο.Αν δε σκάσεις τουλάχιστον 100 για 3 εκτονώσεις,μισή ώρα και γυμνή πίπα
σ αυτό το μωρό,όλα τ άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες.
Α,είπε έβαλε και τζακούζι με 150 ευρώ το μισάωρο
καθώς τις φύσαγε ο λίβας στα υψίπεδα του μπαισλαρίου όνομα δώρο της Τερψιθέας μετά την τούρκικη εισβολή,
έτσι για να μην λέμε μόνο για πόρνες σε τούτο το νήμα.
Δυο σπιτάκια δουλεύανε και τα κορίτσια μυρίστικαν ευρώ,πιάνοντας αμέσσως το πόστο τους.Η μια μάλιστα μου ριξε τέτοιο βλέμμα
(και όχι φλέμμα) που απορώ πως κρατήθηκα και δεν πέρασα.Τα κορίτσια όμως κακώς μυριστήκανε γιατί δεν εναπόθεσα το τελευταίο
μου χαρτί,στην κυριολεξία όμως.
α)την πρώτη πάλι δεν τη θυμάμαι(μπας και έχω αλτσχάιμερ γιατρέ;) αλλά τσάτσος και αυτή μου υπόσχοταν αξεπέραστη εμπειρία και η
κοπέλα με είχε κάτσει στο σκαμνί,κάνοντάς με να νοιώθω σαν τον μικρό που έκλεψα τα σοκολατάκια.
β)το μεγάλο ΑΣΤΕΡΙ που δύσκολα θα ξεχάσω,η ΜΙΚΑΕΛΑ η ιταλίδα,αυτή με τη ματιά ντε,η οποία ήταν ότι ωραιότερο έχω δει
ποτέ σε πόρνη.Μιλάμε πολλά κυβικά γκόμενα.Καστανόξανθο μαλί,σώμα που δεν εξείχε ούτε χιλιοστό λίπους από το στριγκάκι της,ποδάρες
ατελείωτες και γενικότερα όποιος φτιάχνεται και μόνο με την εμφάνιση προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Δεν πέρασα γιατί μ αυτή ήμουν σίγουρος οτι τα 30 θα ταν δώρο άδωρο.Αν δε σκάσεις τουλάχιστον 100 για 3 εκτονώσεις,μισή ώρα και γυμνή πίπα
σ αυτό το μωρό,όλα τ άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες.
Α,είπε έβαλε και τζακούζι με 150 ευρώ το μισάωρο
paparorokas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 676
- Πόντοι
- 311
Επισκεψη πρωτη φορα στην βιλλα δυο κοριτσια κορινα και αλεξανδρα πηρα κορινα.Παιδια το κοριτσι δεν παιζεται πολυ καλο και βαθυ δυο στασεις και τελειωμα με πισωκολητο.Τωρα σειρα εχει η νταιζη απο το Σουλα εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα πηρα τηλ και θα ερθει αυριο.
paparorokas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 676
- Πόντοι
- 311
Καταδρομικη πριν λιγο στον οικο της ακολασιας.Δυο μωρα Μαριανα και Φλωρα.Επελεξα Μαριανα αν και μια κριτικη ηταν μετρια.Και δικαιωθηκα.Το μωρο δεν παιζεται.Φοβερη πιπα και γαμησι σε δυο στασεις.Το τελειωμα εγινε στο πισωκολητο θαυμαζοντας εναν υπεροχο κωλο.Αξιζει το τριανταρι και πιστευω οτι εκανα λαθος και δεν πηρα κουλουρι.Τεσπα την αλλη φορα.Αυτα για σημερα τωρα αραλικη και Τιβι.ΝΥΧΤΑΑΑ
paparorokas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 676
- Πόντοι
- 311
Επισκεψη χτες βραδυ.Δυο κοπελες η Μαριαννα και η Αντινα νεο αιμα.Αφου ειχα δοκιμασει Μαριαννα ειπα να δοκιμασω Αντινα απο τσεχια.Παραβολο των 100 στον τσατσο για ελευθερο και περισοτερο χρονο.Σε δεκα λεπτα ερχεται η κορασιδα.Εμφανιση 1.70 υψος ξανθια με 3 στηθος.Προκαταρτικα πολυ καλα και πιπα για σεμιναριο.Ειμαι τυχερος τελευταια πεφτω σε μαστορισες η ειμαι πολυ χαρμανης.Σεξ σε τρεις στασεις και τελειωμα στο στηθος λιγο κουβεντουλα και αποχωρηση.Χρονος 20 λεπτα χωρις ενοχληση.Γενικα μια πετυχημενη καταθεση.Δεν βλεπω ομως πολλες κριτικες.Κριμα για την Λαρισα γιατι ο οικος ειναι ενα διαμαντι για την πολη.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Πως φαινεται ρε λολε πως εισαι τσατσος απο κει!5 μνμ και ολα για τα σπιτια της σουλας
Η κριση αναγκασε να κλεισουνε τα 2 απο τα 3 σπιτια και να βαλουνε 2 πουτανες σε ενα μαζι.
Πηγα να γαμησω και με τις καυλες πηρα μια Νταιζη.Ωραιο σχετικα μουτρακι και κορμακι,εδωσα 50αρικο
για 69 αλλα η κοπελα κομοδινο.Περα απο κατι φιλακια παντου στο σωμα λες και φιλαγε εικονες σε εκκλησια
συμμετοχη μεδεν.Και δεν ειμαι και αναλιαρης.
Την πλακα μου την επαθα οταν ρωτωντας τον τσατσο για τις τιμες μου λεει 100 ευρω για 20 λεπτα
Αλλα μας βρισκουν καυλωμενους και τα κανουν.Γαμω τους χωραφαδες που τους ζουν ακομα,αν ηταν Αθηνα αυτες
οι τιμες θα χαν γινει σιταποθηκες τα σπιτια
Η κριση αναγκασε να κλεισουνε τα 2 απο τα 3 σπιτια και να βαλουνε 2 πουτανες σε ενα μαζι.
Πηγα να γαμησω και με τις καυλες πηρα μια Νταιζη.Ωραιο σχετικα μουτρακι και κορμακι,εδωσα 50αρικο
για 69 αλλα η κοπελα κομοδινο.Περα απο κατι φιλακια παντου στο σωμα λες και φιλαγε εικονες σε εκκλησια
συμμετοχη μεδεν.Και δεν ειμαι και αναλιαρης.
Την πλακα μου την επαθα οταν ρωτωντας τον τσατσο για τις τιμες μου λεει 100 ευρω για 20 λεπτα
Αλλα μας βρισκουν καυλωμενους και τα κανουν.Γαμω τους χωραφαδες που τους ζουν ακομα,αν ηταν Αθηνα αυτες
οι τιμες θα χαν γινει σιταποθηκες τα σπιτια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 168