Νέα

Villa Erotica - Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επίσκεψη σημερινη μετα την αλλαγη βαρδιας στις 7...τινα,κατερινα και τατιανα...κατεθεσα με προγραμμα στην κατερινα ...ενα θα πω ...τα παντα ολα...θα γραψω κριτικη με τις λεπτομερειες αλλα με δυο λογια η κοπελα τα δωσε ολα και καναμε ενα γαμησι καλυτερο απο το να πηγαινα με την γκομενα μου...αξια!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επίσκεψη σημερινη μετα την αλλαγη βαρδιας στις 7...τινα,κατερινα και τατιανα...κατεθεσα με προγραμμα στην κατερινα ...ενα θα πω ...τα παντα ολα...θα γραψω κριτικη με τις λεπτομερειες αλλα με δυο λογια η κοπελα τα δωσε ολα και καναμε ενα γαμησι καλυτερο απο το να πηγαινα με την γκομενα μου...αξια!!!

για να μην την ψαχνουν μετα απο μερες οι συναγωνιστες απο λαρισα και δεν την βρισκουν...

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
ρε gl εχω ενα προβλημα..προσπαθω να γραψω κριτικη και δεν βρισκω που..δλδ καπου να λεει γραψτε κριτικη..μπορεισ να βοηθησεις;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε gl εχω ενα προβλημα..προσπαθω να γραψω κριτικη και δεν βρισκω που..δλδ καπου να λεει γραψτε κριτικη..μπορεισ να βοηθησεις;;

μπες εδω και κλικ στο προσθεσε νεα κριτικη
αλλιως κανε κλικ πανω αριστερα στην μπαρα εκει που λεει στουντιο και επελεξε στην σελιδα που θα εμφανιστει εκει που λεει πολεις την λαρισα...μετα θα σε βγαλει στην σελιδα της βιλας...για τα μπουρδελα της λαρισας κανεις τα ιδια ξεκινωντας απο την κλικ στο σημειο μπουρδελα... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αποψε δουλευουν τατιανα κατερινα και η μελι !πρωτη φορα την ειδα και εννοειται δοκιμασα!25 χρονων απο γερμανια ξανθια με μαλλι περμαναντ προς το κοντο...νταρντανομουνο,τυπικη δυτικοευρωπαια πουτανα...βυζι μικρο για τα δεδομενα του σωματος της...καλη συμμετοχη ,αριστη πιπα,κανει και 69 με 50 ευρω και πρωκτικο με 100...αναλυτικοτερα στην κριτικη μου αργοτερα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αποψινη επισκεψη κατα τις 8...δουλευαν η μελί η πολυ καλη γερμανιδουλα που εχω αναφερει σε αλλη κριτικη,η ελενη μια κοντουλα κοπελιτσα πολυ αδυνατη (πραγμα που δεν μου κανε κεφι να μπω) με ξανθο μαλλι με καστανες ανταυγειες αβυζη,απο φατσουλα μετρια και μια τριτη....μιλφ περιπτωση η βικυ.

η βικυ ειναι ελληνιδα απο θεσσαλονικη κατα δηλωση της με το ματι 45αρα με καλο μεγαλουτσικο βυζι,ψηλη,νταρντανα,με κοντο αγορε ξανθο μαλλι και σχετικα κανονικη απο κιλα για την ηλικια της.απο προσωπο ενω εξω εδειχνε καπως καλη,μεσα εδειξε πολυ σπασμενη....

στο δωματιο κανει και προγραμμα με γλειφομουνι με 50 ευρω και πρωκτικο με 100 και αλλα προγραμματα με μασαζ και περισσοτερο χρονο και καλα απο 75 και βαλε....ακαποτη πιπα δεν κανει....

περασα περισσοτερο για την εμπειρια αλλα δεν αξιζε τελικα.θα γραψω και κριτικη σημερα....ειναι μολις δυο μερες λεει λαρισα....να δουμε αν θα βελτιωθει καθολου στο μελλον...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
αποψινη επισκεψη κατα τις 8...δουλευαν η μελί η πολυ καλη γερμανιδουλα που εχω αναφερει σε αλλη κριτικη,η ελενη μια κοντουλα κοπελιτσα πολυ αδυνατη (πραγμα που δεν μου κανε κεφι να μπω) με ξανθο μαλλι με καστανες ανταυγειες αβυζη,απο φατσουλα μετρια και μια τριτη....μιλφ περιπτωση η βικυ.

η βικυ ειναι ελληνιδα απο θεσσαλονικη κατα δηλωση της με το ματι 45αρα με καλο μεγαλουτσικο βυζι,ψηλη,νταρντανα,με κοντο αγορε ξανθο μαλλι και σχετικα κανονικη απο κιλα για την ηλικια της.απο προσωπο ενω εξω εδειχνε καπως καλη,μεσα εδειξε πολυ σπασμενη....

στο δωματιο κανει και προγραμμα με γλειφομουνι με 50 ευρω και πρωκτικο με 100 και αλλα προγραμματα με μασαζ και περισσοτερο χρονο και καλα απο 75 και βαλε....ακαποτη πιπα δεν κανει....

περασα περισσοτερο για την εμπειρια αλλα δεν αξιζε τελικα.θα γραψω και κριτικη σημερα....ειναι μολις δυο μερες λεει λαρισα....να δουμε αν θα βελτιωθει καθολου στο μελλον...

Αρε gl πεθυμησα  :knockinb: τη Λαρισσα!! Αντε να ανοιξουν τα Τεμπη να φαμε κανα καλο κοματι!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρε gl πεθυμησα  :knockinb: τη Λαρισσα!! Αντε να ανοιξουν τα Τεμπη να φαμε κανα καλο κοματι!
μπα αποψες ηταν απογοητευτικα πλην απο αυτην την μελι στην βραδινη βαρδια...αυτη αξιζει...κλασικη γερμανιδουλα νταρντανα βεβαια αλλα καλη επαγγελματιας...τωρα πρωινη βαρδια δεν ξερω καθολου τι παιζει τωρα προσφατα....κι εγω με τα τεμοη χαθηκα απο θεσσαλονικη γαμωτο >:(

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
μπα αποψες ηταν απογοητευτικα πλην απο αυτην την μελι στην βραδινη βαρδια...αυτη αξιζει...κλασικη γερμανιδουλα νταρντανα βεβαια αλλα καλη επαγγελματιας...τωρα πρωινη βαρδια δεν ξερω καθολου τι παιζει τωρα προσφατα....κι εγω με τα τεμοη χαθηκα απο θεσσαλονικη γαμωτο >:(

Τουλαχιστον δεν χανεις και τιποτα καλο...ψωφια τα πραγματα.! :headbang:

papasalex

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
18
Πόντοι
0
Παιδία βρέθηκα στην Λάρισα αυτές τις μέρες και πήγα στην βίλα ερώτικα
Και πήρα την Βίκυ όμορφη περιποιητική πλήρωσα 100€ αλλά τα άξιζε .
Ο χώρος δε ευρωπαϊκών προδιαγραφών .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στην αποψινη βαρδια ειναι η λιντα η κατερινα και η ελενη...οι δυο πρωτες αξιζουν φουλ οπως ειχα γραψει και παλιοτερα στις κριτικες μου ...η ελενη ακομη δεν δοκιμαστηκε αλλα θα γινει κι αυτο

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
ax ρε μελι η γερμανιδα....ωραιο μουνι αλλα και ωραιος κωλος για στησιμο επισης κανει και ωραιο μασαζ προτεινω μελι με κλειστα ματια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κι εγω για αυτην εψαχνα φιλε αλλα σχολασε...δουλευε πρωινη γαμωτο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το νεο τηλ που ισχυει για την  βιλα εροτικα στην λαρισα για  πληροφοριες ειναι 6972689666...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Τι περιμενεις ρε απο σαρανταπενταρα....να προτιμας τα αρνακια γαλακτος :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
  Τι περιμενεις ρε απο σαρανταπενταρα....να προτιμας τα αρνακια γαλακτος :2funny: :2funny:
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει....και ειναι και σαρανταρες καλες....η συγκεκριμενη ηταν λιγο ερασιτεχνης ακομη και απροπονητη....αν πας ποτε μπες με κατερινακι ....κανε και το σχετικο λαδωματακι εντος και θα παιξουν μεχρι γλωσσοφιλά και τα παντα ολα....αρχιδογλειφτρα και δεχεται και δαχτυλακια παντου αλλα θελει τον τροπο της...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει....και ειναι και σαρανταρες καλες....η συγκεκριμενη ηταν λιγο ερασιτεχνης ακομη και απροπονητη....αν πας ποτε μπες με κατερινακι ....κανε και το σχετικο λαδωματακι εντος και θα παιξουν μεχρι γλωσσοφιλά και τα παντα ολα....αρχιδογλειφτρα και δεχεται και δαχτυλακια παντου αλλα θελει τον τροπο της...
  Ρε συ φιλε συμφωνω ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει...ΟΧΙ και να πληρωνουμε για τις θειτσες ομως :idiot: :idiot: Ειμαι 46 πιο μεγαλος απο σενα απο οτι πιστευω και στην πολυκατοικια μου εχω μια γειτονισα 44 χρ. και την εχω δει που με κανει κεφι....δεν πηγαινω μαζι της γιατι εχω βαλει το μετρο...το πολυ 40 χρ. στην ηλικια...γι αυτο και πηγαινω στα στουντιο για πιπινακια 24-28 χρ.... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom