Νέα

Βίκυ Τράνς η Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μμμμ πολύ ενδιαφέρουσα προταση!!!
Γιατί όχι, ξύλινο ή σιδερένιο το προτιμάς; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκει κολλησες τωρα Μαρουλια μου ???? αν ειναι ξυλινο η σιδερενιο????? το αλλο σου πρεπει να ειναι σκληρο σαν σιδερο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
εκει κολλησες τωρα Μαρουλια μου ???? αν ειναι ξυλινο η σιδερενιο????? το αλλο σου πρεπει να ειναι σκληρο σαν σιδερο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σαν μάρμαρο να μην λυγίζει

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Μολυβένιο και σκληρό (hard as a rock)!!!!!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Kαι μια ιστορικη αναφορα για τα μπουρδελα απο τη δικη μου πλευρα
Τη δεκαετια του 80 στις αρχες μεγαλες πενες ειχε γνωρισει το μπουρδελακι στη σαρρη στου ψυρρη,κυριο χαρακτηριστικο τα
μεταλλαγμενα κοριτσια,κοινως τρανσεξουαλ,βεβαια σαν πιτσιρικαδες που να το καταλαβουμε τοτε,βυζι βλεπαμε ,μουνι βλεπαμε,δεν μας πηγαινε το μυαλο σαν παιδια,ντινα,αλεκα,χριστινα,μια πανεμορφη φιλιπινεζα,η θρυλικη αφροδιτη γνωστη απο εκπομπη του τραγκα,τις ειχα παρει ολες,σημα κατατεθεν οτι ερχοντουσαν παντα απο πανω σου,τριβοντουσαν με απιστευτο παθος και ηταν καταπληκτικες στο κρεβατι,εκει ειχα πετυχει καποια στιγμη και την ευα ,δεν ειχα μπει αλλα μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση
Γυρω στο 86,87 υπηρχε ενα περιφημο μπουρδελο μυλλερου και κολωνου,ειχε γινει το στεκι μου,επισης πολλες τρανσεξουαλ
,απιστευτα κομματια,θυμαμαι μια βανα που ηταν η αγαπημενη μου,τ οποιο πια εχει κλεισει,στο μεταξουργειο γενικα οπως μου χε πει ενας φιλος μου αργοτερα το τρανσεξουαλ δουλευε πολυ
Αντιθετα στην ιασωνος εβλεπες πολλες ελληνιδες κανονικες γυναικες,απο την επαρχια οι περισσοτερες,με πηδημα αλλες φορες καλο,αλλες χαλια που μπορει να σε οδηγησει απο την προωρη εκσπερματωση μεχρι του να σου δημιυργησει ψυχολογικο προβλημα,κατι αναλογο  με τις ταινιες στυλ δρακου που βλεπουμε καμια  φορα
Λιγο αργοτερα,αρχες του 90 στη  φυλης αλλα στην αγ μελετιου
δηλ για Νο 200 και μετα υπηρχαν τεσσερα μπουρδελα,εκει φυλης και φεσου η'ροδου συναντω την κατερινα απο κολωνου 30,
υπεροχα καθε φορα που καταθετω,εκει διπλα υπαρχει και το μπουρδελακι της αντζελας γιανου γνωστη και απ τη κοντρα της με την χειλουδακη,εκει στη φυλης 200 τοσο και εφεσου η'ροδου υπαρχει και ενα μπουρδελακι παλι κατεξοχην με τρανσεξουαλ,παω συχνα ,μπαινω ελαχιστα και απο ενα σημειο και μετα ,καθολου,εχω μεγαλωσει πια και μπορω να ξεχωριζω καποια πραγματα  :)
Εκεινη τη περιοδο ανακαλυπτω και την μαριαννα
απο αγκυρας που μπορω να πω ανεπιφυλακτα οτι ειναι καταπληκτικο παιδι
παρτε και ενα αφιερωμα απο τη δικη μου πλευρα και να ευχαριστησω τα κοριτσια εκεινης της εποχης που μου χαρισανε πολυ ωραιες στιγμες στα εφηβικα μου χρονια
Y.Γ η κατερινα που δουλευει τωρα κολωνου 30 ειναι κανονικη γυναικα ,το επισημαινω γιατι υπαρχει η αναφορα του ονοματος της στην παραθεση

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καρυδια να σπαζει

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Η Αλίκη κρύβει ενα μικρό ( μυστήριο )???αν και καλό αλλα παρεξηγημένο παιδί εδώ μέσα. ;)

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Α βρε Alice πάς να μας τρελάνεις, και περνάς την υποψία πως είσαι ψεύτικη! Δώσε στίγμα , βάλε μερικές φοβερές φωτό σου (που σίγουρα έχεις) να πάψουν μερικοί να σου κολλάνε άτσαλα και άδικα! (Δες τη στάση της Ευας (Ευάρας)  :smitten:και της Μαριάνας (Μαριανάρας)  :smitten: εδώ και εκτός απο εδώ)
Νά σαι καλά. Φιλιά!!! :babycry:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Συγνωμη μωρο μου δεν θα το ξανα κανω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Στο ορκιζομε να του μαραθει του Μαρουλια μου το Μαρουλι του αν λεω ψεματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν το ξανακάνεις, δεν θα σου δωσω να γευτείς τα μαρουλάκια μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ελπίζω να το κατάλαβες!!!!  :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
παρτε και ενα αφιερωμα απο τη δικη μου πλευρα και να ευχαριστησω τα κοριτσια εκεινης της εποχης που μου χαρισανε πολυ ωραιες στιγμες στα εφηβικα μου χρονια

Μια ερωτηση??? για ποια Ευα αναφερεσαι??????

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αν το ξανακάνεις, δεν θα σου δωσω να γευτείς τα μαρουλάκια μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ελπίζω να το κατάλαβες!!!!  :-* :-* :-* :-* :-*

Σνιφ Σνιφ καλα Μαρουλινο μου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μιλαω για την ευα κουμαριανου,νομιζω εισαι εσυ,εκτος αν κανω λαθος,
την ειχα δει στη σαρρη καποια στιγμη,δεν ηταν απο τις κοπελες που δουλευαν εκει,ηταν κατι εκτακτο,σε μια απογευματινη μου τσαρκα,το θυμαμαι γιατι ηταν πολυ εντυπωσιακη,κανω λαθος?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μιλαω για την ευα κουμαριανου,νομιζω εισαι εσυ,εκτος αν κανω λαθος,
την ειχα δει στη σαρρη καποια στιγμη,δεν ηταν απο τις κοπελες που δουλευαν εκει,ηταν κατι εκτακτο,σε μια απογευματινη μου τσαρκα,το θυμαμαι γιατι ηταν πολυ εντυπωσιακη,κανω λαθος?

Οχι καμαρι μου δεν ειμαι η κουμαριανου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Καμια σχεση  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ησουνα εσυ στου ψυρρη η'η κουμαριανου?στο λεω γιατι στη σαρρη οι κοπελες ηταν παντα εγχειρισμενες,η κουμαριανου απ οτι ξερω δεν ηταν ,σχετικα προσφατα εγχειριστηκε,κανω λαθος?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ησουνα εσυ στου ψυρρη η'η κουμαριανου?στο λεω γιατι στη σαρρη οι κοπελες ηταν παντα εγχειρισμενες,η κουμαριανου απ οτι ξερω δεν ηταν ,σχετικα προσφατα εγχειριστηκε,κανω λαθος?

Στου Σαρρη ειχα εξυπηρετησει δυο μερες της Κρηστης που ελειπε πριν κανενα 2μηνο........
Τωρα για την Κουμαριανου δεν ξερω αν εκανε η οχι αλλαγη φυλου .................
Οποτε συγουρα δεν θα ειμουν εγω  ;) ;) ;) ;) ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εισαι η ευα απο αλκιβιαδου?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μοιαζετε πολυ με τη κουμαριανου,ειχα περασει μια φορα απο το σπιτι και ειχες ανοιξει εσυ την πορτα,αν ηταν πριν την ε..,ευτυχως που δεν μπηκα :cheesy:,εισαι ομως πολυ εντυπωσιακη
μερικες  επρεπε να ειχαν γεννηθει γυναικες
σορρυ για την ανακριση,εγινε καλοπροαιρετα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μοιαζετε πολυ,ειχα περασει μια φορα απο το σπιτι και ειχες ανοιξει εσυ την πορτα,αν ηταν πριν την ε..,ευτυχως που δεν μπηκα :cheesy:,εισαι ομως πολυ εντυπωσιακη
μερικες  επρεπε να ειχαν γεννηθει γυναικες
σορρυ για την ανακριση,εγινε καλοπροαιρετα

Παρακαλω ..... κανενα προβλημα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
και μετα λετε εμενα ανωμαλο επειδη ανεβαζω pregnant videos

Stories