Νέα

Villa Erotica - Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 559
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-σονια απο αυστρια,ξανθια,τουμπανο με  βυζια σιλικονες βγηκε ξωβυζη στο σαλονι....διαθετει και τατου αλλα πολυ χαλαρος κωλος......
εντος απεδειχθη πατατα....αναλυτικα στην κριτικη που θα ακολουθησει
-η αλλη που δουλέυε πρωι ηταν η σουλα καστανο μακρυ μαλλι,μικρα φυσικα βυζακια πιο ασπρη σε επιδερμιδα....δεν την εχω δοκιμασει ακομη ....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
γαμιεται σαν δημοσιος υπαλληλος ετοιμος να βγει σε εργασιακη εφεδρεια.....

να σαι καλα gl μου φτιαξε το κεφι σημερα... :2funny: :2funny: :2funny:θεΐκη ατακα στην κριτικη σου... :rockon: :rockon: :rockon:
Κατανοώ το σπασιμο σου κ κριμα που δεν επιασε τοπο το 50 αρικο...απαραδεκτη κ καταδικαστεα η ιδρωτιλα κ η βρωμια...να προτιμας δικα μας κοριτσια της αλλης Βιλλας... :grin: :grin: :grin:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γαμιεται σαν δημοσιος υπαλληλος ετοιμος να βγει σε εργασιακη εφεδρεια..... να σαι καλα gl μου φτιαξε το κεφι σημερα... :2funny: :2funny: :2funny:θεΐκη ατακα στην κριτικη σου... :rockon: :rockon: :rockon: Κατανοώ το σπασιμο σου κ κριμα που δεν επιασε τοπο το 50 αρικο...απαραδεκτη κ καταδικαστεα η ιδρωτιλα κ η βρωμια...να προτιμας δικα μας κοριτσια της αλλης Βιλλας... :grin: :grin: :grin:
  μαυρο και απο εμενα στην βρωμιαρα και ευχομαι να φυγει συντομα απο κει μεσα...

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κανα νεο εχουμε απο Βιλα? Ερχομαι Θεσσαλια αυτη τη βδομαδα! Γιατι δεν βαζουν φωτο με τα κοριτσια στο σαιτ να βλεπουμε τι παιζει;

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κανα νεο εχουμε απο Βιλα? Ερχομαι Θεσσαλια αυτη τη βδομαδα! Γιατι δεν βαζουν φωτο με τα κοριτσια στο σαιτ να βλεπουμε τι παιζει;
  φιλε θα κανεις τραγικο λαθος αν πας στην βιλλα φερνει ολο καριολοκομοδινα.τραβα βυρωνος στης μουναρες...

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πως και ετσι; Συνηθως ειχε ποιοτητα στη Βιλα. Ο φιλος gl λεει παντα τα καλυτερα και 3-4 φορες που εχω παει ειναι κορυφη τα κοριτσια. Στη βυρωνος παιζει κανα καλο? Εγγυημενο?

gamikas

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
μια ερωτηση παιδια...
δουλευουν και τα 3 σπιτια ή μονο το ενα στην βιλα???

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια δεν ειμαι απο λαρισα ουτε ποτε εχω ερθει.
αυτη η Villa Erotica αξιζει ? φερνει ωραιες γυναικες ?
διαβασα στο ιντερνετ οτι η επιχειρηματιας που εχει αυτη τη βιλλα ανοιξε και αλλη υπερσυγχρονη που την εγκαινιασε η αλεξανδρατου.
εχει παει καποιος εκει να μας πει πως ειναι οι κοπελλες και τα προγραμματα ?
σιγουρα με τοσο μεγαλη επενδυση θα αξιζει .
εχει ιστοσελιδα αυτος ο καινουργιος οικος ανοχης ?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
διαβασα στο ιντερνετ οτι η επιχειρηματιας που εχει αυτη τη βιλλα ανοιξε και αλλη υπερσυγχρονη που την εγκαινιασε η αλεξανδρατου.
εχει , μπες στην ιστοσελιδα να δεις !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στελλα και αννουσκα λεει στην βιλα πρωι....παω να τσεκαρω τι εστι στελλα αφου ειναι καινουρια...η αννουσκα γνωστη ,δινει και κουλουρακι.....
οχι φιλε.....δεν φτιαξαν αλλη σελιδα για τον οικο σουλα....εγω ειχα ανοιξει περσι θρεντ την μερα μετα που εγκαινιαστηκε.....θα το βρεις στο φορουμ με τα επαρχιακα θεματα

kostasps12

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια εροτισή τη προγράματα εχει στο villa erotika και τήμες.....Ευχαιστώ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Σημερινη νυχτερινη επισκεψη στον Οικο Βιλλα Ερωτικα...απο κοσμο μηδεν κ λειτουργουσαν μοναχα τα δυο σπιτακια απο τα συνολικα τρια...Τζαμπα τα χιλιομετρα παλικαρια...στο πρωτο σπιτακι ηταν η ψηλη,ανορεξικη κ αβυζη ξανθια Λαουρα με Θαλλασι σετ εσωρουχων,με ωραιο κολαρακι αλλα απο πιασιματα μηδεν στο πηλικο...Δεν μας γεμισε το ματι κ φυγαμε...
Στο αλλο σπιτι ητανε ενα μπαζο με περιεργο βαμμενο κουρεμα,πιο μπαμπατσικη απο την Λαουρα,αλλα σαν γενικη εικονα μηδεν...Μολις εκατσε στο καναπε διπλα μας κ ξεχυθηκε η μπυροκοιλια της ,αηδιασαμε... :P :PΕμοιαζε με Ελληνιδα στα χαρακτηριστικα...ο Τσατσος ψιλομαλακας,ειχε ορεξη για μαλακιες...το ιδιο κ το μπαζο...  :idiot: :idiot:
Αυτο που συγκρατησα απο την επισκεψη στην Βιλλα ερωτικα ηταν το ψυγειο με τα σνακς αναμεσα στα σπιτακια,,,οποιος πειναει τρωει κιολας,,, :2funny:

gamikas

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
παιδια να κανω μια ερωτηση...στο villa erotica ή στον οικο Σουλα εχει τα πιο ομορφα κοματια???απο τιμες ειναι στα ιδια????

που προτεινεται???

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Αδερφε επειδη απο Λαρισα ειμαι και γω, στο βιλα ερωτικα μονο μια φορα περασα καλα πριν 2 χρονια περιπου με μια μελαχρινη Τουρκαλα την οποια δυστυχως δεν ξαναειδα....ολες οι αλλες φορες ηταν γαμησε τα...
Σουλα δεν εχω παει, αλλα φιλοι μου λενε οτι αξιζει...
θα σε ενημερωσουν βεβαια καλυτερα ντοπιοι συναγωνιστες καθως οι επισκεψεις μου στην πατριδα εχουν αραιωσει παρα πολυ  :-

αυτη την τουρκαλα που λες φιλε,αν δεν κανω λαθος την λεγαν Αισα.μια κοντουλα σχετικα,αλλα πολυ δυνατο τεμαχιο!την ειχα παρει κι εγω και εμεινα πολυ ευχαριστημενος...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Μελαχρινη (πλεον) Αντζελικα, εκ Βουλγαριας αναφερθηκε πριν λιγες μερες στο οικημα
δουλευε Σαλονικα για καιρο , και υπαρχουν περιγραφες συναθλητων στο Μαντζαρου 10 κυριως

Απο 30 γιουρο ξεκιναει

Εγω την θυμαμαι σαν μια φιλοτιμη κοπελα γενικα ...
υπομονετικη στην πιπα αλλα χωρις καραμπαλικινγ
υπομονετικη στο σεξ ( καμια 5 στασεις ειχαμε αλλαξει ) αλλα κακη αισθηση ( λογο γρασου ή ανατομιας  :rolleyes: )
Αρνητικη στην εκσπερπατιση στο σωμα ... τελικα με πηγε και τελειωσα στον νυπτηρα  :S

χαιρετισματα ...

yianniskyr

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα  πήρα την Κατερίνα απο Ρουμανία .μακρια παιδία κριμα το 30ηρη.δεν με άφηνε να πιάσω τίποτα. Ξένερωσα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γενικα νομιζω το βυλλα ερωτικα εγινε πολυ βιλα ξενερωτικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom