Νέα

Βίκυ από Studio De Paris κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτη η καραμελα με το διακρινω δεν διακρινω ειναι λιγο χαζη , ο αλλος πηγε με 4 ουισκι , ο αλλος εχει καταρακτη , ο αλλος απ την πολυ συγκεντωση μαλακιας δεν βλεπει καλα
αφου και συ ο ιδιος το παραδεχτηκες οτι μπορεις να την πατησεις , ας μη το ψιριζουμε ...

δεν τα εχω αναγκη τα λεφτα σου κρατατα να παρεις γαριδακια.εχω πολλα.εγω παω με αντρες 100% κ μου γαμανε το μουνι τελεια.
δεν ρωτανε τετοια για να γκαυλονουν δεν ειναι ανωμαλη....
αυτο να σου πω το βρηκα πολυ σωστο , σιγουρα υπαρχουν καποιοι  που πανε με τρανς και την βρησκουν μονο γιαυτο
αλλοι παλι ξενερωνουν μονο γιαυτο
και αλλους παλι δε τους νοιαζει

Εγω δεν ξερω που ανηκω ακομα , αλλα το βρησκω μαλακια ,να αποφασισω να παω με μια γκομενα και να μου βγει μητσος
γιατι μητσος ? θες χρεια φωνης ? θες κινησεις ? θες χαρακτηρας , θες fake συμπεριφορες , διαλεξε και παρε

τεςπα...
Γιαυτο υπαρχει το φορουμ , για ενημερωση , μπραβο στους ρεπορτερ  :rockon:
μαυρο σε οσους μας δουλευουν ( δεν το λεω προσωπικα για την βικυ αυτο)

Αντε καλο βραδυ και υγεια πανω απ ολα  :rockon:

(Αυτο με το χρωμα δε μου το ειπατε ....)
( φιλοι κλονοι και μη αν θελετε κατι ανοιξτε καινουριο θεμα η ανασκαψτε ενα απ τα παλια )

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Αυτη η καραμελα με το διακρινω δεν διακρινω ειναι λιγο χαζη , ο αλλος πηγε με 4 ουισκι , ο αλλος εχει καταρακτη , ο αλλος απ την πολυ συγκεντωση μαλακιας δεν βλεπει καλα
αφου και συ ο ιδιος το παραδεχτηκες οτι μπορεις να την πατησεις , ας μη το ψιριζουμε ...
αυτο να σου πω το βρηκα πολυ σωστο , σιγουρα υπαρχουν καποιοι  που πανε με τρανς και την βρησκουν μονο γιαυτο
αλλοι παλι ξενερωνουν μονο γιαυτο
και αλλους παλι δε τους νοιαζει

Εγω δεν ξερω που ανηκω ακομα , αλλα το βρησκω μαλακια ,να αποφασισω να παω με μια γκομενα και να μου βγει μητσος
γιατι μητσος ? θες χρεια φωνης ? θες κινησεις ? θες χαρακτηρας , θες fake συμπεριφορες , διαλεξε και παρε

τεςπα...
Γιαυτο υπαρχει το φορουμ , για ενημερωση , μπραβο στους ρεπορτερ  :rockon:
μαυρο σε οσους μας δουλευουν ( δεν το λεω προσωπικα για την βικυ αυτο)

Αντε καλο βραδυ και υγεια πανω απ ολα  :rockon:

(Αυτο με το χρωμα δε μου το ειπατε ....)
( φιλοι κλονοι και μη αν θελετε κατι ανοιξτε καινουριο θεμα η ανασκαψτε ενα απ τα παλια )
Μαστορα να σου που κάτι..Ειτε έχω πιει έίτε οχι οταν παώ σε στουντιο θελω να ξέρω για ποια πάω.Δυστυχως υπάρχει ένα πολυ μικρό ποσοστο αγοριων που έκαναν αλλαγη φύλλου και δεν φαίνεται και εκει την πατάς...(κατα εμε) .Αν πάει καποιος στην Κασσανδρας και του βγει η Βικαρα στο σαλόνι χωρίς να μιλήσει και δεν εχει μπει ποτε εδω μέσα πιστεύεις οτι θα καταλάβει τι βλέπει???ΟΧΙ....τι μουναρα ειναι αυτη θα πει και θα μπει μεσα..ολα τα αλλα που λες ειναι μαλακιες.
Ξέρεις ποιος θα καταλάβει...Αυτος που έχει να κάνει σχέση με γυναίκα απο το τότε που και ο ίδιος δεν θυμάται..και εχει παρει οχι μαστερ αλλα διδακτορικο στις εκδιδόμενες και .. σε στυλ Βικυ.

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.037
Εκατσα και διάβασα τα σχόλιά σας....

Θέλω να σας πω ότι με την Βίκυ και όλες κοπέλες δεν υπαρχή ανταγωνισμό, αντιθέτως είμαστε
δεμένη μεταξύ μας!!!!
Με την Βίκυ έχουμε συνεργαστεί στο ίδιο χορώ και δεν ξέρω τι θα γυνή στο μελών;!

Θέλω να ζητήσω συγνώμη στη Βίκυ χωρίς να ήθελα και το χιούμορ μου ήταν προσβλητικό  βεβαία δεν είχα καταλάβει εκκινεί στιγμή..να μην στα πολυλογώ ζήτω......
                  "ΣΥΓΝΏΜΗ" στην Βίκυ!!!   

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Εκατσα και διάβασα τα σχόλιά σας....

Θέλω να σας πω ότι με την Βίκυ και όλες κοπέλες δεν υπαρχή ανταγωνισμό, αντιθέτως είμαστε
δεμένη μεταξύ μας!!!!
Με την Βίκυ έχουμε συνεργαστεί στο ίδιο χορώ και δεν ξέρω τι θα γυνή στο μελών;!

Θέλω να ζητήσω συγνώμη στη Βίκυ χωρίς να ήθελα και το χιούμορ μου ήταν προσβλητικό  βεβαία δεν είχα καταλάβει εκκινεί στιγμή..να μην στα πολυλογώ ζήτω......
                  "ΣΥΓΝΏΜΗ" στην Βίκυ!!!   

Μπραβο!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πάντως ξέρει να "στήνεται"... στις φωτογραφίες εννοώ...

Μια διαφορετική οπτική γωνία...!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Συνημμένα

• IMG_1865.jpg
    IMG_1865.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 83

mavex

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Βικάρα καύλα σε γουστάρω τρελάαααααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Eγω εχω να πω το εξης:
Οταν γαμησα τη Βικυ δεν ηξερα/ειχα καταλαβει οτι ηταν τρανς.Ομολογω οτι ηταν το καλυτερο γαμησι της ζωης μου, και ημουν πεπεισμενος οτι γαμουσα μια γυναικα. Απλα η κοπελα το'χει!
Τωρα που εμαθα την αληθεια δεν θα ξαναπαω, αλλα φυσικα δεν μου εμεινε κανενα ψυχολογικο προβλημα οπως λεει ενας παραπανω, γιατι πολυ απλα με ΓΥΝΑΙΚΑ εγω το εκανα- δεν ξερω τι ηταν πριν
Γενικα αν καποιος δεν εχει προβλημα με την ιδεα, θα τον συμβουλευα σιγουρα να την επισκευθει-ειναι νο1 για μενα. Και ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΡΑ

Ευχαριστω Βικυ για την πολυ καλη εμπειρια.Κατα τη γνωμη μου, γραψε στα προγραμματα των στουντιο που δουλευεις οτι εισαι Τρανς να τελειωσει η υποθεση. Ετσι κι αλλιως απο τις φωτογραφιες μπορει ο καθενας να κρινει αν τον καβλωνεις ωστε να 'ρθει, ή οχι... (σσ εγω βασικα απο τις φωτογραφιες ειχα "τσιμπησει")

Επισκέπτης
Θα ηθελα να ρωτησω η φιλη μας η  Βικυ  κανει τα παντα στο κρεββατι δηλαδει θελω να πω εαν κανει ελευθερο στοματικο, οπως επισης και στα  μπαλακια και πολυ δυνατο ρουφηγμα , ακομη και γλειψιμο και στην πρωκτο. Εαν κανει τετοια βιτσια ποτε εχει ξανα βαρδια και σε ποιο στουντιο. Ωραιο πραγμα τα βιτσια μου αρεσουν παρα πολυ.

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
η βικουλα ειναι αστερι, την εχω παρει και θα την ξαναπαρω εκτος μαγαζιου γιατι το περιβαλλον δεν με εμπνεει. και πουστε μαγκες.... η βικυ παταει κατω πολλες γυναικες, παρα πολλες, και στην εμφανιση και στα κολπα που κανει στο κρεββατι ;-)

mavex

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
η βικουλα ειναι αστερι, την εχω παρει και θα την ξαναπαρω εκτος μαγαζιου γιατι το περιβαλλον δεν με εμπνεει. και πουστε μαγκες.... η βικυ παταει κατω πολλες γυναικες, παρα πολλες, και στην εμφανιση και στα κολπα που κανει στο κρεββατι ;-)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
με αριστα το 10

Εμφάνιση (πρόσωπο) ---> 9
Εμφάνιση (σώμα)---> 8,5  
Γενική συμπεριφορά ---> 8
Επικοινωνία -----> 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή ---> 9
Σχέση απόδοσης/τιμής ----->9
τοπος studio

EINAI TRANS

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα ( 100% )

[URL unfurl="true"]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168213_135097233221761_100001644549380_225604_97256_n.jpg[/url]

[URL unfurl="true"]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/165726_133304573401027_100001644549380_214018_6284421_n.jpg[/url]

www.greeknights.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=61]http://www.greeknights.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=61[/url]

[URL unfurl="true"]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/156707_1509577307208_1467628218_31134790_52458_n.jpg[/url]

η φωτο 100% αληθινες

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δωσε υλικο στον λαο ............... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
η Βικάρα είναι η ποιο καυλα γυναικα απο πολλες άλλες γυναικες... ΤΕΛΟΣ !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
απλα κουκλαρα... δεν παν να λεν...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Την Βικη την εβλεπα σε φωτος και ψινομουν μιας και κατεβηκα Αθηνα να την δοκιμασω, δεν ηξερα οτι ειναι τρανσ απο της φωτο (οπως και απο κοντα οπτικα) ειναι γυναικα 100%, απο την φωνη της ομως σου μπενουν ψιλοι στα αυτια.!! εγω εμαθα απο εδω μεσα οτι δεν ειναι γυναικα και στεναχωρεθηκα λιγο, δεν ειμαι σιγουρος αν δεν ηξερα και εμπενα αν θα το καταλαβαινα, αλλα ξεροντας οτι ειναι τρανσ δεν παω, αν και ακουσα οτι εχει μεγαλη περαση, παντως ειναι πολυ δυνατη παρουσια...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτή και η φίλη της η Χαρά είναι όλα τα λευτά ρε μάγκες. Αν και εγχειρισμένες είναι πολύ πιο καύλες και από πολλές αξιόλογες σιτιτουρίστριες και call girls.. Αν έμενα Αθήνα άνετα θα κυνηγούσα μία γερή μπάζα παίρνοντας τες ντουετάκι  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom