Νέα

Βίκυ Τράνς η Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαριαννάκι άδειασε λίγο τα pm σου να σου στείλω κανένα μύνημα

Επισκέπτης
μαριαννάκι άδειασε λίγο τα pm σου να σου στείλω κανένα μύνημα

Αχ καρκινακι μου δεν τα εμαθες? Επειδη εκλεισε το θρεντ του αγκυρας οι ειδημονες κλειδωσαν και τα π.μ μας και δεν μπορουμε πλεον να επικοινωνησουμε απο εκει. Γιατι αραγε?????????

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
    Αχ καρκινακι μου δεν τα εμαθες? Επειδη εκλεισε το θρεντ του αγκυρας οι ειδημονες κλειδωσαν και τα π.μ μας και δεν μπορουμε πλεον να επικοινωνησουμε απο εκει. Γιατι αραγε?????????

msn???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα,γι'αυτο δεν δεχεται μυνηματα δειχνη οτι ειναι γεματο στην Ευα που εστειλα και σε σενα εστειλα μετα email το βρηκα στο αλλο .....

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Κοντοχωριανή είσαι Ευάκι (κάτω από το αυλάκι);

Αχ Μαρουλομπουκο μου αν ειμουν κατω απο το αυλακι καλα θα ηταν αλλα οχι δεν ειμαι  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Βερα Αθηναια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ε ;)συ εισαι απο εκει κατ ??????????
Αν θυμαμαι  απο αιτελοακαρνανια δεν εισαι εσυ???? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλως το Ευακι καλα εισαι,δες και κανα μυνημα σβησε και αλλα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ Μαρουλομπουκο μου αν ειμουν κατω απο το αυλακι καλα θα ηταν αλλα οχι δεν ειμαι  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Βερα Αθηναια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ε ;)συ εισαι απο εκει κατ ??????????
Αν θυμαμαι  απο αιτελοακαρνανια δεν εισαι εσυ???? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Καλησπέρα Ευάκι!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Αυτό το μαρουλομπουμπούκος με ξετρελλάνει. Δεν είναι πάντα καλά να είσαι κατω από τ' αυλάκι!! Σε γενικές γραμμές οι Πελοποννήσιοι δεν έχουν καλό όνομα κατα ομολογία πολλών, ιδαίτερα των βορείων. Βέβαια πάντα υπάρχουν και λαμπρες εξαιρέσεις του κανόνα (και δεν αναφέρομαι σε μένα). Δεν είμαι από Αιτωλοακαρνανία. Από την Πελοπόννησο είναι η καταγωγή των γονιών μου, αλλά εγώ είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
1
Γεια σου Μαριαννακι!Σαν φλογες στο κορμι σου ειναι αυτο το ολοσωμο που φορας στην φωτο!Ω ναι,σου αξιζει! :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Μαριάννα!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: Πολύ καλή είναι είναι φωτογραφία σου, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τι δειχνει το δεξί σου χερι!!

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: Πολύ καλή είναι είναι φωτογραφία σου, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τι δειχνει το δεξί σου χερι!!

Καλησπερα μαρουλινι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
      Ποιος να ξερει αραγε τι να δειχνει μηπως τοχερι του κολοκωτρονη ξερει καμεις τι εδειχνε?????????/ ε

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα Ευάκι!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Αυτό το μαρουλομπουμπούκος με ξετρελλάνει. Δεν είναι πάντα καλά να είσαι κατω από τ' αυλάκι!! Σε γενικές γραμμές οι Πελοποννήσιοι δεν έχουν καλό όνομα κατα ομολογία πολλών, ιδαίτερα των βορείων. Βέβαια πάντα υπάρχουν και λαμπρες εξαιρέσεις του κανόνα (και δεν αναφέρομαι σε μένα). Δεν είμαι από Αιτωλοακαρνανία. Από την Πελοπόννησο είναι η καταγωγή των γονιών μου, αλλά εγώ είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα.

Απο οπου και να ειναι κανεις καλα ειναι .......... :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Καλησπερα μαρουλινι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
      Ποιος να ξερει αραγε τι να δειχνει μηπως τοχερι του κολοκωτρονη ξερει καμεις τι εδειχνε?????????/ ε

Ναι, την καινούργια βουλή!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom