Νέα

Βίκυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georst
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καταρχην θα μιλατε στον πλυθυντικο μιας και δεν γνωριζομαστε κατα δευτερον δεν ειμαστε φιλοι.Τα περι πουστηδων και χιουμορ τα κρινω απο τις απαντησεις σας.Τελεια και παυλα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κατ' αρχήν και όχι καταρχην... και επίσης πληθυντικό αντί πλυθυντικο... βγαίνει από το πλήθος και όχι από το πλυθος...
τελεία και Βίκυ Καύλα και λίγη ορθογραφία δεν έβλαψε κανέναν... που κόπτεται να φαίνεται εύγλωττος...
καμμία άγνωστη λέξη έχουμε? Θα χαρώ να σας βοηθήσω...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Η παρεα με τον κοτομπιφτεκο με εβλαψε μαλλον καθως  επισης οποιος βιαζεται σκονταφτει.Επι της ουσιας δεν λετε τιποτα οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε.

matina9198

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
παιδια εχει ανεβασει καμια καλη φωτο η βικυ στο fb??

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καταρχην θα μιλατε στον πλυθυντικο μιας και δεν γνωριζομαστε κατα δευτερον δεν ειμαστε φιλοι.Τα περι πουστηδων και χιουμορ τα κρινω απο τις απαντησεις σας.Τελεια και παυλα
κατ' αρχήν και όχι καταρχην... και επίσης πληθυντικό αντί πλυθυντικο... βγαίνει από το πλήθος και όχι από το πλυθος...
τελεία και Βίκυ Καύλα και λίγη ορθογραφία δεν έβλαψε κανέναν... που κόπτεται να φαίνεται εύγλωττος...
καμμία άγνωστη λέξη έχουμε? Θα χαρώ να σας βοηθήσω...

Κύριοι είσθε και οι δυό σας μεγάλα πυρφοροπουσταριάτα!!  :rockon:

Στον πληθυντικό είπαμε έ;  :think:

mavex

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά η Βίκυ δουλεύει η όχι;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
την μυρτω που την βρίσκουμε?

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις αν μπορει κανεις να κλεισει "ραντεβου" με τη βικυ??η αν γινεται μεσω πρακτορειου?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
γνωριζει κανεις αν μπορει κανεις να κλεισει "ραντεβου" με τη βικυ??η αν γινεται μεσω πρακτορειου?

ΔΕΝ δουλεύει σου λέμε ρε παίχτη! ΔΕΝ!!

Γιατί δεν ξέρουμε και δεν μας κόφτει κι όλας. Μπορεί να κέρδισε το ΛΟΤΤΟ και να μην έχει ανάγκες, μπορεί να μπήκε σε μοναστήρι, μπορεί να έχει πάει στο Λας Βέγκας να κάνει εκεί δουλειά. Οτιδήποτε.

Αν μάθουμε πως ξαναγύρισε (όλα μαθαίνονται!) θα θυμηθώ προσωπικά να σε ειδοποιήσω! :grin:
Μέχρι τότε βολέψου με καμμιάν άλλη...

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ΔΕΝ δουλεύει σου λέμε ρε παίχτη! ΔΕΝ!!

Γιατί δεν ξέρουμε και δεν μας κόφτει κι όλας. Μπορεί να κέρδισε το ΛΟΤΤΟ και να μην έχει ανάγκες, μπορεί να μπήκε σε μοναστήρι, μπορεί να έχει πάει στο Λας Βέγκας να κάνει εκεί δουλειά. Οτιδήποτε.

Αν μάθουμε πως ξαναγύρισε (όλα μαθαίνονται!) θα θυμηθώ προσωπικά να σε ειδοποιήσω! :grin:
Μέχρι τότε βολέψου με καμμιάν άλλη...
καταρχην μη το παιζεις ξερολας..οκ ???καταδευτερον ειναι αθηνα ξερολα γενικα δηλ αθηνα ζει....και κατα τριτο αφου δεν ξες τπτ για την κοπελα εκτος του οτι δεν δουλευει σε πιατσα ουτε σε σε στουντιο πραγμα που το ξερω και γω ασε να απαντησει κανενας πιο ειδικος...εγω φιλε  ψαχνω για κατι πιο πλουσιο αποτι ενα απλο προγραμμα...οποτε ακυρη η απαντηση σου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εν τάξει παίχτη. Περίμενε τον πιο ειδικό λοιπόν. :sunglasses:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Εν τάξει παίχτη. Περίμενε τον πιο ειδικό λοιπόν. :sunglasses:
προσωπικα δεν καταλαβα γιατι σαν να σουν λιγο επιθετικος μαζι μου..τεσπα δεν εχω τπτ μαζι σου ουτε εχω χρονο για προσωπικες παρεξηγησεις...να σαι καλα!

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
προσωπικα δεν καταλαβα γιατι σαν να σουν λιγο επιθετικος μαζι μου..τεσπα δεν εχω τπτ μαζι σου ουτε εχω χρονο για προσωπικες παρεξηγησεις...να σαι καλα!

Πέρα από ανούσιες κόντρες το ζήτημα είναι ότι η Βικάρα, η κορυφαία ίσως trans, δεν δουλεύει..αυτό μας νιάζει. το ότι ευτυχώς υπάρχουν Μυρτώ και Χαρά θα έπρεπε να σ επαρηγορεί κάπως...

yannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
H Μυρτώ δουλεύει στα studio της Βριλυσσού 60 ως Ζέτα (αν και τώρα είναι Σαλλόνικα, σύμφωνα με facebook).
Πρέπει να δουλεύει και solo αν σου απαντήσει στο facebook.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom