Νέα

Villa Erotica - Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε γαμωτω πηγαινα σημερα για Ελβιρα ενα καινουριο τεμαχιο που ειχα ακουσει οτι ηρθε αλλα ειχε ρεπο σημερα και αυριο...τζωρτζανα και κατερινα ηταν ....αντε να τσεκαρω και αυριο τις πρωινες αν ειναι να δω για καμια καινουρια να ενημερωσω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον επισκεψη σημερα στην πρωινη βαρδια στην βιλα....δουλευαν δυο κοριτσια η μονικα μια μελαχρινη ψηλη μουναρα βυζαρου απο ρουμανια στην οποια και κετεθεσα και θα βγει κριτικη και μια ξανθια κοπελιτσα με επισης ωραιο σωματακι,πιο κοντουλα και αδυνατη ονοματι νικολ την οποια μαλλον θα δοκιμασω απο δευτερα....

η μονικα με δυο λεξεις....απλα καταπληκτικη .....κανει ενα 69 ολο τρελα και απολαμβανει το γαμησι ενω ειναι πολυ φιλικη και χαδιαρα....αριστα δεκα απο μενα το καινουριο κοριτσι..... :rockon: :rockon:

βραδακι θα ειναι η τζωρτζανα και η γνωστη κατερινα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καραμαν7 ελα λαρισα να φας μονικα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω που ειχα ζητησει για 69 γιατι δεν εκαναν οι γκομενες εκει? Επαρχια θα μου πεις...Ευτυχως που γυρισα Αθηνα ομως χεχεχεχεχε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
Μη με λες τετοια θα παρω το τρενο και θα΄ρθω.! :2funny:

Περημενω να διαβασω...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
οχι μην ερθετε αλλοι εδω θα μας καταγαμησετε τα κοριτσια χεχεχεχε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585

Εχω μια ερωτηση πανω στην κριτικη σου...αναφερεις προκαταρτικα και χαδακια...τι ειναι?? :think:
Προκαταρτικα!!!??? Χαδακια!!!???
...εδω στη Σαλονικη ειναι ειδος προς εξαφανηση αυτα.! :2funny:
Αρε δε θα ανοιξουν τα στενα :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Τωρα λεω να παω στη Εφη να θυμηθω τι ειναι...μου ρθε ορεξη.! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχω μια ερωτηση πανω στην κριτικη σου...αναφερεις προκαταρτικα και χαδακια...τι ειναι?? :think:
Προκαταρτικα!!!??? Χαδακια!!!???
...εδω στη Σαλονικη ειναι ειδος προς εξαφανηση αυτα.! :2funny:
Αρε δε θα ανοιξουν τα στενα :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Τωρα λεω να παω στη Εφη να θυμηθω τι ειναι...μου ρθε ορεξη.! :2funny:
φιλε σαν να ηταν η γκομενα μου....πολυ θερμη αλλα χωρις να βγαζει τιποτα το χαζοχαρουμενο....και επιτελους και μια στα κυβικα μου οχι παθολογικα αδυνατη και ετσι....σαν την σαρα σε λιγο πιο ψηλη και μελαχρινη ενα πραμα....και βυζαρες..... :tits: :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πρωινες στην βιλα η κατερινα και ενα καινουριο μεσογειακο μωρο η σαμανθα...μελαχρινό με ωραιο κωλαρακι 2 η μερα στην δουλεια...δοκιμαζω και επανερχομαι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η σαμανθα ειναι 22 ετων απο ουγγαρια με ωραιο σωματακι,κοντουλα με καλο κωλαρακι μικρο φυσικο βυζακι...συνεννοηση μονο γερμανικα αλλα εχει ναζι και διαθεση να σε ευχαριστησει...πιπα πολυ καλη,ελευθερα πιασιματα,φιλακια παντου πλην στοματος,γλειψιμο σε βυζια και μουνακι(50 ευρω για γλειφομουνι...) και γαμησι σε 2 στασεις χωρις βιασυνη..γενικα καλα ηταν αλλα οχι τελεια...εχει πιρσινγκ σε χειλη και σκουλαρικι στον οφαλο για οσους τους εξιταρουν αυτα και πικαντικο προσωπακι με μακρυ μαυρό μαλλι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απο συζητηση με τον τσατσο τωρα τα σπιτακια στον δρομο προς συκουριο θα ανοιξουν ισως και μεχρι πασχα ...το ενα θα εχει και τζακουζι στο υπογειο οντως ...το πολυ μελλοντικο πλανο προβλεπει εκει 9 σπιτια ετσι που να συμπληρωνονται οι 12 αδειες που προβλεπονται για λαρισα και σταδιακα να κλεινουν τα σπιτια στο κεντρο της πολης που δεν πληρουν προδιαγραφες και λειτουργουν ακομη με παρατασεις αδειων...ιδομεν!

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η σαμανθα ειναι 22 ετων απο ουγγαρια με ωραιο σωματακι,κοντουλα με καλο κωλαρακι μικρο φυσικο βυζακι...συνεννοηση μονο γερμανικα αλλα εχει ναζι και διαθεση να σε ευχαριστησει...πιπα πολυ καλη,ελευθερα πιασιματα,φιλακια παντου πλην στοματος,γλειψιμο σε βυζια και μουνακι(50 ευρω για γλειφομουνι...) και γαμησι σε 2 στασεις χωρις βιασυνη..γενικα καλα ηταν αλλα οχι τελεια...εχει πιρσινγκ σε χειλη και σκουλαρικι στον οφαλο για οσους τους εξιταρουν αυτα και πικαντικο προσωπακι με μακρυ μαυρό μαλλι...

sorry φίλε gl που θα βγω λίγο εκτός θέματος, αλλά σε σύγκριση Σαμάνθα με την Ελένα από το HOT VILLA, ποια είναι καλύτερη?
σίγουρα πάντως σήμερα ή αύριο θα πάω κατά Καρδίτσα μεριά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
sorry φίλε gl που θα βγω λίγο εκτός θέματος, αλλά σε σύγκριση Σαμάνθα με την Ελένα από το HOT VILLA, ποια είναι καλύτερη?
σίγουρα πάντως σήμερα ή αύριο θα πάω κατά Καρδίτσα μεριά.
δεν ξερω φιλε,πιστευω στα ιδια παιζουν...λιγο καλυτερη εμφανισιακα νομιζω η σαμανθα...και καλυτερη πιπα κανει επισης

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω φιλε,πιστευω στα ιδια παιζουν...λιγο καλυτερη εμφανισιακα νομιζω η σαμανθα...και καλυτερη πιπα κανει επισης

χμμμ αρχίζω και προβληματίζομαι....
είναι και τα 120 επιπλέον χιλιόμετρα που θα πρέπει να κάνω...
είναι και ότι στη λίστα  με τα ψηλοτάκουνα που γουστάρω πρόσθεσε και τα πίρσινγκ για τα οποία τρελαίνομαι γενικά (αν είχε και σε τίποτα γλώσσες ή ρώγες ή "χαμηλά" θα είχα πάει καρφί...
πόσο πάει η Σαμάνθα για απλό? οι δυο μόνο στάσεις έγιναν γιατί εσύ το ήθελες ή γιατί αυτή δε γούσταρε πολλά????
μέχρι τί ώρα θα έχει βάρδια? αν δεν την προλαβαίνω σήμερα να πάω αύριο.
μου φαίνεται ότι στα τόπικ και των σπιτιών της θα πρέπει να μπουν ωράρια...

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
HHHEEEELLLLLLPPPPP!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
30 ευρω ειναι το απλο ,50 με γλειφομουνι και ειναι μεχρι τις 7 το απογευμα η βαρδια της...δυο στασεις ηθελα εγω ...δεν της ζητησα εγω να ανεβει απο πανω οποτε δεν ξερω αν το κανει στο απλο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και βραδινη επισκεψη αποψε ενεκα οι καυλες....

ελβιρα,μιλφακι με κοντο αγορε μαλλι,γαλλιδα,ωραιο προσωπο και αρκετα καλο σωματακι με μεσαιο λιγο χαλαρο βυζακι....καυλιαρα και η πιπα της θεικη....γλειφει και μπαλες πριν ενω κανει τα παντα...γυμνο στοματικο,πρωκτικο στα 100 ευρω κλπ....μασαζ....

η αννα ηταν στο μεσαιο σπιτακι,μια ξανθια ψηλη κοπελιτσα με ενα περιεργο ολοσωμο πουτανιστικο εσωρουχο που ανεδεικνυε τα μεγαλουτσικα βυζια της και το σε γενικες γραμμες ωραιο απο μπροστα σωμα της...η πισω οψη της δεν με ενθουσιασε ομως οπως και η φατσα της αφου ηταν υπερβολικα βαμμενη και θυμιζε ''μπαρμπι''

στο τριτο μαλλον ηταν η τζωρτζανα απο οτι μου ειπαν αλλα δεν μπηκα,βαρεθηκα....

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και βραδινη επισκεψη αποψε ενεκα οι καυλες....

ελβιρα,μιλφακι με κοντο αγορε μαλλι,γαλλιδα,ωραιο προσωπο και αρκετα καλο σωματακι με μεσαιο λιγο χαλαρο βυζακι....καυλιαρα και η πιπα της θεικη....γλειφει και μπαλες πριν ενω κανει τα παντα...γυμνο στοματικο,πρωκτικο στα 100 ευρω κλπ....μασαζ....

η αννα ηταν στο μεσαιο σπιτακι,μια ξανθια ψηλη κοπελιτσα με ενα περιεργο ολοσωμο πουτανιστικο εσωρουχο που ανεδεικνυε τα μεγαλουτσικα βυζια της και το σε γενικες γραμμες ωραιο απο μπροστα σωμα της...η πισω οψη της δεν με ενθουσιασε ομως οπως και η φατσα της αφου ηταν υπερβολικα βαμμενη και θυμιζε ''μπαρμπι''

στο τριτο μαλλον ηταν η τζωρτζανα απο οτι μου ειπαν αλλα δεν μπηκα,βαρεθηκα....

χαρά στο κουράγιο σου φίλε gl.
εγώ πριν από μια ώρα γύρισα από Καρδίτσα όπου τα πέρασα μια χαρά...
πριν λίγο έγραψα και μια κριτική, για να μεγαλώνει και το αρείο για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom