jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αυτη η καραμελα με το διακρινω δεν διακρινω ειναι λιγο χαζη , ο αλλος πηγε με 4 ουισκι , ο αλλος εχει καταρακτη , ο αλλος απ την πολυ συγκεντωση μαλακιας δεν βλεπει καλα
αφου και συ ο ιδιος το παραδεχτηκες οτι μπορεις να την πατησεις , ας μη το ψιριζουμε ...
αλλοι παλι ξενερωνουν μονο γιαυτο
και αλλους παλι δε τους νοιαζει
Εγω δεν ξερω που ανηκω ακομα , αλλα το βρησκω μαλακια ,να αποφασισω να παω με μια γκομενα και να μου βγει μητσος
γιατι μητσος ? θες χρεια φωνης ? θες κινησεις ? θες χαρακτηρας , θες fake συμπεριφορες , διαλεξε και παρε
τεςπα...
Γιαυτο υπαρχει το φορουμ , για ενημερωση , μπραβο στους ρεπορτερ
μαυρο σε οσους μας δουλευουν ( δεν το λεω προσωπικα για την βικυ αυτο)
Αντε καλο βραδυ και υγεια πανω απ ολα
(Αυτο με το χρωμα δε μου το ειπατε ....)
( φιλοι κλονοι και μη αν θελετε κατι ανοιξτε καινουριο θεμα η ανασκαψτε ενα απ τα παλια )
αφου και συ ο ιδιος το παραδεχτηκες οτι μπορεις να την πατησεις , ας μη το ψιριζουμε ...
αυτο να σου πω το βρηκα πολυ σωστο , σιγουρα υπαρχουν καποιοι που πανε με τρανς και την βρησκουν μονο γιαυτοδεν τα εχω αναγκη τα λεφτα σου κρατατα να παρεις γαριδακια.εχω πολλα.εγω παω με αντρες 100% κ μου γαμανε το μουνι τελεια.
δεν ρωτανε τετοια για να γκαυλονουν δεν ειναι ανωμαλη....
αλλοι παλι ξενερωνουν μονο γιαυτο
και αλλους παλι δε τους νοιαζει
Εγω δεν ξερω που ανηκω ακομα , αλλα το βρησκω μαλακια ,να αποφασισω να παω με μια γκομενα και να μου βγει μητσος
γιατι μητσος ? θες χρεια φωνης ? θες κινησεις ? θες χαρακτηρας , θες fake συμπεριφορες , διαλεξε και παρε
τεςπα...
Γιαυτο υπαρχει το φορουμ , για ενημερωση , μπραβο στους ρεπορτερ
μαυρο σε οσους μας δουλευουν ( δεν το λεω προσωπικα για την βικυ αυτο)
Αντε καλο βραδυ και υγεια πανω απ ολα
(Αυτο με το χρωμα δε μου το ειπατε ....)
( φιλοι κλονοι και μη αν θελετε κατι ανοιξτε καινουριο θεμα η ανασκαψτε ενα απ τα παλια )