Επιτελους μηπως να αφησουμε λιγο το μπουχαχα και να ασχοληθουμε με κατι που αξιζει πραγματικα εδω μεσα οπως η ΒΙΚΗ ?????? Πριν μιλησω ομως για τη Βικη να δωσω τα συγχαρητηρια μου στις φιλες της τη Μαριαννα και την Ευα για την παρουσια τους και εμφανησιακα αλλα και για το υψηλοτατο επιπεδο ευγενειας που κρατουν απεναντι στον καθε μικροψυχο που προσπαθει κραζοντας να φανει ανωτερος.
Γνωριζω τη Βικη ΠΟΛΛΑ !! ΧΡΟΝΙΑ. (πανω απο 10) Το οτι βρισκομαστε ακομα τακτικα, το οτι εχω παει σπιτι της (και εννοω το σπιτι σπιτι της) αρκετες φορες, το οτι εχουμε βγει για ποτακι πολλες φορες μαζι αλλα και με μεγαλυτερη παρεα, νομιζω οτι λεει πολλα. Ειναι τοσο γλυκος και ζεστος ανθρωπος που σε κερδιζει αμεσως και σε <τραβαει> κοντα της. Η ακορεστη θηλυκοτητα της ομως ειναι το μεγαλο της οπλο.(οχι οτι υστερει απο το αλλο οπλο το οποιο ειναι οτι πρεπει!!!!!) Ανθρωπινη, τρυφερη, (οσο πρεπει)(και σκληρη εκει που πρεπει...!!!) επικοινωνει μαζι σου υπεροχα και σε κανει να νιωθεις μια οικοιοτητα που ουτε με τη γκομενα σου...
Ολα τα παραπανω ειναι απολυτως αληθινα, αλωστε δεν εχω κατι να κερδισω λεγοντας μουφες και τη συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον το σκεφτεται.
Βικη μου σ'ευχαριστω που υπαρχεις στη ζωη μου.
Κωνσταντινος