Νέα

Βίκυ από Studio De Paris κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εσυ τι προτεινεις ??
μιχαελα με κλειστα ματια.....ξερω οτι ειναι γουστα αυτα αλλα ειμαι 33 χρονων και με τιs πουτανεs εχω κολημα τρελο και το μονο που εχω να πω για την μιχαελα ειναι οτι ....απλα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!

paixnidiaris88

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
μιχαελα με κλειστα ματια.....ξερω οτι ειναι γουστα αυτα αλλα ειμαι 33 χρονων και με τιs πουτανεs εχω κολημα τρελο και το μονο που εχω να πω για την μιχαελα ειναι οτι ....απλα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!

αμα μιλαει εμπειρια....κατι ξερεισ..... ;) ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στιs κασανδραs τα στουντιο ειναι η μιχαελα και μετα η βικυ απο θεμα εμφανισειs ενοειται η μιχαελα καθωs ειναι και γυναικα η βικυ αν και δεν ειναι γυναικα αξιζει γιατι βαζει πολλεs απο τιs υπολειπεs κατω
τι εννωεις ρε φιλε,τραβελος ειναι;

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
για το λογο που παμε δηλαδη να ξεκαυλωσουμε ειναι πολλυ καλη και αξιζει σε σχεση με κατι ξεπετεs ,δεν θα την παντρευτουμε κι ολαs

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Για το αγορακι που αναφερεις υπαρχουν παρα πολλες καυλιαρικες στο σαιτ του σπιτιου που δουλευει.Αντε κ καλα γαμησια...

βικυυυ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Φεβ 2011
Like
2
στιs κασανδραs τα στουντιο ειναι η μιχαελα και μετα η βικυ απο θεμα εμφανισειs ενοειται η μιχαελα καθωs ειναι και γυναικα η βικυ αν και δεν ειναι γυναικα αξιζει γιατι βαζει πολλεs απο τιs υπολειπεs κατω
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελα ρε στις φωτο που ποσταρε ενας φιλος παντως,δεν φαινεται για τρασφορμερ... :S

οχι μονο τρανφορμερ,, ο ιδιος ο OPTIMUS PRIME ειναι......
αλλα στο κρεβατι δεν παιζεται....εμενα ι βικυ ειναι το μοναδικο τρανσ που εχω παει και αυτο γιατι οταν πηγα δεν το ηξερα...
εκει μεσα το καταλαβα....
αλλα αν ειναι να το ξανακανω με τρανσ σε αυτη θα παω παλι..........

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τελικα βρε βικυ μου δωσε μας μια απαντηση!!! εισαι απο αλλαγης φυλου η εισαι κοριτσαρος ανεκαθεν?

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
τελικα βρε βικυ μου δωσε μας μια απαντηση!!! εισαι απο αλλαγης φυλου η εισαι κοριτσαρος ανεκαθεν?
θα σου απαντησω εγω φιλε...ειναι δροσερο αερακι μεσα σε καλοκαιρινο βραδακι ειναι φεγγαρι που αν πας κοντα μαγευεσαι και δεν θες να φυγεις... και πιο λαικα...ειναι γυναικαρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom