You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα georst
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
κατ' αρχήν και όχι καταρχην... και επίσης πληθυντικό αντί πλυθυντικο... βγαίνει από το πλήθος και όχι από το πλυθος...
τελεία και Βίκυ Καύλα και λίγη ορθογραφία δεν έβλαψε κανέναν... που κόπτεται να φαίνεται εύγλωττος...
καμμία άγνωστη λέξη έχουμε? Θα χαρώ να σας βοηθήσω...
τελεία και Βίκυ Καύλα και λίγη ορθογραφία δεν έβλαψε κανέναν... που κόπτεται να φαίνεται εύγλωττος...
matina9198
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιδια εχει ανεβασει καμια καλη φωτο η βικυ στο fb??
Καταρχην θα μιλατε στον πλυθυντικο μιας και δεν γνωριζομαστε κατα δευτερον δεν ειμαστε φιλοι.Τα περι πουστηδων και χιουμορ τα κρινω απο τις απαντησεις σας.Τελεια και παυλα
κατ' αρχήν και όχι καταρχην... και επίσης πληθυντικό αντί πλυθυντικο... βγαίνει από το πλήθος και όχι από το πλυθος...
Κύριοι είσθε και οι δυό σας μεγάλα πυρφοροπουσταριάτα!!
Στον πληθυντικό είπαμε έ;
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Κύριοι είσθε και οι δυό σας μεγάλα πυρφοροπουσταριάτα!!
Στον πληθυντικό είπαμε έ;
Εισθε και φαινεσθε
Παντα στον πληθυντικο
Εισθε και φαινεσθε
Παντα στον πληθυντικο
Ευχαρισθώ πολύ με υποχρεώνετε!
Τελικά η Βίκυ δουλεύει η όχι;
κατηγορηματικά όχι....υπάρχει όμως Μυρτώ...
την μυρτω που την βρίσκουμε?
έγινε ανεξάρτητη τύπε ;)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
γνωριζει κανεις αν μπορει κανεις να κλεισει "ραντεβου" με τη βικυ??η αν γινεται μεσω πρακτορειου?
ΔΕΝ δουλεύει σου λέμε ρε παίχτη! ΔΕΝ!!
Γιατί δεν ξέρουμε και δεν μας κόφτει κι όλας. Μπορεί να κέρδισε το ΛΟΤΤΟ και να μην έχει ανάγκες, μπορεί να μπήκε σε μοναστήρι, μπορεί να έχει πάει στο Λας Βέγκας να κάνει εκεί δουλειά. Οτιδήποτε.
Αν μάθουμε πως ξαναγύρισε (όλα μαθαίνονται!) θα θυμηθώ προσωπικά να σε ειδοποιήσω!
Μέχρι τότε βολέψου με καμμιάν άλλη...
καταρχην μη το παιζεις ξερολας..οκ ???καταδευτερον ειναι αθηνα ξερολα γενικα δηλ αθηνα ζει....και κατα τριτο αφου δεν ξες τπτ για την κοπελα εκτος του οτι δεν δουλευει σε πιατσα ουτε σε σε στουντιο πραγμα που το ξερω και γω ασε να απαντησει κανενας πιο ειδικος...εγω φιλε ψαχνω για κατι πιο πλουσιο αποτι ενα απλο προγραμμα...οποτε ακυρη η απαντηση σουΔΕΝ δουλεύει σου λέμε ρε παίχτη! ΔΕΝ!!
Γιατί δεν ξέρουμε και δεν μας κόφτει κι όλας. Μπορεί να κέρδισε το ΛΟΤΤΟ και να μην έχει ανάγκες, μπορεί να μπήκε σε μοναστήρι, μπορεί να έχει πάει στο Λας Βέγκας να κάνει εκεί δουλειά. Οτιδήποτε.
Αν μάθουμε πως ξαναγύρισε (όλα μαθαίνονται!) θα θυμηθώ προσωπικά να σε ειδοποιήσω!
Μέχρι τότε βολέψου με καμμιάν άλλη...
προσωπικα δεν καταλαβα γιατι σαν να σουν λιγο επιθετικος μαζι μου..τεσπα δεν εχω τπτ μαζι σου ουτε εχω χρονο για προσωπικες παρεξηγησεις...να σαι καλα!Εν τάξει παίχτη. Περίμενε τον πιο ειδικό λοιπόν.
προσωπικα δεν καταλαβα γιατι σαν να σουν λιγο επιθετικος μαζι μου..τεσπα δεν εχω τπτ μαζι σου ουτε εχω χρονο για προσωπικες παρεξηγησεις...να σαι καλα!
Πέρα από ανούσιες κόντρες το ζήτημα είναι ότι η Βικάρα, η κορυφαία ίσως trans, δεν δουλεύει..αυτό μας νιάζει. το ότι ευτυχώς υπάρχουν Μυρτώ και Χαρά θα έπρεπε να σ επαρηγορεί κάπως...
στο μαρινοπουλο εχει μια μυρτω -κολωνια .και το περιεργο ειναι εισαγωγης απο γερμανια!!!!την μυρτω που την βρίσκουμε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 354
- Εμφανίσεις
- 143K