ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΒΙΚΥ ΑΠΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ????
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!!
εδω εισαι
ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΒΙΚΥ ΑΠΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ????
είναι καύλα το βικάκι....Ευχαριστω ρε παιχτη!!!! δν το ξερα οτι δουλευει κ κει.... ;) ;) ;) ;)
μιχαελα με κλειστα ματια.....ξερω οτι ειναι γουστα αυτα αλλα ειμαι 33 χρονων και με τιs πουτανεs εχω κολημα τρελο και το μονο που εχω να πω για την μιχαελα ειναι οτι ....απλα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!εσυ τι προτεινεις ??
μιχαελα με κλειστα ματια.....ξερω οτι ειναι γουστα αυτα αλλα ειμαι 33 χρονων και με τιs πουτανεs εχω κολημα τρελο και το μονο που εχω να πω για την μιχαελα ειναι οτι ....απλα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!
πηγαινε και θα με θυμηθειs στιs φωτο χανει πολλυαμα μιλαει εμπειρια....κατι ξερεισ..... ;) ;)
τι εννωεις ρε φιλε,τραβελος ειναι;στιs κασανδραs τα στουντιο ειναι η μιχαελα και μετα η βικυ απο θεμα εμφανισειs ενοειται η μιχαελα καθωs ειναι και γυναικα η βικυ αν και δεν ειναι γυναικα αξιζει γιατι βαζει πολλεs απο τιs υπολειπεs κατω
ο κοσμοs το χει τουμπανο φιλετι εννωεις ρε φιλε,τραβελος ειναι;
Γιατι, μυστικο ειναι?τι εννωεις ρε φιλε,τραβελος ειναι;
ελα ρε στις φωτο που ποσταρε ενας φιλος παντως,δεν φαινεται για τρασφορμερ... :SΓιατι, μυστικο ειναι?
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!στιs κασανδραs τα στουντιο ειναι η μιχαελα και μετα η βικυ απο θεμα εμφανισειs ενοειται η μιχαελα καθωs ειναι και γυναικα η βικυ αν και δεν ειναι γυναικα αξιζει γιατι βαζει πολλεs απο τιs υπολειπεs κατω
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!
ελα ρε στις φωτο που ποσταρε ενας φιλος παντως,δεν φαινεται για τρασφορμερ... :S
το πως μου φτιαχνεται την διαθεση με αφτα που ακουω δεν λεγαιτε.ετσι να με κανετε να γελαω παντα!!!!!!!!!!! καλο καλοκαιρι..........XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!
καλή προς άψογη ρε φίλε αλλά στέρφαΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΒΙΚΥ ΑΠΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ????
καλή προς άψογη ρε φίλε αλλά στέρφα
θα σου απαντησω εγω φιλε...ειναι δροσερο αερακι μεσα σε καλοκαιρινο βραδακι ειναι φεγγαρι που αν πας κοντα μαγευεσαι και δεν θες να φυγεις... και πιο λαικα...ειναι γυναικαρα!!!τελικα βρε βικυ μου δωσε μας μια απαντηση!!! εισαι απο αλλαγης φυλου η εισαι κοριτσαρος ανεκαθεν?