Επισκέπτης
βαλε ενα σημαδι στο χαρτη που ακριβως πηγαινει, τη διαδρομη
Μωρο μου μπερδευομαι με τον χαρτη :-* :-* :-* :-*
βαλε ενα σημαδι στο χαρτη που ακριβως πηγαινει, τη διαδρομη
Επαναλαμβανω σε περιπτωση που ειτε με εγραψες η δεν ειδες το μνμ...
Μαριαννα κουκλαρα μου που μπορω να σε βρω?Το εννοω δεν κανω πλακα.
Επαναλαμβανω σε περιπτωση που ειτε με εγραψες η δεν ειδες το μνμ...
Μαριαννα κουκλαρα μου που μπορω να σε βρω?Το εννοω δεν κανω πλακα.
Αγκύρας 1 ρε φίλε ακόμα και ο πάπιας το ξέρει...........
Ευάκι μωρό μου !!! Μη μου συγχυζεσαι !!! Δεν κάνει ! Χαλάς την επιδερμιδα σου!!! Και εσύ Μαριαννάκι άστον, μην ασχολησε μαζί του !!! Κορίτσια Ηρεμήστε !!! Σας θελουμε κεφ΄΄ατες και καυλιάρες!!!!
Η Μαριαννα ειναι Δευτερα Τεταρτη Πεμπτη Παρασκευη Σαββατο απο της 10 το πρωι μεχρι της 5 απογευμα ... αγκυρας 1 μωρο μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Πολύ σωστά μίλησες!!!
Μην χάνετε τον καιρό σας Μαριάννα και Εύα. Σας κάνω εκκληση να μην χαλατε το κεφι σας!!!!
Πολύ σωστά μίλησες!!!
Μην χάνετε τον καιρό σας Μαριάννα και Εύα. Σας κάνω εκκληση να μην χαλατε το κεφι σας!!!!
Φιλε μου ειμαι καινουργιος εδω μεσα,οποτε εχω δικαιολογια.
Ευχαριστω παντως για την απαντηση σου.
Μόλις βγεις πλατεία Βικτωριάς κατηφορίζεις την Χέυδεν πρώτο στενό δεξιά Φυλής περνάς Φωκαίας στο επόμενο στενό μπαίνεις μέσα Φιλιππίδου,πρώτο στενό δεξιά κόβεις και μετά κόβεις αριστερά πρώτο στενό και θα βγεις στην Αγκύρας.
Μόλις βγεις πλατεία Βικτωριάς κατηφορίζεις την Χέυδεν πρώτο στενό δεξιά Φυλής περνάς Φωκαίας στο επόμενο στενό μπαίνεις μέσα Φιλιππίδου,πρώτο στενό δεξιά κόβεις και μετά κόβεις αριστερά πρώτο στενό και θα βγεις στην Αγκύρας.
Ευχαριστω και παλι εισαι πολυ σωστος!Μπραβο ρε μαγκα!Μόλις βγεις πλατεία Βικτωριάς κατηφορίζεις την Χέυδεν πρώτο στενό δεξιά Φυλής περνάς Φωκαίας στο επόμενο στενό μπαίνεις μέσα Φιλιππίδου,κόβεις στο πρώτο στενό δεξιά και μετά ξανακόβεις αριστερά στο πρώτο στενό και θα βγεις στην Αγκύρας.
Ευχαριστω και παλι εισαι πολυ σωστος!Μπραβο ρε μαγκα!
Ειδα και τι με περιμενει...Ευα-Μαριαννα ειστε μεσα στην καυλα!
Τι μας δείχνετε μεσημεριάτικα!!!!Και οι δυο μας
Πω πω πω πως καρφωνεις πως σουβλιζεις δεν μου λες μηπως εισαι και εσυ σουβλισμενος και ξερεις καλα τι εστι βερικοκο κομπλεξαρα
οΧΙ ΑΓΟΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΗ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΠΕΡΙΣΥ στο κολαρακι σου αλλα τετειο που ειναι που να τον καταλαβεις αλλα σε ειχαν και σιριαλ ρε λαλακα το θημασε που εκανες την πρωταγονιστρια στο ΧΩΑΝΑ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ???????? ΕΚΕΙ ειχα βαλη την πουτσα μου στον βρωμοκολο σου μεσα ΑΕΙ ΣΗΧΤΗΡ βρωμοκολεεεε