You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα georst
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
Διευκρίνησέ μου κάτι.
Όταν λες "την πάτησες" εννοείς πως τις είδες στο σαλόνι, σου άρεσαν και μετά στο δωμάτιο ανακάλυψες πως είναι χειρουργημένες και χαλάστηκες;
Διότι τότε έχεις δίκιο και θα έπρεπε να στο έχουν πει.
Αλλά αν στο δωμάτιο είχες περάσει καλά και μετά χαλάστηκες όταν έμαθες τί ακριβώς ήταν (που μάλλον αυτό θα έχει γίνει! ;)), ψιλοχαζομάρα μου φαίνεται.
πρωτον δεν χαλιεμαι κ δεν το εγραπσα για μενα απλα σχωλιαζω την κατασταση που επικρατει
δευτερον με τρανς γενικοτερα παω απο τα 16 οποτε ειναι λιγω εωσ κ απιθανω να με ξεγελασουν στο δοματιο πριν μπω ομως την εχω πατησει κ να σου πω κ κατι εγω παω το παιδακι που δεν εχει υδεα γιατι να την πατησει
τριτων πρεπει εστο η τσατσαδες να ενημερονων με τι κοπελα εχεις να κανεις που δεν το εχω δει πουθενα αυτο να γυνεται.
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πρωτον δεν χαλιεμαι κ δεν το εγραπσα για μενα απλα σχωλιαζω την κατασταση που επικρατει
δευτερον με τρανς γενικοτερα παω απο τα 16 οποτε ειναι λιγω εωσ κ απιθανω να με ξεγελασουν στο δοματιο πριν μπω ομως την εχω πατησει κ να σου πω κ κατι εγω παω το παιδακι που δεν εχει υδεα γιατι να την πατησει
τριτων πρεπει εστο η τσατσαδες να ενημερονων με τι κοπελα εχεις να κανεις που δεν το εχω δει πουθενα αυτο να γυνεται.
Απο τα 16 κιολας?? Ευγε!!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πόσο τόχει το πρωκτικό;
100 ευρω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
ρε χαλαροστε ολοι θα γαβγησεται ντοπιο ειναι το κορητση μην το ξεφτηλιζεται ετσι κ αλλιος της δουλειας ειναι....
βικυυυ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2011
- Like
- 2
λοιπον...δεν δουλευω σε κανενα στουντιο δεν αλλαζω ονομα,ουτε ειμαι πουτσης που αλλαζω περουκες.απλα δουλευω μονο στη συγγρου γιατι γουσταρω να ειμαι ανεξαρτητη κ τα λαφτα να μενουν ΟΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!φιλια βικυυυυ...και μενα παιδια οποιος εχει τηλ. ας μου το στειλει με pm
ευχαριστω
λοιπον...δεν δουλευω σε κανενα στουντιο δεν αλλαζω ονομα,ουτε ειμαι πουτσης που αλλαζω περουκες.απλα δουλευω μονο στη συγγρου γιατι γουσταρω να ειμαι ανεξαρτητη κ τα λαφτα να μενουν ΟΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!φιλια βικυυυυ...
ChevChelios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
λοιπον...δεν δουλευω σε κανενα στουντιο δεν αλλαζω ονομα,ουτε ειμαι πουτσης που αλλαζω περουκες.απλα δουλευω μονο στη συγγρου γιατι γουσταρω να ειμαι ανεξαρτητη κ τα λαφτα να μενουν ΟΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!φιλια βικυυυυ...
Και καλα κανεις κουκλαρα μου!!!!!!!!!!!!
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Οπότε δεν μπορούν να πέσουν οι τιμές αυτές τις δύσκολες εποχές???
slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
γιατι ποσα ζηταει η κοπελα?Οπότε δεν μπορούν να πέσουν οι τιμές αυτές τις δύσκολες εποχές???
γιατι ποσα ζηηταει η κοπελα?
100 εβραιους
slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
φουλ για 1 ωρα?100 εβραιους
ναι με ολα τα κομφορ.φουλ για 1 ωρα?
slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
ενταξη για 1 ωρα 2φορες με ολα τα κομφορ καλα ειναι.ναι με ολα τα κομφορ.
Μια χαρά μούναρος είναι η Βικάρα! Και ποτέ δεν το είχε κρύψει πως είναι χειρουργημένη, οπότε σε όποιον αρέσει!
Αν την δεις στο δρόμο ή στο κλαμπ (μου είχε πει κάποια που σύχναζε, αλλά δεν τα ξέρω αυτά τα πράγματα και δεν τα συγκράτησα) πάντως μένεις με το στόμα ανοιχτό.
Και όταν δούλευε στα Κασσάνδρας, ουρές γινόταν.
Και εκτός στούντιο που την έχω πάρει προσωπικά, "κόλαση" ήταν.
Αλλά αυτήν την περίοδο διακοπάρει, μάλλον στην πατρίδα της, οπότε το τηλέφωνο το δίνω όποτε αποφασίσει να γυρίσει.
Της φίλης της της Ζέτας (Μυρτώς) μου δουλεύει και σε στούντιο και έξω το δίνω σε όποιον θέλει. Ωσαύτως "κόλαση" στο κρεβάτι, αν μη και μεγαλύτερη! ;) ;)
ελληνιδα δεν ειναι?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Εγώ θα έλεγα πως όταν με τα ίδια λεφτά κάποιοι παρακαλάνε την Εύα38 που έχει περίπου τα διπλά χρόνια της Βίκυς, είναι 20 πόντους πιο κοντή και δεν προσφέρει "πίσω πόρτα", μάλλον χάρη μας κάνει με τα 100 την ώρα full service...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
ελληνιδα δεν ειναι?
Ελληνίδα είναι.
Εννοούσα την ιδαίτερη. Αν είχα και σωστή πληροφόρηση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 354
- Εμφανίσεις
- 143K