Kαι μια ιστορικη αναφορα για τα μπουρδελα απο τη δικη μου πλευρα
Τη δεκαετια του 80 στις αρχες μεγαλες πενες ειχε γνωρισει το μπουρδελακι στη σαρρη στου ψυρρη,κυριο χαρακτηριστικο τα
μεταλλαγμενα κοριτσια,κοινως τρανσεξουαλ,βεβαια σαν πιτσιρικαδες που να το καταλαβουμε τοτε,βυζι βλεπαμε ,μουνι βλεπαμε,δεν μας πηγαινε το μυαλο σαν παιδια,ντινα,αλεκα,χριστινα,μια πανεμορφη φιλιπινεζα,η θρυλικη αφροδιτη γνωστη απο εκπομπη του τραγκα,τις ειχα παρει ολες,σημα κατατεθεν οτι ερχοντουσαν παντα απο πανω σου,τριβοντουσαν με απιστευτο παθος και ηταν καταπληκτικες στο κρεβατι,εκει ειχα πετυχει καποια στιγμη και την
ευα ,δεν ειχα μπει αλλα μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση
Γυρω στο 86,87 υπηρχε ενα περιφημο μπουρδελο μυλλερου και κολωνου,ειχε γινει το στεκι μου,επισης πολλες τρανσεξουαλ
,απιστευτα κομματια,θυμαμαι μια βανα που ηταν η αγαπημενη μου,τ οποιο πια εχει κλεισει,στο
μεταξουργειο γενικα οπως μου χε πει ενας φιλος μου αργοτερα το τρανσεξουαλ δουλευε πολυ
Αντιθετα στην ιασωνος εβλεπες πολλες ελληνιδες κανονικες γυναικες,απο την επαρχια οι περισσοτερες,με πηδημα αλλες φορες καλο,αλλες χαλια που μπορει να σε οδηγησει απο την προωρη εκσπερματωση μεχρι του να σου δημιυργησει ψυχολογικο προβλημα,κατι αναλογο με τις ταινιες στυλ δρακου που βλεπουμε καμια φορα
Λιγο αργοτερα,αρχες του 90 στη φυλης αλλα στην αγ μελετιου
δηλ για Νο 200 και μετα υπηρχαν τεσσερα μπουρδελα,εκει φυλης και φεσου η'ροδου συναντω την κατερινα απο κολωνου 30,
υπεροχα καθε φορα που καταθετω,εκει διπλα υπαρχει και το μπουρδελακι της αντζελας γιανου γνωστη και απ τη κοντρα της με την χειλουδακη,εκει στη φυλης 200 τοσο και εφεσου η'ροδου υπαρχει και ενα μπουρδελακι παλι κατεξοχην με τρανσεξουαλ,παω συχνα ,μπαινω ελαχιστα και απο ενα σημειο και μετα ,καθολου,εχω μεγαλωσει πια και μπορω να ξεχωριζω καποια πραγματα
Εκεινη τη περιοδο ανακαλυπτω και την
μαριαννα
απο αγκυρας που μπορω να πω ανεπιφυλακτα οτι ειναι καταπληκτικο παιδι