Νέα

Βίκυ Τράνς η Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
      Καλησπερα μαρουλινι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
      Ποιος να ξερει αραγε τι να δειχνει μηπως τοχερι του κολοκωτρονη ξερει καμεις τι εδειχνε?????????/ ε

Τα Hondos center??????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Tι Μαρουλια μου ????? Αυτο δεν δειχνη το χερακι του ???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ Μαρουλομπουμπουκο μου μαλων το χερακι του Κολοκοτρωνη εδειχνε επιθεση  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Για μερικούς ίσως το Οφθαλμιατρείο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λες η Μαριάννα να είναι μετενσάρκωση του Κολοκοτρώνη;;;; Μήπως θά'πρεπε να τη λέμε Κολοκοτρώναινα;;; 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ειδικα αν εκανε ο Μαρουλιας την φοραδα που εχεις καβαλιμενη ναι ομολογο πως θα εισουν ιδιος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μονο ένας Νταλί θα μπορούσε να αποδώσει πιστά ένα τέτοιο ενδεχόμενο!!!! Για φαντάσου, αντί να έχει μουστάκι ο Κολοκοτρώνης, νά 'χει ο γάϊδαρος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να 'σαι καλά, μέ 'κανες πάλι να γελάσω!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μονο ένας Νταλί θα μπορούσε να αποδώσει πιστά ένα τέτοιο ενδεχόμενο!!!! Για φαντάσου, αντί να έχει μουστάκι ο Κολοκοτρώνης, νά 'χει ο γάϊδαρος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να 'σαι καλά, μέ 'κανες πάλι να γελάσω!!!

Μαρουλια Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και κοιτα μην πας Αυριο Απο το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε γιατη εχουν απεργεια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαρουλια Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και κοιτα μην πας Αυριο Απο το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε γιατη εχουν απεργεια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Καληνύχτα Ευάκι και παρομοίως!!! Καλά που τό 'ξερες ότι σκόπευα να πάω στο (πρωην) ΤΣΜΕΔΕ αύριο το πρωί;; Μήπως θά 'πρεπε να γίνεις μέντιουμ;;;

paliopaido

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επιτελους μηπως να αφησουμε λιγο το μπουχαχα και να ασχοληθουμε με κατι που αξιζει πραγματικα εδω μεσα οπως η ΒΙΚΗ ?????? Πριν μιλησω ομως για τη Βικη να δωσω τα συγχαρητηρια μου στις φιλες της τη Μαριαννα και την Ευα για την παρουσια τους  και εμφανησιακα αλλα και για το υψηλοτατο επιπεδο ευγενειας που κρατουν απεναντι στον καθε μικροψυχο που προσπαθει κραζοντας να φανει ανωτερος.
  Γνωριζω τη Βικη ΠΟΛΛΑ !! ΧΡΟΝΙΑ. (πανω απο 10) Το οτι βρισκομαστε ακομα τακτικα, το οτι εχω παει σπιτι της (και εννοω το σπιτι σπιτι της) αρκετες φορες, το οτι εχουμε βγει για ποτακι πολλες φορες μαζι αλλα και με μεγαλυτερη παρεα, νομιζω οτι λεει πολλα. Ειναι τοσο γλυκος και ζεστος ανθρωπος που σε κερδιζει αμεσως και σε <τραβαει> κοντα της. Η ακορεστη θηλυκοτητα της ομως ειναι το μεγαλο της οπλο.(οχι οτι υστερει απο το αλλο οπλο το οποιο ειναι οτι πρεπει!!!!!) Ανθρωπινη, τρυφερη, (οσο πρεπει)(και σκληρη εκει που πρεπει...!!!) επικοινωνει μαζι σου υπεροχα και σε κανει να νιωθεις μια οικοιοτητα που ουτε με τη γκομενα σου...
Ολα τα παραπανω ειναι απολυτως αληθινα, αλωστε δεν εχω κατι να κερδισω λεγοντας μουφες και τη συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον το σκεφτεται.
Βικη μου σ'ευχαριστω που υπαρχεις στη ζωη μου.
Κωνσταντινος

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επιτελους μηπως να αφησουμε λιγο το μπουχαχα και να ασχοληθουμε με κατι που αξιζει πραγματικα εδω μεσα οπως η ΒΙΚΗ ?????? Πριν μιλησω ομως για τη Βικη να δωσω τα συγχαρητηρια μου στις φιλες της τη Μαριαννα και την Ευα για την παρουσια τους  και εμφανησιακα αλλα και για το υψηλοτατο επιπεδο ευγενειας που κρατουν απεναντι στον καθε μικροψυχο που προσπαθει κραζοντας να φανει ανωτερος.
   Γνωριζω τη Βικη ΠΟΛΛΑ !! ΧΡΟΝΙΑ. (πανω απο 10) Το οτι βρισκομαστε ακομα τακτικα, το οτι εχω παει σπιτι της (και εννοω το σπιτι σπιτι της) αρκετες φορες, το οτι εχουμε βγει για ποτακι πολλες φορες μαζι αλλα και με μεγαλυτερη παρεα, νομιζω οτι λεει πολλα. Ειναι τοσο γλυκος και ζεστος ανθρωπος που σε κερδιζει αμεσως και σε <τραβαει> κοντα της. Η ακορεστη θηλυκοτητα της ομως ειναι το μεγαλο της οπλο.(οχι οτι υστερει απο το αλλο οπλο το οποιο ειναι οτι πρεπει!!!!!) Ανθρωπινη, τρυφερη, (οσο πρεπει)(και σκληρη εκει που πρεπει...!!!) επικοινωνει μαζι σου υπεροχα και σε κανει να νιωθεις μια οικοιοτητα που ουτε με τη γκομενα σου...
Ολα τα παραπανω ειναι απολυτως αληθινα, αλωστε δεν εχω κατι να κερδισω λεγοντας μουφες και τη συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον το σκεφτεται.
Κωνσταντινος
Ωραια μας τα ειπες μεγαλε αλλα ποτε μην ευχαριστεις γυναικα που ειναι στη ζωη σου οποια κι αν ειναι αυτη..τωρα αν βγηκες μαζι της αν πηγες σπιτι της αν εκανες ερωτα μαζι της αν τη καψουρευτηκες αυτο ειναι προσωπικο σου θεμα και κρατησε το μονο για σενα

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ωραια μας τα ειπες μεγαλε αλλα ποτε μην ευχαριστεις γυναικα που ειναι στη ζωη σου οποια κι αν ειναι αυτη..τωρα αν βγηκες μαζι της αν πηγες σπιτι της αν εκανες ερωτα μαζι της αν τη καψουρευτηκες αυτο ειναι προσωπικο σου θεμα και κρατησε το μονο για σενα
Σ Ω Σ T O Σ

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Πρώτο μήνυμα στην πρώτη μέρα εγγραφής και γράφεις τόσα ?  Θα σου πουν ότι είναι στημένο. Πράγματι όμως κι εγώ θέλω να τη γνωρίσω μου έχει κάνει καλή εντύπωση από τις φωτός και το γεγονός ότι είναι συστημένη από Εύα την οποία εκτιμώ.

Κωνσταντινος

mounistis

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ας στειλει καποιος το τηλ της βικης ευχαριστω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ωραια μας τα ειπες μεγαλε αλλα [size=14pt]ποτε μην ευχαριστεις γυναικα[/size] που ειναι στη ζωη σου οποια κι αν ειναι αυτη..τωρα αν βγηκες μαζι της αν πηγες σπιτι της αν εκανες ερωτα μαζι της αν τη καψουρευτηκες αυτο ειναι προσωπικο σου θεμα και κρατησε το μονο για σενα

Τι εννοείτε αγαπητοί ποιηταί?  :idiot: :headbang:

paliopaido

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτο μήνυμα στην πρώτη μέρα εγγραφής και γράφεις τόσα ?  Θα σου πουν ότι είναι στημένο.

Αγαπητε φιλε kojac. Δεν ειναι ουτε πρωτο μηνυμα ουτε πρωτη μερα εγγραφης. Παρακολουθουσα το site και ειδικα το <τραβελια με προσοντα> για περισσοτερο απο εναμιση χρονο τωρα.

Απλα καποια στιγμη ειχε πεσει τοσο πολυ το επιπεδο της συζητησης που σταματησα να το επισκεπτομαι. Εχθες λοιπον που αποφασισα να <ξαναπερασω μια βολτα> ειχα ξεχασει nickname και password οποτε αναγκαστηκα να ξαναγραφτωωωω. Αυτο ειναι ολο.

Οσο για το αν ειναι στημενο, οποιος εχει τετοιου ειδους αμφιβολιες μια δοκιμη θα τον πεισει απολυτα.  Οπως ξαναειπα, οτι εγραψα ειναι απολυτα ειλικρινες και αληθινο.
    Δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να πω ψεματα η να κοροιδεψω καποιον απο εσας.

Οπως δεν θα ειχα και κανενα λογο η καποιου ειδους κερδος, να καθομαι και να εκθειαζω η να επαινω τη Βικη αν δεν το αξιζε    Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α.

Ελπιζω να σε καλυψα.  Ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom