You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Θελω να σου γλειφω και το καυλακι λιγουλακι...αχχχχ πεθαινω.
Το μουνακι εννοεις εκτος και αν τα εχεις μπερδεψει λιγακι μωρο μου.
ναιΤο μουνακι εννοεις εκτος και αν τα εχεις μπερδεψει λιγακι μωρο μου.
Επισκέπτης
Η συγκεκριμενη φωτο ειναι μικρη τωρα για αλλη θα ψαξωμαριανα
βαλε μας μια φωτο μεγαλη αυτη που εχεις στο αβαταρ!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.109
- Πόντοι
- 22.785
Το μουνακι εννοεις εκτος και αν τα εχεις μπερδεψει λιγακι μωρο μου.
[/quote
Στειλε μου πμ στο yahoo να βρεθουμε καυλιτσα ........ αναμενω μωρο μου.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
κινεττα?
ευα η φωτο απο ποια πισινα ειναι? κινεττα η αλεποχωρι?
Απο Χαλκιδηκη μωρο μου
Επισκέπτης
μαριανα
βαλε μας μια φωτο μεγαλη αυτη που εχεις στο αβαταρ!!!!
Συνημμένα
Η βικη δεν ασχολειται με ιντερνετ ειναι μια φιλη μου κουκλα που εγω ηθελα να την βγαλω εδω γιατι εχω βαρεθει να βλεπω να λανσαροντε τερατα για κουκλες . Επισης μια επαγγελματιας αψογη γιατι να μην την γνωρισουν και απο εδω μεσα με αγαπη μαρουλια μου φιλακια
Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου, αλλά μην ξεχνάς τι έλεγαν οι αρχαίοι έλληνες. Θεά Αθηνά (ή Μαριάννα σ'αυτήν την περίπτωση) και χείρα κινει (να βοηθήσει τον εαυτόν της).
Παρομοίως, με αγάπη και πολλά φιλάκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα φιλεναδες !!!
Μα δεν ξερετε οτι θα πεφτανε τα μαλακισμενα που μπαινουν παντα και θα πετανε τι καθε μαλακια ....
Κοριτσια εδω δεν εχει μπελαμια , παρα μονο κλωνους των Τρανς και κατι κομπλεξικες ... και ελαχιστους που απλα περνουν καποιες πληροφοριες για εμας ...
Οποτε μην μπαινεται στην διαδικασια να απαντατε και να τους δινετε σημασια....
Αυτοι που ειναι να την μαθουν τωρα το πηραν το σημα ... Αφηστε τα κοριτσια τωρα να αλληλοσπαραζονται!!!!
Μα δεν ξερετε οτι θα πεφτανε τα μαλακισμενα που μπαινουν παντα και θα πετανε τι καθε μαλακια ....
Κοριτσια εδω δεν εχει μπελαμια , παρα μονο κλωνους των Τρανς και κατι κομπλεξικες ... και ελαχιστους που απλα περνουν καποιες πληροφοριες για εμας ...
Αυτοι που ειναι να την μαθουν τωρα το πηραν το σημα ... Αφηστε τα κοριτσια τωρα να αλληλοσπαραζονται!!!!
Επισκέπτης
Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου, αλλά μην ξεχνάς τι έλεγαν οι αρχαίοι έλληνες. Θεά Αθηνά (ή Μαριάννα σ'αυτήν την περίπτωση) και χείρα κινει (να βοηθήσει τον εαυτόν της).
Παρομοίως, με αγάπη και πολλά φιλάκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ηταν μια εντελως δικη μου πρωτοβουλια με την συγκαταθεση της βεβαια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλημερα φιλεναδες !!!
Οποτε μην μπαινεται στην διαδικασια να απαντατε και να τους δηνετε σημασια....
Καλημερα Αλικη
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Αλικη
Καλημερα Κουκλαρα του bourdela com. gr !!! και οχι μονο....!!!
Επισκέπτης
Καλημερα φιλεναδες !!!
Καλημερα καρακουκλαρα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Ε ρε κολημμα που τραβανε καποιοι αγαμιτοι.... Ρε παλικαρι μου τι ζορι τραβας και βριζεις?Την εχεις δει και εσυ μαγκακι?Ασε τον κοσμο να κανει οτι γουσταρει και μην κρινεις τον καθενα η την καθεμια που εχει κανει αλλαγη φυλου η τις ερωτικες προτιμησεις του καθενος..Ξεκολα τωρα και χαλαρωσε,φιλικα παντα χωρις να εχω κατι μαζι σου.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Γιατι αγριευεται κοριτσαρες μου δεν θελεται πελατες ;;;;;;;;;;
ντροπη κοπελαρες μου.
Εμεις δεν σας κραξαμε... ισα ισα.
ουτε κι εμεις κραξαμε κανεναν ισα ισα .. που απαντησα σε εναν μαγκα μα πολυ μαγκα αυτο που του αρμοζη γιατη πισω απο το ΠΣ του ειναι μαγκας αλλα απο κοντα κοτα απο κοτετσι θα ειναι συγουρα κι οχι τιποτα αλλο αν περειμεναμε απο κατι τετειους σαν αυτον τοτε υα ειχαμε αυτοκτονηση με βαναυσο κολοδαχτυλο
Και τουλαχιστων εμεις ειμαστε ΑΛΗΘΙΝΕΣ και το εχουμε αποδειξει σε ΠΟΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Aρε καθε κακια κομπλεξικια ΑΔΕΡΦΗ που βρισκει εδω απροσωπα να βγαζει την ΦΤΩΧΙΑ την τρελη που κουβαλαει στην καμπουρα της απο μικρο παιδι.... Σε λυπαμαι φτωχη αδερφη ταλαιπωρημενη ....
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ουτε κι εμεις κραξαμε κανεναν ισα ισα .. που απαντησα σε εναν μαγκα μα πολυ μαγκα αυτο που του αρμοζη γιατη πισω απο το ΠΣ του ειναι μαγκας αλλα απο κοντα κοτα απο κοτετσι θα ειναι συγουρα κι οχι τιποτα αλλο αν περειμεναμε απο κατι τετειους σαν αυτον τοτε υα ειχαμε αυτοκτονηση με βαναυσο κολοδαχτυλο
Και τουλαχιστων εμεις ειμαστε ΑΛΗΘΙΝΕΣ και το εχουμε αποδειξει σε ΠΟΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ
Θ Ε Α .......
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Aσχετο και λιγο offtopic αλλα θα σκασω αν δεν το πω..Μαριαννα εχεις και γαμω το κορμι οπως επισης και το Ευακι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 1K