Νέα

Βίκυ Τράνς η Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν σε παρεξηγησαμε μωρο μου ισα ισα σου εξηγω τους λογους που μιλησα κατα αυτον τον τροπο στον κυριο αυτον και το οτι εμεις δεν κοροιδευουμε κανεναν ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αυτό σου εξήγησα.
όλοι ε΄δω έχουν να λενε τα καλύτερα και για τις δυο σας και σαν εμφάνιση και σαν συμπεριφορά ( επαγγελματική και μη.
αν αυτόν που γράφει κατι απλά για να σας προκαλέσει τον αγνοησετε το πολύ πολύ να το ξαναγράψει αλλη μια φορά, μετά θα βαρεθεί.
ενώ όσες φορές προκαλείται(με -ΑΙ και όχι με Ε) αντιπαράθεση βλέπεις ότι το θέμα γίνεται σαν το όνομα του σάιτ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μα και η Αλικη αξιζει ΠΟλλα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν αμφιβάλω, αλλα χωρίς να θέλω να προσβάλω την Αλίκη, απλά εσύ και η Μαριάνα είστε παρούσες σε οποιον θέλει να σας επισκευτεί, ασε που έχετε δώσει εδώ φοβερές κανονικές σας φωτογραφίες! Η Αλίκη κρύβει ενα μικρό μυστήριο αν και καλό αλλα παρεξηγημένο παιδί εδώ μέσα. ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν αμφιβάλω, αλλα χωρίς να θέλω να προσβάλω την Αλίκη, απλά εσύ και η Μαριάνα είστε παρούσες σε οποιον θέλει να σας επισκευτεί, ασε που έχετε δώσει εδώ φοβερές κανονικές σας φωτογραφίες! Η Αλίκη κρύβει ενα μικρό μυστήριο αν και καλό αλλα παρεξηγημένο παιδί εδώ μέσα. ;)

Ετσι ειναι αγαπη ..... ειναι η γυναικα μυστηριο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Μωρακια μου εγω αποχωρω προσωρινα τα λεμε αργοτερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Η Αλίκη κρύβει ενα μικρό ( μυστήριο )???αν και καλό αλλα παρεξηγημένο παιδί εδώ μέσα. ;)

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Και τι δε θάδινα να σε δω να μαγειρεύεις φρικασε στο πατάρι!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μέχρι και το μαρουλόκηπό μου ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ατιμουλι Μαρουλινο θα σε περιμενω για τα Μαρουλια ,,,, και θα με δεις πως θα σου το μαγειρεψω το φρικασε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν αμφιβάλω καθόλου!! Είσαι και η πρώτη μαγείρισσα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Γεια σου ευακι και σε εσενα,να σε ρωτησω η Μαριαννα μας ειναι ενγχειρισμενη?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εδω και ενα τεταρτο

evaki_79