Ρε Αλεξία να σε ρωτήσω και εγώ κατι.
Ας πούμε πως μια κολλήτη σου σου λέει αυριο το πρωΊ ότι το αποφάσισε και να αλλάξει το φύλλο.
Εσύ τι θα της έλεγες ως πλέον όπως θέλω να πιστευω εμπειρη;
Θα της της ελεγες τι καλα-τι καλά μπράβο που το αποφάσισες βρε παιδί μου να γίνεις πια μια κανονική γυναίκα και να ολοκληρωθεί ο σκοπός της ζωής σου;;;
Και αν της το έλεγες πως θα της εξηγούσες και ίσως να απολογούσουν για την εμεση παρότρυνση σου σχετικά με τις βιολογικές συνέπειες μετά απο 10 χρόνια;;
Οτι φταίεει η επιστήμη και οι κλαδευτηρογιατροί μαζί με τον γρουσούζη τον hoty και τον κακό Mega Alefanto ;;;
Ε;;;;
Επίσης σε κάποια που εχει αλλάξει ήδη το φύλλο θα της ελεγες δημόσια για το πόσο κουκλα εγινε τώρα παροτρυνοντας εμμεσα και άλλα ατομα να κάνουν το ίδιο;
Η θα της το έλεγες στο μεταξύ σας "μπραβο γλυκιά μου εισαι τωρα γυναικάρα μανεκέν κλπκλπ " απλά και μόνο για να την ενθαρύνεις γιατί οπως είπες δεν γυρίζει πια πίσω...
Για πέ γιατί ενδιαφέρει η γνώμη σου, μπάς και επηρεάσεις και μένα που ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ποτε ούτε φίλους ουτε φύλλο.
Για πές κυρία Αλεξία να μάθω και εγω ποίο είναι το σωστόν.
Και για να μιλήσουμε σοβαρά δες εδώ:
Και δες και διαβασε εδω το pdf.
Ακου λοιπον Χοτυ.
Αυτο που ρωτας,το εχω ζησει,πολλες μα πολλες φορες......
Με κολλητες,φιλες,γνωστες. Ρωτας ,υποθετικα,για ενεστωτα χρονο.Αν αυριο... Σημερα ολοι ξερουν και ειναι ενημεροι για το θεμα.Αυτο που σου λεω οτι εχω ζησει,αφορα παρελθοντα χρονο, τοτε που ολα ηταν αμφιβολα αναφορικα για το αποτελεσμα της επεμβασης,και το τι μελει γενεσθαι.
Δυο κολλητες μου,προσπαθησανα τις πεισω , να το καθυστερησουν,να το σκεφτουν ξανα,να,να.....
Προσεξε,δεν τις απετρεπα αμμεσα, πλην σαφως ομως δεν συμφωνουσα......Το εκαναν.....ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ την επιλογη της ζωης τους.
Το θεμα ειναι ιδιαιτερα λεπτο και ευαισθητο. Καποιες, μετα απο χρονια,μου εκμυστηρευτηκαν ποσο ανοητη ηταν αυτη τους
η πραξη,καποιες δεν το μετανιωσαν καθολου-αν ξαναγενιοντουσαν το ιδιο θα καναν,ΠΟΛΛΕΣ ειναι ευτυχισμενες και φαινεται αυτο και ποσα αλλα....
Εν κατακλειδι,Χοτυ,δεν μπορει κανεις να αποφασισει για τη ζωη της καθε Βικυς.
ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ- ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ.
Αυτο που μπορουμε να κανουμε ολοι μας και το οφειλουμε ειναι να δειχνουμε τον ΣΕΒΑΣΜΟ μας.
Στην επιλογη της Βικυς,της καθε Βικυς,του καθε ανθρωπου.
Τελος ,με συγκινησε μα την αληθεια,το μεγαλειο της συγγνωμης σου....