Νέα

Βίκυ Τράνς η Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εχουμε δει την φιλη σας αγουροξυπνημενη,αχορταγη,να κανει βαθια καθισματα ΚΩΛΑΡΑΚΙ ποτε θα δουμε  :think: :grin:

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
hello hello !
Μαριάννα πολυ super φωτο , δουλεύεις μαζί με την Εύα ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
Ποσο συντομα δεν αντεχουμε αλλο ..... καιγομαι. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

insider_gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους και ολες υπαρχει trans αξιολογη απο εμφανηση με σοβαρο σετ ...????  Ευχαριστω

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παρτε και ενα αφιερωμα απο τη δικη μου πλευρα και να ευχαριστησω τα κοριτσια εκεινης της εποχης που μου χαρισανε πολυ ωραιες στιγμες στα εφηβικα μου χρονια
Y.Γ η κατερινα που δουλευει τωρα κολωνου 30 ειναι κανονικη γυναικα ,το επισημαινω γιατι υπαρχει η αναφορα του ονοματος της στην παραθεση

Σύντροφε Xilnik καλησπέρα.

Σε ευχαριστώ για την ιστορική σου παράθεση, που μου θύμισες εκείνα τα χρόνια και εκείνα τα "κορίτσια".

Πιστεύω, ότι αρκετοί όπως εμείς έκαναν τις ίδιες "διαδρομές"

Πράγματι

Θυμάμαι, έντονα που δεν είχα καταλάβει την πρώτη φορά για την Χειλουδάκη, ότι ήταν εγχειρισμένη και μπήκα ...δεύτερη φορά για εξακρίβωση.

Η Άντζελα, είχε στην αρχή ωραίο σώμα και (θα θυμάσαι βέβαια) πλούσια μακριά μελαχροινά μαλλιά.

Άξια όμως διάδοχος (...και με το παραπάνω) αναδείχθηκε η Μαριάννα στο Αγκύρας 1. Πήγαινα τακτικά τόσο που μόλις έμπαινα στο σπίτι δεν έβγαινε σαλόνι γιατί ήταν βέβαιη ότι θα περάσω. Έμαθα από το Forum ότι δουλεύει πάλι στο Αγκύρας 1 και σκέφτομαι να ξαναπεράσω, επειδή συνεχίζει (όπως βλέπω στις φωτογραφίες της) να είναι πολύ ωραία με τα μακριά μαλλιά της που πάντα μου άρεσαν. Έχω όμως κατα κάποιον τρόπο ένα κώλλυμα γιατί εμείς 45νταρήσαμε και δεν είμαστε όπως παλιά με τα γραμμωτά και όλα τα πυκνά μας μαλλιά (!) ενώ αυτή παραμένει θεά.

Να είσαι πάντα καλά σύντροφε Hilnik

Σε χαιρετώ  :sunglasses:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλε farkeli  σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια,μολις τωρα το ειδα,θα διαβασω και το αλλο σου thread και θα μπορουμε να θυμηθουμε και περισσοτερα,ξεκινησα να πηγαινω απο πολυ μικρος,15 η πρωτη μου φορα στα μπουρδελα καο εχω γνωση του θεματος
να επισημανω μονο μια διαφορα της μαριαννας σε σχεση με τις αλλες κοπελες,(την χειλουδακη δεν την εχω παρει γιατι  ηταν εν γνωσει μου οτι ηταν τρανσεξουαλ,με τις αλλες κοπελες λογω του νεαρου δεν το γνωριζα χωρις καθολου να εχω μετανοιωσει,ηταν πολυ καλα κοριτσια),η μαριαννα εκανε ερωτα,ηταν πιο τρυφερη ,πιο ερωτικη,οι αλλες εκαναν σεξ με πιο πολυ παθος,οπως λεμε δηλ τωρα  gfe kαι pse αντιστοιχα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
φιλε farkeli  σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια,μολις τωρα το ειδα,θα διαβασω και το αλλο σου thread και θα μπορουμε να θυμηθουμε και περισσοτερα,ξεκινησα να πηγαινω απο πολυ μικρος,15 η πρωτη μου φορα στα μπουρδελα καο εχω γνωση του θεματος
να επισημανω μονο μια διαφορα της μαριαννας σε σχεση με τις αλλες κοπελες,(την χειλουδακη δεν την εχω παρει γιατι  ηταν εν γνωσει μου οτι ηταν τρανσεξουαλ,με τις αλλες κοπελες λογω του νεαρου δεν το γνωριζα χωρις καθολου να εχω μετανοιωσει,ηταν πολυ καλα κοριτσια),η μαριαννα εκανε ερωτα,ηταν πιο τρυφερη ,πιο ερωτικη,οι αλλες εκαναν σεξ με πιο πολυ παθος,οπως λεμε δηλ τωρα  gfe kαι pse αντιστοιχα

Φίλε Xilnik

Θυμάμαι πρόσθετα, για την Μαριάννα (και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση), ότι εκτός από το ερωτικό και "...βασανιστικά" σχεδόν σιωπηρό τρόπο της στο sex, μου άλλαζε στάσεις χωρίς να το καταλάβω και να της το ζητήσω, όταν σε άλλα σπίτια δεν άφηναν άλλους συντρόφους ούτε και σε μια στάση να το χαρούν. Διαπιστώνω, βέβαια, ότι άλλα "κορίτσια" δεν υπάρχουν ούτε στις ιστορικές παραθέσεις του Forum, ενώ στη Μαριάννα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και σήμερα.

Εδώ ισχύει (σχεδόν) απόλυτα η λαϊκή παροιμία ότι :

"όπως στρώσει [size=10pt](το κρεβάτι)[/size], έτσι θα κοιμηθείς" 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
η Μαριαννα ειναι απλα παρα πολυ καλη οπως καλη ηταν και στο κρεβαττι η ευα η κουμαριανου αρκεινα μην σου εκανε πιπα μιλαμε οτι στον εγδερνε (παρολο που φορουσα προφυλακτικο), και φυσικα να μην σου αρχιζε την ιστορια με τους μπατσους που την βιασαν........

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
η Μαριαννα ειναι απλα παρα πολυ καλη οπως καλη ηταν και στο κρεβαττι η ευα η κουμαριανου αρκεινα μην σου εκανε πιπα μιλαμε οτι στον εγδερνε (παρολο που φορουσα προφυλακτικο), και φυσικα να μην σου αρχιζε την ιστορια με τους μπατσους που την βιασαν........

Σύντροφε Vakis καλησπέρα

Ως προς την πίπα δεν κατάλαβα από το μήνυμα σου αν αναφέρεσαι στην Μαριάννα ή στην Εύα?

Βεβαίως για τις προσωπικές εμπειρίες των συντρόφων δεν προβάλλω ενστάσεις (γιατί δεν έχει καμμία κατα την γνώμη μου σημασία), αλλά στην παράθεση σου δεν διευκρινίζεται σε ποιά αναφέρεσαι.

Η δική μου προσωπική εμπειρία για την Μαριάννα μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι θυμάμαι ευχάριστα (και πολύ μάλιστα) την περιποίηση που έκανε και άς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που την είχα επισκεφθεί για τελευταία φορά. Σύντομα, όμως παρά το γεμάτο πρόγραμμα θα την επισκεφθώ και πάλι ...

Αυτό δεν το παραθέτω για να επηρρεάσω τους συντρόφους, απλά είναι η δική μου εμπειρία και αισθάνομαι να την πώ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φίλε Xilnik

Θυμάμαι πρόσθετα, για την Μαριάννα (και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση), ότι εκτός από το ερωτικό και "...βασανιστικά" σχεδόν σιωπηρό τρόπο της στο sex, μου άλλαζε στάσεις χωρίς να το καταλάβω και να της το ζητήσω, όταν σε άλλα σπίτια δεν άφηναν άλλους συντρόφους ούτε και σε μια στάση να το χαρούν.
εδω εγραψες...περιγραφεις ακριβως τον τροπο με τον οποιο κανει ερωτα η μαριαννα
τα υπολοιπα αυριο οταν ριξω μια ματια στα υπολοιπα παρομοια thread

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Φιλε Συναγωνιστη Φαρκελι αναφερερωμουν στην ευα κουμαριανου για την πιπα και τα υπολοιπα και οχι για την μαριαννα που ειναι παρα πολυ καλη σορυ αν δεν το διατυπωσα σωστα αλλωστε δεν νομιζω να εχει η μαριαννα ιστοριες να λει με μπατσους θα μας τις ειχε πει

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φιλε Συναγωνιστη Φαρκελι αναφερερωμουν στην ευα κουμαριανου για την πιπα και τα υπολοιπα και οχι για την μαριαννα που ειναι παρα πολυ καλη σορυ αν δεν το διατυπωσα σωστα αλλωστε δεν νομιζω να εχει η μαριαννα ιστοριες να λει με μπατσους θα μας τις ειχε πει

Φίλε και σύντροφε Vakis

Μας "πρόλαβε η τεχνολογία" και έφθασε νωρίτερα η παράθεση μου από την δική σου. Ελπίζω να είσαι ακόμη στο θρεντ, ώστε να διαβάσεις την παράθεσή μου. Για την Εύα δεν έχω να πώ (ούτε και να θυμηθώ, με κριτήριο τις δικές μου προτιμήσεις τουλάχιστον) κάτι ως ιδιαίτερα καλό ή κακό. Θυμάμαι μόνο, ότι ορισμένες φορές ήταν θα μπορούσα να πώ "ζωηρή"? "υπερδραστήρια"? ... Ίσως και αυτό να είναι καλό στοιχείο στον έρωτα για ορισμένους συντρόφους. Εξαρτάται και από την στιγμή (κάποιες -λίγες ομολογώ- στιγμές μου άρεσε και εμένα). Για την Μαριάννα, όμως, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, είχε πρόσθετα μια άλλη και ωραία αύρα στον έρωτα. Εκτός από το ωραίο κορμί και το ωραίο πρόσωπο, διέθετε (και διαθέτει όπως βλέπω στις φωτογραφίες) πλούσια μακρυά μαλλιά που είναι η αδυναμία μου.

Σε χαιρετώ με εκτίμηση σύντροφε Vakis

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύντροφοι καλησπέρα.

Σήμερα 22/10/2008 πήγα στη γλυκειά μας Μαριάννα. Παρότι (όπως έχω παραθέσει παλαιότερα στο Forum) έννοιωθα άβολα να πάω μετά από τόσα χρόνια που μεσολάβησαν, έφυγα για λίγο (...που τελικά έγινε λίγο παραπάνω ο χρόνος διαλλείματος μου) από την δουλειά.

Θα το πώ με δύο λόγια : Αισθάνθηκα και πέρασα θαυμάσια με την γλυκειά Μαριάννα, ακριβώς όπως παλιά  :sunglasses:.

Παρότι εκείνη την στιγμή, είχα άγχος (επειδή απουσίαζα από την δουλειά) αλλά και αισθανόμουν άβολα (επειδή η γλυκειά μας Μαριάννα με είχε γνωρίσει αρκετά παλαιότερα πολύ πιο ωραίο ως προς την εμφάνιση) κατάφερε να με χαλαρώσει (έστω και "εν μέρει") και να περάσουμε ωραία  :dancing:.
Δεν γνωρίζω αν έχετε νοιώσει περίεργα σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν συναντάται μια ωραία γνωριμία από τα παλιά ...πάντως εγώ έτσι έννοιωσα και δεν ήταν εύκολο να το ξεπεράσω. Βοήθησε όμως καταλυτικά και καθοριστικά η γλυκειά μας Μαριάννα, οπότε "το έργο παίχθηκε και ολοκληρώθηκε θαυμάσια) ;)

Σύμφωνα με τα τελευταία που σημείωσα, μπορώ να συμβουλεύσω τους νέους συντρόφους (όχι στο Forum αλλά σε αυτές τις περιπλανήσεις και αποπλανήσεις) να τύχουν και να επιδιώξουν μια ...γιατί όχι και περισσότερες επισκέψεις στην Μαριάννα.

Σκέφτομαι, ευχάριστα το ωραίο βελούδινο κορμί της, τα χέρια της, τα μαλλιά της, το θεσπέσιο άρωμα της επιδερμίδας της αλλά και (περισσότερο) την μαγική αύρα που πρόσδιδε σε όλο το ερωτικό παιγνίδι. Αυτή είναι η δική μου άποψη και βέβαια δεν απαιτώ να την αποδεχθεί και να συμφωνήσει "όλος ο Ελληνικός λαός..." :sunglasses:

Το μειονέκτημα (για εμένα τουλάχιστον) είναι ότι εργάζεται μόνο πρωϊ. Για την Μαριάννα εκτιμώ ότι είναι πλεονέκτημα να εργάζεται πρωϊ... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom