Νέα

Βίκυ Τράνς η Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μην συγχίζεστε βρε κορίτσια! Οι κομπλεξικοί(ές) πάντα θα υπάρχουν!
Το εχετε αποδείξει ποιές είστε, τι είστε και που είστε. Θεές και εγγύηση. :think:

Μπράβο Αλίκη που γιά πρώτη φορά σε είδα να παραδέχεσαι κάποιες που το αξίζουν εδώ μέσα. Και το αξίζουν και με το παραπάνω! :rockon: :rockon:

Μα και η Αλικη αξιζει ΠΟλλα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Συνημμένα

• eva ___marianna__69.JPG
    eva ___marianna__69.JPG
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 82

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Και πάλι έλεος!!!
Μπουκιά δεν κατεβαίνει από το φαγητό μου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ε ρε γλεντια!!!Οξεια καβλιτιδα θα παθω σε λιγο!! :2funny:
Ειστε υπεροχες πραγματικα,κολαζετε και Αγιο εσεις! :boobies:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• eva-home-11-04-2008 1.JPG
    eva-home-11-04-2008 1.JPG
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 24

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οΧΙ ΑΓΟΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΗ  ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΠΕΡΙΣΥ στο κολαρακι σου αλλα τετειο που ειναι που να τον καταλαβεις  αλλα σε ειχαν και σιριαλ ρε λαλακα το θημασε που εκανες την πρωταγονιστρια στο ΧΩΑΝΑ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ???????? ΕΚΕΙ  ειχα βαλη την πουτσα μου στον βρωμοκολο σου μεσα   ΑΕΙ ΣΗΧΤΗΡ βρωμοκολεεεε
κατ αρχήν καλησπέρα. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελαίνεσαι και του δίνεις σημασία και αξία .
ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, πολλές φορές μόνο και μόνο για να το γράψει.
δεν κερδίζεις τίποτα με το να χαλιέσαι και να τον μπινελικιάζεις.
όσο για τη φύλη σας, δεν νομίζω να συγκρίνεται κατά βάση με τη Μαριάνα, απ την οποία έχω προσωπική εμπείρία , αλλά απ όσα διαβάζω και με εσένα.
Καλά κάνετε πάντως διαφημίζετε , και ειδικά εφόσον γίνεται ε φωτογραφίες που δεν είναι παραπλανητικές

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
¨Οσο για το άν είναι θεα ή όχι, αν σε αλλους αρεσουν οι εγχειρισμένες ή όχι περί ορέξεως...
Α ρε τυχερε φωτογράφε!!!
ή μήπως να πβ τυχερή Βίκυ

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε Ευα...εχεις χωρις παρεξηγηση φοβερο κωλο... :smitten:
Και η Μαριαννα επισης..ε ρε τι εχανα τοσο καιρο!! :jerking:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαρουλινο μου θελω μερικα Μαρουλια για φρικασε  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ευχαρίστως, όσα πεθυμάει η καρδία σου!!!
Αλλά για νάχουμε ένα καλό ερώτημα. Γυμνή επάνω στο κρεββάτι φτιαχνεις το φρικασέ;;;; ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
κατ αρχήν καλησπέρα. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελαίνεσαι και του δίνεις σημασία και αξία .
όσο για τη φύλη σας, δεν νομίζω να συγκρίνεται κατά βάση με τη Μαριάνα, απ την οποία έχω προσωπική εμπείρία , αλλά απ όσα διαβάζω και με εσένα.
Καλά κάνετε πάντως διαφημίζετε , και ειδικά εφόσον γίνεται ε φωτογραφίες που δεν είναι παραπλανητικές

Μωρακι μου η κοπελα απευθεινεται σε μια μεριδα κοσμου που γουσταρει τετοια φαση και ειναι μια απο τις καλυτερες σε εμφανιση και επαγγελματισμο ατομο οποτε γιατι να μην προβληθει δεν κοροιδευουμε κανενα ουτε παραπλανουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

1ον δεν εχω βρισει στον τοσο καιρο που ειμαι εδω μεσα κανεναν κι ας εχω ακουση τα εξαμαξια ....
2ον Σαφως και υπαρχη η ελευθερια λογου του καθενος να πει οτι θελει χωρης να θιξει και να προσβαλη τον-ην οποιαδιποτε
3ον Τωρα το αν του αρεσει η οχι η φιλη μας θα μπωρουσε να κανη μια αρνητηκη κριτικη η οποια δεν θα την προσβαλη
4ον η φωτογραφιες ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ και χωρις μονταζ οπως κανουν πολλες και καλα κανουν στην τελικη
αυτα ................. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
1ον δεν εχω βρισει στον τοσο καιρο που ειμαι εδω μεσα κανεναν κι ας εχω ακουση τα εξαμαξια ....
2ον Σαφως και υπαρχη η ελευθερια λογου του καθενος να πει οτι θελει χωρης να θιξει και να προσβαλη τον-ην οποιαδιποτε
3ον Τωρα το αν του αρεσει η οχι η φιλη μας θα μπωρουσε να κανη μια αρνητηκη κριτικη η οποια δεν θα την προσβαλη
4ον η φωτογραφιες ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ και χωρις μονταζ οπως κανουν πολλες και καλα κανουν στην τελικη
αυτα ................. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Μωρακι μου η κοπελα απευθεινεται σε μια μεριδα κοσμου που γουσταρει τετοια φαση και ειναι μια απο τις καλυτερες σε εμφανιση και επαγγελματισμο ατομο οποτε γιατι να μην προβληθει δεν κοροιδευουμε κανενα ουτε παραπλανουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτό είπα και εγώ . η φωτογραφία δείχνει αυτό ακριβώς που είναι, δεν είπα ότι παραπλάνησες κανέναν.
το αντίθετο μάλιστα αφου αποκάλυψες και το κρυφό της χάρισμα για όσους ενδιαφερονται

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μάλλον παρεξηγήσατε αυτό που έγραψα.
είπα ότι καλά κάνατε και ιδίως εφόσον βάλατε τόσο "καθαρές" φωτογραφίες. μακάρι να γινόταν το ίδιο και εδώ στη θεσσαλονίκη, που έγινε μια απίστευτη φασαρία και εξαφανίστηκαν μετά όλες.
Εκπροσωπείται την απέναντι πλευρά και καλά κανετε

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Γεια σας κουκλαρες μου τι κανεται?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μάλλον παρεξηγήσατε αυτό που έγραψα.
είπα ότι καλά κάνατε και ιδίως εφόσον βάλατε τόσο "καθαρές" φωτογραφίες. μακάρι να γινόταν το ίδιο και εδώ στη θεσσαλονίκη, που έγινε μια απίστευτη φασαρία και εξαφανίστηκαν μετά όλες.
Εκπροσωπείται την απέναντι πλευρά και καλά κανετε

Δεν σε παρεξηγησαμε μωρο μου ισα ισα σου εξηγω τους λογους που μιλησα κατα αυτον τον τροπο στον κυριο αυτον και το οτι εμεις δεν κοροιδευουμε κανεναν ;) ;) ;) ;) ;) ;)

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Οπως?μαριαννα μωρο μου δεν ειχα την τιμη να σε παρω η να με παρεις οπως προτιμας,την ευα την εχω παρει,φαινεσαι μ.......ος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom