Επισκέπτης
Η βικη οταν ξυπναει το πρωι..................
Ετοιμαζεται και γινεται αχορταγη
Η βικη οταν ξυπναει το πρωι..................
hello hello !
Μαριάννα πολυ super φωτο , δουλεύεις μαζί με την Εύα ?
Εχουμε δει την φιλη σας αγουροξυπνημενη,αχορταγη,να κανει βαθια καθισματα ΚΩΛΑΡΑΚΙ ποτε θα δουμε
Ποσο συντομα δεν αντεχουμε αλλο ..... καιγομαι.
Θα σε σώσω...Ποσο συντομα δεν αντεχουμε αλλο ..... καιγομαι.
παρτε και ενα αφιερωμα απο τη δικη μου πλευρα και να ευχαριστησω τα κοριτσια εκεινης της εποχης που μου χαρισανε πολυ ωραιες στιγμες στα εφηβικα μου χρονια
Y.Γ η κατερινα που δουλευει τωρα κολωνου 30 ειναι κανονικη γυναικα ,το επισημαινω γιατι υπαρχει η αναφορα του ονοματος της στην παραθεση
φιλε farkeli σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια,μολις τωρα το ειδα,θα διαβασω και το αλλο σου thread και θα μπορουμε να θυμηθουμε και περισσοτερα,ξεκινησα να πηγαινω απο πολυ μικρος,15 η πρωτη μου φορα στα μπουρδελα καο εχω γνωση του θεματος
να επισημανω μονο μια διαφορα της μαριαννας σε σχεση με τις αλλες κοπελες,(την χειλουδακη δεν την εχω παρει γιατι ηταν εν γνωσει μου οτι ηταν τρανσεξουαλ,με τις αλλες κοπελες λογω του νεαρου δεν το γνωριζα χωρις καθολου να εχω μετανοιωσει,ηταν πολυ καλα κοριτσια),η μαριαννα εκανε ερωτα,ηταν πιο τρυφερη ,πιο ερωτικη,οι αλλες εκαναν σεξ με πιο πολυ παθος,οπως λεμε δηλ τωρα gfe kαι pse αντιστοιχα
η Μαριαννα ειναι απλα παρα πολυ καλη οπως καλη ηταν και στο κρεβαττι η ευα η κουμαριανου αρκεινα μην σου εκανε πιπα μιλαμε οτι στον εγδερνε (παρολο που φορουσα προφυλακτικο), και φυσικα να μην σου αρχιζε την ιστορια με τους μπατσους που την βιασαν........
εδω εγραψες...περιγραφεις ακριβως τον τροπο με τον οποιο κανει ερωτα η μαριανναΦίλε Xilnik
Θυμάμαι πρόσθετα, για την Μαριάννα (και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση), ότι εκτός από το ερωτικό και "...βασανιστικά" σχεδόν σιωπηρό τρόπο της στο sex, μου άλλαζε στάσεις χωρίς να το καταλάβω και να της το ζητήσω, όταν σε άλλα σπίτια δεν άφηναν άλλους συντρόφους ούτε και σε μια στάση να το χαρούν.
Φιλε Συναγωνιστη Φαρκελι αναφερερωμουν στην ευα κουμαριανου για την πιπα και τα υπολοιπα και οχι για την μαριαννα που ειναι παρα πολυ καλη σορυ αν δεν το διατυπωσα σωστα αλλωστε δεν νομιζω να εχει η μαριαννα ιστοριες να λει με μπατσους θα μας τις ειχε πει