soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
παντως οποιος γουσταρει μπορει να την βρει στο στουντιο που δουλευει
παντως οποιος γουσταρει μπορει να την βρει στο στουντιο που δουλευει
ποια ειναι αυτη παλι??????
ποια ειναι αυτη παλι??????
ρε αγορι εμενα η μερσεντες με μπερδευουν οχι τα κοριτσα....ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
1)ΒΙΚΗ ΜΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
2) ΜΙΑ ΒΙΚΗ ΠΑΛΙΑ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΑΑΑ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ
ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
3) ΧΑΡΑ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΟΥ
ΤΟ 2 ΚΑΙ ΤΟ 3 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ
ετσι δικε μου η βικη με το μπλε το slk και η χαρα με το μαυρο.η βικη ηταν ξανθια και εγινε μελαχρινη και η χαρα ηταν και αυτη ξανθια και τωρα εγινε καστανηΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
2) ΜΙΑ ΒΙΚΗ ΠΑΛΙΑ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΑΑΑ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ
φιλε τις γαμας κ τα εχεις μαθει απεξω τα χρωματαετσι δικε μου η βικη με το μπλε το slk και η χαρα με το μαυρο.η βικη ηταν ξανθια και εγινε μελαχρινη και η χαρα ηταν και αυτη ξανθια και τωρα εγινε καστανη
τακτικαφιλε τις γαμας κ τα εχεις μαθει απεξω τα χρωματα
ευχαρηστω που γράφεται κάπου με ενα τόσο ωραίο τίτλο Βίκυ θέα.αλλα αυτο το πόστ αναφέρεται σε άλλη κοπέλα δεν ειναι ωραίο αυτο.κ έχει ΠΟΥΤΣΟ για αγόρια που έχουν καλύτερα ανοίγματα απο εμένα.kissτακτικα
εμεις εσενα θελουμε ελα στην παρεα μαςευχαρηστω που γράφεται κάπου με ενα τόσο ωραίο τίτλο Βίκυ θέα.αλλα αυτο το πόστ αναφέρεται σε άλλη κοπέλα δεν ειναι ωραίο αυτο.κ έχει ΠΟΥΤΣΟ για αγόρια που έχουν καλύτερα ανοίγματα απο εμένα.kiss
ευχαρηστω που γράφεται κάπου με ενα τόσο ωραίο τίτλο Βίκυ θέα.αλλα αυτο το πόστ αναφέρεται σε άλλη κοπέλα δεν ειναι ωραίο αυτο.κ έχει ΠΟΥΤΣΟ για αγόρια που έχουν καλύτερα ανοίγματα απο εμένα.kiss
ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ
ΜΜ ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥΝασε καλα μωρακι μου :-* :-* :-* :-* :-*
μμ τι κορμαρα τι κολαρος@@ ahilleas6969 to skype mouΝαι μωρο μου εκει σε περιμενουν
ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ
και η Βίκυ 1 έχει προφίλ στο φατσοβιβλίο...απλά είναι προσωπικό...