psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Χμ... Δε νομίζω πρωινά...δεν την εχω πετυχει αυτην....πρωινα δουλευει;
Χμ... Δε νομίζω πρωινά...δεν την εχω πετυχει αυτην....πρωινα δουλευει;
μαυρο και απο εμενα στην βρωμιαρα και ευχομαι να φυγει συντομα απο κει μεσα...γαμιεται σαν δημοσιος υπαλληλος ετοιμος να βγει σε εργασιακη εφεδρεια..... να σαι καλα gl μου φτιαξε το κεφι σημερα... θεΐκη ατακα στην κριτικη σου... Κατανοώ το σπασιμο σου κ κριμα που δεν επιασε τοπο το 50 αρικο...απαραδεκτη κ καταδικαστεα η ιδρωτιλα κ η βρωμια...να προτιμας δικα μας κοριτσια της αλλης Βιλλας...
φιλε θα κανεις τραγικο λαθος αν πας στην βιλλα φερνει ολο καριολοκομοδινα.τραβα βυρωνος στης μουναρες...Κανα νεο εχουμε απο Βιλα? Ερχομαι Θεσσαλια αυτη τη βδομαδα! Γιατι δεν βαζουν φωτο με τα κοριτσια στο σαιτ να βλεπουμε τι παιζει;
εχει , μπες στην ιστοσελιδα να δεις !παιδια δεν ειμαι απο λαρισα ουτε ποτε εχω ερθει.
αυτη η Villa Erotica αξιζει ? φερνει ωραιες γυναικες ?
διαβασα στο ιντερνετ οτι η επιχειρηματιας που εχει αυτη τη βιλλα ανοιξε και αλλη υπερσυγχρονη που την εγκαινιασε η αλεξανδρατου.
εχει παει καποιος εκει να μας πει πως ειναι οι κοπελλες και τα προγραμματα ?
σιγουρα με τοσο μεγαλη επενδυση θα αξιζει .
εχει ιστοσελιδα αυτος ο καινουργιος οικος ανοχης ?
οχι φιλε.....δεν φτιαξαν αλλη σελιδα για τον οικο σουλα....εγω ειχα ανοιξει περσι θρεντ την μερα μετα που εγκαινιαστηκε.....θα το βρεις στο φορουμ με τα επαρχιακα θεματαπαιδια δεν ειμαι απο λαρισα ουτε ποτε εχω ερθει.
αυτη η Villa Erotica αξιζει ? φερνει ωραιες γυναικες ?
διαβασα στο ιντερνετ οτι η επιχειρηματιας που εχει αυτη τη βιλλα ανοιξε και αλλη υπερσυγχρονη που την εγκαινιασε η αλεξανδρατου.
εχει παει καποιος εκει να μας πει πως ειναι οι κοπελλες και τα προγραμματα ?
σιγουρα με τοσο μεγαλη επενδυση θα αξιζει .
εχει ιστοσελιδα αυτος ο καινουργιος οικος ανοχης ?
μας στραβωσες με την ορθογραφια σου...τεσπα τσεκαρε εδωΚαλησπέρα μια εροτισή τη προγράματα εχει στο villa erotika και τήμες.....Ευχαιστώ
Αδερφε επειδη απο Λαρισα ειμαι και γω, στο βιλα ερωτικα μονο μια φορα περασα καλα πριν 2 χρονια περιπου με μια μελαχρινη Τουρκαλα την οποια δυστυχως δεν ξαναειδα....ολες οι αλλες φορες ηταν γαμησε τα...
Σουλα δεν εχω παει, αλλα φιλοι μου λενε οτι αξιζει...
θα σε ενημερωσουν βεβαια καλυτερα ντοπιοι συναγωνιστες καθως οι επισκεψεις μου στην πατριδα εχουν αραιωσει παρα πολυ :-
γενικα νομιζω το βυλλα ερωτικα εγινε πολυ βιλα ξενερωτικα.