volos20122013
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η καρίνα τέλος;
Παιζει ενα καλο στο βιλα ερωτικα. 30 χρονων ηταν η τυπισα, ονομα δεν θυμαμαι, μελαχρινη, πριν κανα μηνα περιπου που το ειχα επισκεφτει..της τα εδωσα ολα μεσα στο στομα και τα καταπιε κιολας αν θες μπορεις να πας μια βολτα να δεις αν ειναι ακομα εκει η ακομα και στα αλλα σπιτακια και στουντιο. Ερχονται καλες κατα καιρους.Λαρισσαοι.!! Παιζει τιποτα στις βιλες.?? ή τζαμπα κοπος.???
Ευχαριστω.!! θα ειμαι Λαρισσα, αυριο, οποτε θα περασω μια βολτα.Παιζει ενα καλο στο βιλα ερωτικα. 30 χρονων ηταν η τυπισα, ονομα δεν θυμαμαι, μελαχρινη, πριν κανα μηνα περιπου που το ειχα επισκεφτει..της τα εδωσα ολα μεσα στο στομα και τα καταπιε κιολας αν θες μπορεις να πας μια βολτα να δεις αν ειναι ακομα εκει η ακομα και στα αλλα σπιτακια και στουντιο. Ερχονται καλες κατα καιρους.
Ευχαριστω.!! θα ειμαι Λαρισσα, αυριο, οποτε θα περασω μια βολτα.
δε ρωταγες τυπε? στο αλλο στη Γιαννουλη εχει καλυτερες.Περασα απο τις βιλες στην Τερψιθεα πρωτα, παρακμιακα πραγματα, που ειναι οι εποχες που γινοταν χαμος.?? Που ειναι οι εποχες που ηταν και τα 3 φωτακια αναμενα με μουναρες μεσα.??
Περασα μεσημερι, το ενα ανοιχτο με μια κοπελα, ...και τι μικρος που ειναι ο κοσμος....κοπελα μιλφαρα Πατριτσια, ξεπροβαλει, και ειναι η Πατριτσια η Λατινα που την πληρωσα Αθηνα περυσι τετοιο καιρο.!!!!!
Δουλευε τοτε Κηφησου 30, και ειχε κατι καυλωτικες φωτογραφιες και την ειχα επιλεξει για αυτο αλλα και γιατι ειχε και καλες κριτικες, τωρα δεν ξερω τι κανει μεσα στο δωματιο, δεν μπηκα, αλλα οταν την πηρα ηταν πολυ καλη μεσα καυλιαρα, αλλα για 2η φορα δεν με εψηνε,
Εφυγα πηγα απο Οικο εποχης στο Συκουριο, τα ιδια παρακμιακα και εκει, μια κοπελα μηδεν κινηση και εκει, Μπελα στο ονομα πιπινακι με ωραια νεανικα σφυχτα βυζακια, καρε καστανοξανθο μαλακι, επιδερμιδα να κολλαει απο την ζεστη 30€ το απλο την πληρωσα και οχι παραπανω, γιατι μου φανηκε ξινη στην υποδοχη, οπως και βγηκε και στο δωματιο μεσα, απλα πραγματα αγκαρεια, την τα εδωσα να μην φυγω απραγος απο την Λαρισα.
δε ρωταγες τυπε? στο αλλο στη Γιαννουλη εχει καλυτερες.
μονος κανενας παντρεμενος η μεγαλος σε ηλικια παει σε Σουλα και Βιλλα.
Βγαινωντας από Γιαννούλη προς Τυρναβο κανείς αριστερά, εκεί που είναι το κέντρο γάμου Δριστελλα.Τυπε ρωτησα, δεν πηγα ξεκαρφωτος, ...οπως αποδηχθηκε δηλαδη.!!!
Ευτηχως που κατεβηκα Λαρισα για δουλεια, γιατι θα εκλαιγα και τα καυσιμα....
Γιαννουλη ποιο ειναι.?? Το μπουρδελο μεσα στην πολη.?? ή ανοιξε κανα καινουριο.??
Αααα ειναι καινουρια αυτα δεν τα ηξερα, τελευταια φορα που ειχα ερθει Λαρισα, ηταν οταν ειχε πρωτοανοιξει ο οικος εποχης στο συκουριο. Την επομενη φορα απο εκει...Βγαινωντας από Γιαννούλη προς Τυρναβο κανείς αριστερά, εκεί που είναι το κέντρο γάμου Δριστελλα.
Είναι 2 στούντιο με 2-3σπιτια το καθένα.
Μέσα στην πόλη δεν υπάρχει τπτ εδώ και 10χρονια.
Δεν ειναι καινουρια. Εχουν γυρω στα 15 χρονια που υπαρχουν.Αααα ειναι καινουρια αυτα δεν τα ηξερα, τελευταια φορα που ειχα ερθει Λαρισα, ηταν οταν ειχε πρωτοανοιξει ο οικος εποχης στο συκουριο. Την επομενη φορα απο εκει...
Μια Ουκρανέζα που ήταν αν θυμάμαι καλά στο 2ο όπως έρχεσαι απ' το δρόμο παίζει ακόμα εκεί; Θυμάμαι πώς μου είχε γραπώσει τ' αρχίδια σαν τανάλια πριν περάσωΒγαινωντας από Γιαννούλη προς Τυρναβο κανείς αριστερά, εκεί που είναι το κέντρο γάμου Δριστελλα.
Είναι 2 στούντιο με 2-3σπιτια το καθένα.
Μέσα στην πόλη δεν υπάρχει τπτ εδώ και 10χρονια.
Μια τρελη-μεθυσμενη με ξανθα σγουρα μαλλια? Ολγα νομιζωΜια Ουκρανέζα που ήταν αν θυμάμαι καλά στο 2ο όπως έρχεσαι απ' το δρόμο παίζει ακόμα εκεί; Θυμάμαι πώς μου είχε γραπώσει τ' αρχίδια σαν τανάλια πριν περάσω