You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα georst
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.338
- Πόντοι
- 606
δεν με αφορα το θεμα αλλα δεν ειναι η μοναδικη
ενταξει τη να την θαψουν τωρα την κοπελα αυτη..την εχω δει απο κοντα...ασχετα βεβαια οτι με μια ερωτηση που εκανα ''ψιλοστραβωσε''(και λογικο αφου κατοπιν εμαθα οτι το εχει κοψει)..ειναι πολυ ωραια!!αν πουμε το αντιθετο θα ειναι μαλλον κακιουλα!
Τώρα που τα κλάδεψε αχρηστη είνα βρε Μάκη μου μην ασχολείσαι... δε λέει....
Ασε που η ίδια θα το μετανοιώσει οικτρά αργότερα.... όπως τλοσες και τόσες άλλες...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=145815.0;attach=480450;image[/img[/URL]]
:badair: :badair:
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ασε που η ίδια θα το μετανοιώσει οικτρά αργότερα.... όπως τλοσες και τόσες άλλες...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=145815.0;attach=480450;image[/img[/URL]]
[/quote]
δεν ειπα οτι ασχολουμαι χοτυ μου αφου το εχει κοψει οπως λες..αλλα το τι ειναι θεα να λεγεται..
[/quote]
Μαγκες, ολοι εδω μεσα τελος παντων ημαστε γιατι μας εμπνεει το αθλημα... Ολοι ομως εδω μεσα ειμαστε υποχρεωμενοι να βαζουμε το μπιζελι που εχουμε για μυαλο να σκεφτεται πριν γραψουμε οτι μ....α μας κατεβει. Αυτό που αναφερεις σαν να ειναι δουλεια ...κηπουρου....δεν ξερω αν σου περναει απο το ανεγκεφαλο κεφαλι σου αλλα μαλλον ειναι η πιο σημαντικη αποφαση στη ζωη ενός ανθρωπου... Και μαλλον δεν γεννιεται κανεις με την επιθυμια να ερχεταιαντιμετωπος με τετοιες αποφασεις....Δεν ξυπναει μια μερα και λέει "ρε κοφτη....ελα ρε και κλαδεψε με για να μπορει ο hotys να με ξεφτιλιζει και να μου λεει οτι θα το μετανιωσω κιολας"....ειχα σβησει το λογαριασμο μου και τον ενεργοποιησα παλι μονο και μονο γιατι με επιασε ανατριχιλα απο τη χυδαιοτητα σου...ντροπη σου...
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει πάλι πίσω στα στούδιο να την μιας και δεν πρόλαβα όταν ήταν εν ενεργεία
Ακριβως οπως το λες
Την μοναδικη φορα που την πετυχα κασσανδρας δεν μπηκα γιατι βαρεθηκα να περιμενω με τοσο κοσμο.
Απο φιλους παντως που μ εχουν πει αξιζει και με το παραπανω την αναμονη.
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ω, ναι... Την αξίζει όσο λίγες
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Άστο, παλιοχαρακτήρας τύπε, αδιόρθωτος (αυτός ούτε εγχείρηση παίρνει) :SΜαγκες, ολοι εδω μεσα τελος παντων ημαστε γιατι μας εμπνεει το αθλημα... Ολοι ομως εδω μεσα ειμαστε υποχρεωμενοι να βαζουμε το μπιζελι που εχουμε για μυαλο να σκεφτεται πριν γραψουμε οτι μ....α μας κατεβει. Αυτό που αναφερεις σαν να ειναι δουλεια ...κηπουρου....δεν ξερω αν σου περναει απο το ανεγκεφαλο κεφαλι σου αλλα μαλλον ειναι η πιο σημαντικη αποφαση στη ζωη ενός ανθρωπου... Και μαλλον δεν γεννιεται κανεις με την επιθυμια να ερχεταιαντιμετωπος με τετοιες αποφασεις....Δεν ξυπναει μια μερα και λέει "ρε κοφτη....ελα ρε και κλαδεψε με για να μπορει ο hotys να με ξεφτιλιζει και να μου λεει οτι θα το μετανιωσω κιολας"....ειχα σβησει το λογαριασμο μου και τον ενεργοποιησα παλι μονο και μονο γιατι με επιασε ανατριχιλα απο τη χυδαιοτητα σου...ντροπη σου...
Ακριβως οπως το λες
Την μοναδικη φορα που την πετυχα κασσανδρας δεν μπηκα γιατι βαρεθηκα να περιμενω με τοσο κοσμο.
τότε,παρασύρθηκα από άλλα δυνατά ονόματα του χώρου και επέλεξα να δοκιμάσω εκεί την τύχη μου
εκ των υστέρων έμαθα ότι και η Βικάρα το ιδρώνει το στρίνγκ στο δωμάτιο
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
τότε,παρασύρθηκα από άλλα δυνατά ονόματα του χώρου και επέλεξα να δοκιμάσω εκεί την τύχη μου
εκ των υστέρων έμαθα ότι και η Βικάρα το ιδρώνει το στρίνγκ στο δωμάτιο
Αν δεν κανω λαθος εκεινη την περιοδο παιζαν αννα σερβα και νικολ εξισου δυνατα ονοματα αν αναφερεσαι σαυτες.
Αν δεν κανω λαθος εκεινη την περιοδο παιζαν αννα σερβα και νικολ εξισου δυνατα ονοματα αν αναφερεσαι σαυτες.
αν εννοείς την Νικόλ την Ρωσσίδα(που είναι στους Γερμανούς )όχι,ποτέ μου δεν με συγκίνησε ερωτικά παρόλα που είναι ωραίο μουνί
κινήθηκα πλευρικά προς Κων/Λεως μεριά αλλά όπως,είπε και μια ψυχή που ποτέ δεν είναι αργά για να δοκιμάσεις κάποια κοπέλα ;)
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Άλλο εργαλείο αυτό... Τι τρελό πήδημα κι αυτός ο μούναρος, τεράστια μορφή!
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
αν εννοείς την Νικόλ την Ρωσσίδα(που είναι στους Γερμανούς )όχι,ποτέ μου δεν με συγκίνησε ερωτικά παρόλα που είναι ωραίο μουνί
κινήθηκα πλευρικά προς Κων/Λεως μεριά αλλά όπως,είπε και μια ψυχή που ποτέ δεν είναι αργά για να δοκιμάσεις κάποια κοπέλα ;)
Αυην λεω ναι
Ερωτικα δεν ξερω αλλα τον πατο της τον ειχα τιμησει τοτε και δεν το μετανιωσα για κανενα λογο.Αμα σου σκαει στο σαλονι εισαι μονος καθεται στα γονατα σου και σου φερνει τους βυζους στη μαπα προφανως η οποια αντισταση καμπτεται.Ημουν και στα πρωτα βηματα τοτε ;)
Οσο για το ποτε δεν ειναι αργα συμφωνω και με το παραπανω.
Για αυτο και η βικυ πρεπει να επιστρεψει για να διορθωσουμε το λαθος του παρελθοντος
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Άλλο εργαλείο αυτό... Τι τρελό πήδημα κι αυτός ο μούναρος, τεράστια μορφή!
Αστα να πανε.
Θυμαμαι τρεχω να την προλαβω βαρδια μιας και τοτε ετρεχα πολυ με την δουλεια και δεν εβρσικα χρονο να την .Με το που φτανω μολις κατεβαινε και εγω μεσα στο αμαξι.Ερχεται της λεω σχολασες και πριν απαντησει πλησιαζει και σκαει γλωσσοφιλο.Αυτο που λεει επειδη δεν με προλαβες.Κανενα μηνα μετα πηγα και την σαν να ηταν το τελευταιο
Αυην λεω ναι
Ερωτικα δεν ξερω αλλα τον πατο της τον ειχα τιμησει τοτε και δεν το μετανιωσα για κανενα λογο.Αμα σου σκαει στο σαλονι εισαι μονος καθεται στα γονατα σου και σου φερνει τους βυζους στη μαπα προφανως η οποια αντισταση καμπτεται.Ημουν και στα πρωτα βηματα τοτε ;)
Οσο για το ποτε δεν ειναι αργα συμφωνω και με το παραπανω.
Για αυτο και η βικυ πρεπει να επιστρεψει για να διορθωσουμε το λαθος του παρελθοντος
Δεν με συγκίνησε ποτέ η Νικόλ,παρόλα που έχει βυζάρες και κωλάρα ήμουν πολύ σκληρός γιατί οι πληροφορίες που είχα για τα ενδότερα με απέτρεψαν ;)
Είπαμε,αναμένουμε επιστροφή Βικάρας για να διορθώσουμε ένα λάθος του παρελθόντος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 354
- Εμφανίσεις
- 143K